روغن ماهی از ماهی های چربی مانند قزل آلا، ماهی ساردین ، ماهی سالمون و ماهی آزاد به دست می آید . روغن ماهی منبع غنی از اسیدهای چرب امگا 3 و اسید ایکوزاپنتانوئیک ویتامین های آ و دی می باشد. مصرف ماهی نام برده شده جهت تامین و حفظ سلامتی دوبار در هفته توصیه می شود . در این مطلب قصد داریم شما را با برخی از خواص روغن ماهی آشنا کنیم :
خواص روغن ماهی
1-درمان بیماری MS:
روغن ماهی با دارا بودن سطح بالای اسیدهای چرب امگا 3 درکنترل علائم و درمان افراد مبتلا به بیماری MS نقش دارد .
2-درمان انواع سرطان :
امگا 3 موجود در روغن ماهی از تبدیل شدن سلول های سالم به سلولهای سرطانی پیشگیری کرده ود جلوگیری از ابتلا به انواع سرطان ها مفید محسوب می شود .
3-کاهش افسردگی:
روغن ماهی در کاهش اثرات افسردگی و کنترل بیش فعالی در کودکان موثر است .سبب بهبود خلق و خو می شود و از بروز افسردگی های پس از زایمان جلوگیری می کند .
4- تقویت حافظه :
اسیدهای چرب امگا 3 موجود در روغن ماهی سبب تقویت حافظه افراد می شود و در تقویت قدرت تمرکز نقش دارد . و از ایجاد خطر ابتلا به بیماری آلزایمر، جلوگیری می نماید .
5- کاهش کلسترول خون و جلوگیری از تصلب شرایین :
روغن ماهی به کاهش سطح تری گلیسیرید و کلسترول خون کمک می کند و مصرف آن در پیشگیری از گرفتگی عروق و تصلب شرایین بسیار سودمند است .
6-تقویت قوه بینایی:
روغن ماهی به علت دارا بودن ویتامین آ در تقویت و بهبود بینایی مفید می باشد و مصرف آن چشمان شما را از خشکی چشم مصون می دارد.
7-درمان بیماری های ناشی از التهابات در بدن :
روغن ماهی با کاهش التهاب در بدن و بهبود گردش خون سبب تقویت سیستم ایمنی شده و در درمان اختلالات گوارشی، بیماری های خود ایمنی نظیر روماتیسم مفصلی ،لوپوس و …..مفید می باشد .