آرامش اعصاب با دم نوش ترخون

فصل زمستان است و هوا سرد است و نوشیدن دم نوش در این هوای سرد زمستانی نه تنها بدنتان را گرم می کند بلکه می تواند  از بروز بسیاری از بیماری ها پیشگیری کنید .دم نوشی که قصد داریم در این مقاله به شما معرفی کنیم دم نوش ترخون می باشد و مصرف آن سلامت دستگاه گوارش و سیستم عصبی بدنتان را تضمین می کند .

ارزش تغذیه ای ترخون

ترخون ،سبزی بسیار مقوی است که املاح معدنی چون آهن ، کلسیم ، منگنز ،پتاسیم و  منیزیم ، و ویتامین‌ های A و C در آن به وفور یافت می شود .طبع این گیاه گرم و خشک بوده و اثرات درمانی بی شماری دارد.

ارزش تغذیه ای دم نوش ترخون

اثرات درمانی ترخون در دستگاه گوارش

مصرف دم نوش ترخون سبب تقویت معده شده و مصرف مداوم آن در نفخ شکم موثر است .دم نوش ترخون هضم غذا را آسان کرده و با افزایش تولید صفرا سبب تسریع عمل گوارش شده و از بروز یبوست جلوگیری می کند .این دم نوش با پاک سازی کبد سموم و مواد زائد موجود در بدنتان را از بین می برد .

اثرات درمانی دم نوش ترخون بر سلامت قلب و عروق

مصرف دم نوش ترخون باعث کاهش فشار خون شده و با روان کردن جریان خون از گرفتگی عروق جلوگیری کرده و خطر حملات قلبی را کاهش می دهد .

خواص ترخون

دم نوش ترخون و سلامت دستگاه عصبی

مصرف دم نوش ترخون در رفع خستگی و آرامش اعصاب مفید بوده و بروز سکته های مغزی را کاهش می دهد .

مصرف دم نوش ترخون در چه افرادی ممنوع است؟

  1. زنان باردار و مادران شیرده
  2. بیماران هموفیلی

دم نوش ترخون چگونه تهیه می شود؟

برای تهیه دم نوش ترخون یک قاشق چای خوری ساقه و برگ خشک شده ترخون را درون یک قوری به همراه یک لیوان آب بریزید و به مدت 15 دقیقه بر روی حرارت قرار دهید تا دم بکشد .پس از دم کشیدن آن را صاف نموده و با مقداری عسل آن را شیرین کرده و میل نمایید .لازم به ذکر است در طی روز مجاز به مصرف دو بار از این دم نوش می باشید .

 

روش تهیه دم نوش ترخون

 

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Scroll to Top