جوش روی باسن و یا هر کجای دیگری از بدن که باشد سبب زشتی پوست و بد منظره شدن آن می شود .جوش ها باعث ایجاد ظاهری ناخوشایند در پوست می شوند و صافی و لطافت پوست را از بین می برند .اگرچه این جوش ها آکنه نم یباشند اما می توانند برای شما آزار دهنده به شمار آیند .اگر شما نیز دچار جوش در باسن و یا سایر نقاط بدن می باشید مطمئنا مطالعه مقاله سلامت وب امروز جهت بررسی علت جوش روی باسن و بدن و درمان جوش زدن باسن و سایر نقاط بدن برایتان مفید و سودمند خواهد بود . |
علت جوش روی باسن می تواند به عوامل مختلف و متعددی وابسته باشد و یقینا می دانید که جوش های روی باسن آکنه نبوده و به همین دلیل پس از یافتن علت جوش روی باسن درمان آن با درمان آکنه متفاوت خواهد بود .معمولا جوش های روی باسن به خودی خود از بین می روند اما در صورت دردناک شدن می بایست نسبت به درمان آن ها اقدام نمایید .علت جوش روی باسن عمدتا به دلیل موارد زیر می باشد:
- التهاب فولیکولی
- کفگیرگ یا آبسه
در ادامه عوامل موثر در بروز جوش باسن را برایتان تشریح می نماییم.
اولین علت جوش باسن التهاب فولیکولی
در برخی موارد علت جوش روی باسن التهاب فولیکول های مو بوده و علت این التهاب که به التهاب فولیکولی موسوم است موارد زیر می باشد:
- عفونت های ناشی از وجود باکتری ،قارچ و یا مخمر
- حساس شدن فولیکول های مو
- مسدود شدن مسیر فولیکول های مو
این التهاب به صورت سطحی بوده و به صورت برجستگی کوچک کم عمق همراه با خارش و بدون درد می باشد .
دومین علت جوش باسن کفگیرک(نوعی آبسه)
برخی از جوش های ایجاد شده بر روی باسن شبیه مجموعه ای از جوش ها می باشد که به صورت غده های دردناک چرکی در زیر پوست دیده می شوند .این جوش ها مشابه کیست های آکنه ای بوده و در صورت عدم درمان جوش های ناشی از التهاب فولیکولی به وجود می آیند .در این مورد میزان عفونت عمیق بوده و امکان ابتلا به دمل تا حدود بسیار زیادی وجود دارد .
علت جوش روی پا چیست؟
علت جوش روی ران پا،عموما به دلیل استفاده از شلوار و لباس های زیر تنگ و یا تعریق بیش از حد این ناحیه می باشد .در صورت رعایت عدم بهداشت در این ناحیه بر شدت جوش ها افزوده و ممکن است به زخم تبدیل شود .جوش در سایر قسمت های پا ،بهداشت ضعیف،استفاده از شلوار و جوراب های تنگ و چسبان ،استفاده از تیغ کند برای اصلاح موهای پا و اپیلاسیون بروز پیدا می کند و برای درمان آن می توانید به ادامه مقاله توجه بفرمایید .
علت جوش روی کمر چیست؟
علت جوش روی کمر ،معمولا به علت اختلالات هورمونی ،شست و شوی نامناسب پوست کمر و چرب بودن آن ،استرس فراوان ،عوامل ژنتیکی و تعریق می باشد .
علت ایجاد جوش بر روی بازوها چیست؟
علت ایجاد جوش بر روی بازوها عمدتا به دلیل مشکلات سیستم گوارشی، حساسیت و آلرژی به مواد شوینده لباس ها و داروهای آنتی بیوتیک می باشد . در برخی موارد افرادی که از سونا، استخر و… استفاده می کنند نیز می توانند جوش بر روی بازوهایشان را تجربه نمایند.
علت جوش در دستگاه تناسلی زنان چیست؟
علت جوش در دستگاه تناسلی زنان عمدتا به دلیل استفاده از لباس های تنگ ،اختلالات هورمونی ،مصرف مواد غذایی ادویه دار و محرک ، موهای زیر پوستی و تعریق بیش از حد این منطقه می باشد .
درمان کلی جوش های بدن چیست؟
همانطور که ملاجظه نمودید جوش ها می توانند در هر نقطه ای از بدن ایجاد شوند و برای درمان کلی آن ها رعایت موارد زیر ضروری می باشد :
- پیدا کردن ریشه و علت بروز جوش ها
- استفاده از از شستشو دهنده های موضعی حاوی گلیکولیک و اسید سالیسیلیک، بنزوئیل پراکسید، زینک و نیاسینامید
- استحمام سریع پس از فعالیت هایی که سبب تعریق در شما می شوند.
- خشک نگهداشتن پوست بدن
- تغییر سبک زندگی
- مصرف میوه ها و سبزیجات تازه
- کنترل و مدیریت استرس
- نوشیدن اب فراوان در روز
درمان جوش بازو چیست؟
درمان جوش بازو ،در صورتی که منشاء قارچی نداشته باشد استفاده از آب سیب زمینی می باشد .برای این منظور کافیست یک عدد سیب زمینی را از وسط نصف کرده و بر روی پوست بازو بمالید و بعد از گذشت نیم ساعت پوستتان را بشوئید.
