پایین آوردن چربی و قند خون با اسفناج

هیچ کس از مزایا و فواید سبزیجات بر روی بدن بی خبر نیست اما در این بین بعضی از سبزیجات نظیر اسفناج نسبت به بقیه برتری دارند.اسفناج یک غذای فوق‌العاده است که باوجود کم‌کالری بودن سرشار از انواع مواد مغذی می‌باشد. گیاهانی مانند اسفناج که دارای برگ‌های سبز تیره هستند؛ برای پوست و مو و نیز سلامت استخوان‌ها بسیار مهم هستند و همچنین انواع پروتئین‌ها، آهن، ویتامین‌ها و مواد معدنی را برای بدن فراهم می‌آورند.

،پایین آوردن چربی و قند خون با اسفناج

 

اسفناج و کنترل قند و چربی خون

ازجمله مزایای بالقوه مصرف اسفناج می‌توان به مواردی نظیر کمک به کنترل بهتر قند خون در افراد دیابتی، پایین آوردن احتمال خطر ابتلا به انواع سرطان و پایین آوردن فشارخون، بهبود سلامت استخوان‌ها و پایین آوردن خطر توسعه آسم اشاره کرد.

و اما خواص اسفناج

قابل ذکر است یک فنجان اسفناج خام شامل 27 کالری، 0.86گرم پروتئین، 30میلی‌گرم کلسیم، 0.81گرم آهن، 24 میلی‌گرم منیزیم، 167 میلی‌گرم پتاسیم، 2813 واحد ویتامین A و 58 میکروگرم فولات است.وگفتنی است بیشتر کالری اسفناج از پروتئین آن منشأ می‌گیرد.

اسفناج یکی از بهترین منابع پتاسیم در رژیم غذایی  به شمار می‌رود ( 839 میلی‌گرم در هر فنجان اسفناج پخته‌شده ) برای مقایسه با دیگر خوراکی ها به این نکته توجه کنید که یک فنجان موز حدود 539 میلی‌گرم پتاسیم دارد.

فواید اسفناج برای سلامتي

کمبود آهن در رژیم غذایی شما می تواند برچگونگی مصرف انرژی بدنتان تاثیر گذارد. اسفناج و غذا هایی نظیر عدس، ماهی تن و تخم مرغ یک منبع غنی از آهن می باشند.

 

توجه هشدار هایی مرتبط با مصرف اسفناج:

چنانچه که شما از دارو های رقیق کننده خون نظیر کومادین (وارفارین) استفاده می کنید، توجه به این نکته بسیار مهم است که به طور ناگهانی مصرف غذا های حاوی ویتامین K را کم و زیاد نکنید، چرا که این ویتامین نقش بسیار مهمی در فرایند لخته شدن خون ایفا می کند.

اشتراک گذاری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *