میوه های خشک بسیار خوشمزه و مغذی هستند و هر ذائقه ای آن را می پسندد.یکی از این میوه های خشک قیسی است .قیسی خشک شده میوه زردآلو بوده و بسیار مقوی و مغذیست.برای آشنایی بیشتر با خواص تغذیه ای قیسی با سلامت وب همراه باشید. |
ارزش تغذیه ای قیسی
قیسی سرشار از ویتامین ها و مواد مغذی معدنی مانند ویتامینC، ویتامینA، ویتامین های خانواده گروه ب ،بتا کاروتن، آهن، پتاسیم و… است.
این ماده خوشمزه حاوی فیبر فراوان و بتاکاروتن بوده و دارای ماندگاری بالاست.
قیسی و سلامت دستگاه گوارش
قیسی به علت بهره مندی از سطح بالایی از فیبر غذایی مانند پکتین و سلولز از جذب چربی ها درون روده ها جلوگیری کرده و موجب دفع آن ها می شود .
مصرف قیسی به علت داشتن فیبر بالا باعث بهبود عملکرد دستگاه گوارش شده و از ابتلا به یبوست جلوگیری می کند
کاهش فشارخون با مصرف قیسی
قیسی منبع غنی از ماده معدنی پتاسیم بوده و درصد پتاسیم موجود در آن از زردآلو بیشتر است.
وجود عنصر پتاسیم در بدن سبب بهبود عملکرد ارگان های حیاتی بدن مانند قلب شده و از افزایش فشارخون جلوگیری می کند .
پتاسیم موجود در قیسی از اسپاسم های عضلانی پیشگیری کرده و برای سلامتی بدنتان مفید است.
پیشگیری از ابتلا به کم خونی با مصرف قیسی
میزان آهن موجود در قیسی به نسبت زرد آلوی تازه بیشتر بوده و قیسی یکی از منابع غذایی غنی از آهن به شمار می آید.
مصرف روزانه 50 گرم قیسی 10 درصد از نیاز روزانه بدن به آهن را تامین کرده و از ابتلا به کم خونی پیشگیری می کند.
بهبود بینایی با قیسی
قیسی منبع خوبی از ویتامین آ هست که مصرف این ماده غذایی به علت دارا بودن این ویتامین
در بهبود بینایی ،تنظیم عملکرد سلولی، رشد استخوان و تقویت سیستم ایمنی مفید است
قیسی و مقاومت بدن در برابر سرطان
قیسی حاوی آنتی اکسیدانی به نام ویتامین ث بوده
و مصرف آن از اکسیداسیون سلول ها جلوگیری کرده
و با حذف رادیکال های آزاد باعث تقویت سیستم ایمنی بدن شده
و نقش موثری در افزایش مقاومت بدن و پیشگیری از ابتلا به سرطان دارد.
سلامت استخوان ها با مصرف قیسی
هر 100گرم قیسی در حدود 45 میلی گرم کلسیم دارد
و مصرف روزانه آن می تواند در محافظت از استخوان ها ، دندان ها و غضروف ها مفید باشد.
شما می توانید با مصرف قیسی از ابتلا به پوکی استخوان و آرتروز جلوگیری کنید