درمان جوش پا چیست؟
درمان جوش پا بسیار ساده و آسان می باشد .کافیست 5 یا 6 قطره از روغن درخت چای را به یک شامپوی بدن اضافه نموده و پاهایتان را با این ترکیب بشویید .برای درمان جوش کشاله ران نیز کافیست از لباس های آزاد و نخی استفاده کنید و مصرف مکمل های ویتامین های A، B5، C،, E ، روی و امگا3 را فراموش نکنید.
درمان جوش دستگاه تناسلی زنان چیست؟
درمان جوش دستگاه تناسلی زنان شامل موارد زیر می باشد:
- جوش ها را فشار ندهید، نترکانید چرا که باعث تشدید جوش ها و بروز عفونت می شود.
- از لباس های آزاد و نخی استفاده کنید .
- آلت تناسلی خود را به خوبی بشویید و حتما پس از شست و شو آلت خود را خشک نمایید .
- استفاده از تیغ در مدت زمان وجود جوش ها برای اصلاح ممنوع است .
- از تماس جنسی محافظت نشده خودداری نمایید .
- برای بررسی دقیق تر جوش ها و جلوگیری از بروز زگیل و تبخال تناسلی حتما به یک متخخص پوست مراجعه نمایید .
درمان دمل چرکی چیست؟
درمان دمل چرکی،یا جوش های ناشی از آبسه و یا کفگیرک استفاده از یک آنتی بیوتیک خوراکی می باشد .در صورتی که علت جوش روی باسن شما ناشی از آبسه باشد می توانید با مراجعه به یک متخصص پوست چرکِ جمعشده در دمل را به وسیله یک سوزن مطمئن و استریل تخلیه نمایید و از سوراخ کردن و تخلیه دمل به صورت خودسرانه جدا خودداری نمایید.
درمان جوش روی باسن چیست؟
برای درمان جوش روی باسن راهکارهای گسترده ای وجود دارد که می توانید با انجام هر یک از موارد زیر به راحتی جوش های باسن خود را درمان کرده و لطافت و زیبایی از دست رفته پوستتان را به آن بازگردانید .با هم این موارد را مرور می نماییم :
- ژل بنزوئیل پروکساید
برای درمان جوش روی باسن پس از استحمام پوستتان را خشک نموده و ژل مورد نظر را بر روی پوستتان بمالید و پس از جذب این ژل در پوستتان لباس خود را بپوشید .
- استفاده از کورتون ها
راه دیگر درمان جوش های روی باسن استفاده از داروهای کورتونی می باشد .استفاده از آمپول های موضعی حاوی کورتون می تواند در کاهش و درمان جوش باسن مفیدواقع شود.
- استفاده از ماسک های خانگی
استفاده از ماسک آسپرین می تواند در این زمیه موثر واقع شود .کافیست 4 تا 5 آسپرین را له نموده و پس از مخلوط کردن آن با یک قاشق غذاخوری اب جوشیده ولرم و یک قاشق عسل آن را به پوستتان بمالید .مالیدن برشی از لیموترش نیز می تواند در این زمینه مفید بوده و با افزایش الاستیته پوست سبب نرمی و لطافت پوست شود .
- شست و شوی پوست
جلوگیری از تعریق پوست باسن و شست و شوی منظم پوست راه حل دیگری برای درمان جوش باسن می باشد .پس از شست و شو با مواد غیر آلرژیک پوستتان را به خوبی خشک نموده و برای مدت بسیار کوتاه در مقابل نور خورشید قرار دهید .
- استفاده از ترکیب روغن درخت چای و روغن نارگیل
استفاده از ترکیب روغن درخت چای و روغن نارگیل به علت دارا بودن خواص آنتی باکتریال بهترین راه حل طب سنتی برای درمان جوش روی باسن می باشد .استفاده از این ترکیب بهترین درمان خانگی جوش ران پا شناخته شده است.
- استفاده از تکه های یخ
استفاده از تکه های یخ نیز می تواند در این زمینه موثربوده و مالش پوست با تکه های یخ در کاهش میزان جوش های باسن سودمند باشد .
آیا میتوان از بروز جوش روی باسن و سایر نقاط بدن جلوگیری کرد؟
با رعایت برخی نکات می توانید تا حدود بسیار زیادی از بروز جوش بر روی باسن و سایر نقاط بدن جلوگیری نمایید .کافیست به موارد زیر توجه کرده و دستورات کاربردی زیر را به کار بندید:
- استفاده از لباس های نخی و آزاد را فراموش نکنید .
- در صورت ابتلا به اختلالات هورمونی و بیماری های مزمن حتما با یک پزشک مشورت نمایید .
- در صوت بروز التهابات فولیکولی سریعا آن را درمان کرده و از پیشرفت آن جلوگیری نمایید .
- در صورت استفاده از داروها و آنتی بیوتیک های موضعی بدون نسخه و عدم کنترل سیر بیماری حتما به یک متخصص پوست مراجعه نموده تا روند درمان را آغاز نماید .
- در نهایت در صورت عدم پاسخ از روش های درمانی ذکر شده در از بین بردن جوش روی باسن و سایر نقاط بدن استفاده از لایه برداری شیمیایی یا میکرودرم ابریژن چاره کار شما خواهد بود .
سلام.پماد کاندیزول برای درمان جوش باسن موثره؟
ممنون از سایتتون.
سلام.پماد کاندیزول برای درمان جوش باسن موثره؟
متشکرم
بسیار عالی حرف نداره واقعا لذت
میبرم