گوجه سبز این میوه آب دار نوبرانه بهاری با طعم ترش بسیار خوشمزه ای که دارد سرشار از ویتامین C، ویتامین آ ،ویتامین ب ، کلسیم ،فسفر، آهن ، اسیدمالیک و اسید سیتریک می باشد .مصرف زیاد گوجه سبز سبب بروز نفخ و دل درد می شود .گوجه سبز به 2 صورت خام و پخته مصرف می شود و به علت دارا بودن طبع سرد آن را به همراه نمک و یا سبزی های کوهی شمالی که خاصیت گرمی دارند استفاده نمایید.
خواص درمانی:
مصرف گوجهسبز در درمان بوی بد دهان و بهبود عملکرد روده ها و رفع یبوست بسیار مفید است. کاهش فشارخون و چربی خون، حذف رسوبات از خون پیشگیری از ابتلا به سرطان از دیگر اثرات مصرف به اندازه گوجه سبز می باشد.
خاصیت ضد میکروبی گوجه سبز به علت وجود اسید بنزوئیک سبب شده است گوجه سبز در درمان تومورها و با داشتن سطح بالای ویتامین ث در درمان نقرس نقش بسیار بسزایی داشته باشد.
فواید مصرف گوجه سبز:
مصرف گوجه سبز در درمان شبکوری در آقایان سودمند است در صورت ابتلا به هریک از بیماری های نقرس، رماتیسم و تصلب شرایین مصرف گوجه سبز می تواند به بهبود شما در این بیماری ها کمک شایانی نماید . گوجه سبز خشک شده با داشتن ماده ای به نام فیتونوترینت برای درمان اعصاب و کمخونی به کار می رود . گوجه سبز با خاصیت مدر بودن خود در تنظیم عملکرد وفعالیت کلیهها بسیار موثر است .گوجه سبز منبع خوبی از خانواده ویتامین گروه ب می باشد که برای سلامت اعصاب وکاهش استرس و افسردگی بسیار سودمند است.
جوشانده 25 تا 30 گرم برگ وهسته گوجه سبز، سبب از بین رفتن انگل های موجود در معده می شود .این میوه مورد علاقه کودکان می باشد وکودکان نیز می توانند برای بهره مندی از خواص بی شمار گوجه سبز از این میوه به اندازه مصرف نمایند.
عالی بود