افزایش میزان قند خون می تواند عامل ابتلا به بیماری دیابت باشد .افزایش میزان قند خون موب بروز اختلالات غذایی و میل بیشتر به مصرف مواد شیرین می شود.دیابت بیماری خطرناکیست که در صورت عدم کنترل و درمان ممکن است عوارض جبران ناپذیری به همراه داشته باشد .اگر می خواهید قند خون خود را کنترل کرده و یا میزان آن را کاهش دهید از تغذیه خود غافل نشوید .مواد غذایی که در این مقاله سلامت وب به شما معرفی می شود می تواند نقش مهمی در کاهش میزان قند خون و پیشگیری از ابتلا به بیماری دیابت داشته باشد . |
1- دارچین
دارچین ادویه معطریست که پرمصرف ترین ادویه جهان به شمار می رود.این ماده غذایی درمان کننده بیماری دیابت بوده و با کاهش میزان قند خون و به تاخیر انداختن احساس گرسنگی در پیشگیری و کنترل بیماری دیابت موثر است .مصرف دارچین از افزایش ناگهانی قند خون پس از صرف غذا جلوگیری کرده و ماده موثری در کنترل و کاهش قند خون می باشد .
2-اسفناج
اسفناج از گروه سبزیجات سبز برگ است که منبع غنی از ماده معدنی آهن می باشد .این سبزی منبع غنی از ترکیبی به نام اسید آلفا لیپوئیکمی باشد .این ترکیب با دارا بودن خواص آنتی اکسیدانی در افزایش سوخت و ساز بدن و تجزیه قند های موجود در غذا موثر بوده و فیبر موجود در آن از افزایش میزان قند خون و ابتلا به دیابت پیشگیری می کند.
3-نخود فرنگی
نخود فرنگی سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی مورد نیاز بدن است که مصرف آن از افزایش قند جلوگیری کرده و در نتیجه سبزی مفیدی در پیشگیری از ابتلا به بیماری دیابت می باشد .با مصرف نخود فرنگی می توانید علاوه بر کاهش وزن و دریافت انواع ویتامین ها سلامتی خود را تضمین نمایید .
4-آووکادو
آووکادو حاوی ویتامین های ضروری مورد نیاز بدن است
و میوه ای ضددیابت، ضدکلسترول و ضد اشتهابه شمار می آید .با مصرف میوه آووکادو به علت داشتن خواص آنتی اکسیدانی می توانید از افزایش میزان قند در خون جلوگیری کرده و از خطر ابتلا به بیماری دیابت ایمن شوید .
5-غلات سبوس دار
غلات سبوس دار گروه سالمی از مواد غذایی هستند
که شامل جوی دو سر برنج قهوه ای سبوس و …. می باشند .
مصرف این گروه از مواد غذایی به علت داشتن ویتامین ها و فیبر فراوان
علاوه بر تامین انرژی مورد نیاز بدن
نقش موثری در پیشگیری از ابتلا به بیماری دیابت
و کاهش میزان قند موجود در خون دارد.