این روزها از روغن گیاهی پالم و مضرات آن زیاد شنیده ایم اما نمی دانیم چرا این روغن مضر است و علت زیان بار بودن آن چیست ؟این روغن از میوه درخت نخل استخراج می شود و حاوی اسید پالمتیک و اسید های چرب اشباع می باشند .برای آشنایی بیشتر با این روغن و مضرات آن این نوشته سلامت وب راهنمای شماست. |
مصرف روغن پالم و افزایش خطر حملات قلبی
روغن پالم حاوی اسیدهای چرب و گلیسرول می باشد
که مصرف آن به علت داشتن چربی های ترانس و اسید اولئیک یکی از عوامل اصلی افزایش ریسک خطر ابتلا به حملات قلبی شمرده می شود.
افزایش سطح کلسترول خون با مصرف روغن پالم
این روغن حاوی چربی بسیار بالایی است که این چربی ناسالم بوده و مصرف آن سبب افزایش سطح کلسترول بد خون خواهد شد.
روغن پالم و افزایش گرفتگی عروق
مصرف روغن پالم یکی از دلایل گرفتگی رگ ها بوده و می تواند سبب بیماری تصلب شرایین شود .
این روغن گیاهی ناسالم عوارض بی شماری بر روی رگ ها داشته و سلامت رگهایتان را دچار مخاطره می کند.
روغن پالم و لبنیات
روغن پالم در تهیه انواع شیر و بستنی و …نیز استفاده می شود
و چربی این محصولات چربی شیر نبوده و چربی روغن پالم است .
علت استفاده از این روغن ارزانی آن عنوان شده است
البته تولید کنندگان محصولات غذایی بنا به دستور وزارت بهداشت موظفند
تا در صورت استفاده از این روغن آن را در فهرست ترکیبات ماده تولیدی خود درج نمایند.
روغن پالم چیست؟
فهرست مطالب
روغن پالم روغنی گیاهیست که از مغز میوه نخل روغنی گرفته می شود و حاوی اسیدهای چرب و گلیسرول می باشد .
تفاوت این روغن با سایر روغن های گیاهی در فراوانی اسیدهای چرب اشباع درون این ماده است که سبب افزایش سطح کلسترول بد خون می شود .
اسم این روغن از اسید چرب موجود در این ماده به نام c16 یا پالمتیک اسید گرفته شده است .
مصرف این روغن دارای مضرات زیادی برای سلامتیست که در زیر به شرح آن می پردازیم.