یکی از سبزیجات بسیار خوشمزه فصل زمستان لبو است که خواص بی شماری برای سلامتی و زیبایی پوستتان دارد.این سبزی قرمز رنگ را تهیه کنید و از خواص بی نظیرش در این فصل سرما بهره مند شوید .در این نوشته سلامت وب اطلاعات جامع و کاملی را در مورد لبوی خوشمزه در اختیارتان قرار می دهیم . |
ارزش تغذیه ای لبو
لبو حاوی
1-لبو دوستدار کبد شما
لبو منبع غنی از بتاکاروتن ،کاروتنوئید و فلائونوییدهاست
که این آنتی اکسیدان ها دوستدار سلامت کبد بوده
و از کبدتان در برابر بیماری هایی نظیر کبد چرب محافظت می کند.
2-لبو ضد سرطان
لبو با دارا بودن خواص آنتی اکسیدانی ماده غذایی ضد التهابی است
که با دارا بودن خواص ضد سرطانی با رادیکال های آزاد مبارزه کرده
و از سرطانی شدن سلول های بدن محافظت می نماید.
بنابراین می توانید با مصرف لبو خودتان را در برابر سرطان هایی نظیر سینه ،پروستات و کولون واکسینه کنید.
3-کاهش وزن با مصرف لبو
لبو یکی از منابع غذایی سرشار از فیبر بوده که مصرف آن موجب احساس سیری زودرس شده
و از پرخوری و ریزه خواری های طی روز جلوگیری می کند.
مصرف لبو سبب افزایش متابولیسم بدن و بهبود عملکرد دستگاه گوارش می شود.
4-درمان بیماری نقرس با لبو
لبو به علت داشتن خواص آنتی اکسیدانی و فیبر فراوان به خوبی می تواند کبدتان را از سموم و مواد زائد پاک سازی کرده
و در کاهش میزان اسید اوریک خون نقش موثری داشته باشد.
مصرف لبو در بیماران مبتلا به نقرس سبب کاهش علایم این بیماری می شود.
5-لبو و درمان دیابت
لبو به بهبود عملکرد انسولین کمک می کند و با کاهش سطح گلوکز و افزایش حساسیت به انسولینن در درمان دیابت موثر بوده و مصرف ان به صورت پخته و ریختن آن در سالاد به درمان بیماری دیابت کمک می کند.
6-لبو و پیشگیری از ابتلا به یبوست
لبو به علت داشتن فیبر غذایی فراوان از احتباش آب در بدن جلوگیری کرده و باعث دفع راحت می شود.این ماده غذایی با دارا بودن فیبر های غیر حلال سبب هضم بهتر غذا و پیشگیری از یبوست می شود.