شاید با شنیدن نام دمنوش یونجه متعجب شده باشید و برایتان این سوال پیش آمده باشد که مگر انسان ها هم می توانند یونجه را مصرف کنند؟در جوابتان باید بگوییم که یونجه منبع غذایی کاملی از نظر وجود انواع ویتامین ها و مواد معدنی بوده و در درمان بسیاری از امراض کاربرد دارد .در این نوشتار به معرفی ارزش تغذیه ای این گیاه و روش تهیه دم نوش یونجه پرداخته ایم . |
ارزش تغذیه ای یونجه
یونجه گیاه طبیعی است که دارای طبع گرمی بوده
و سرشار از ویتامین های B ,K ,E ,D ,A
و املاح معدنی نظیر آهن ،کلسیم، اسیدفولیک، منیزیم
و پتاسیم می باشد .
این گیاه سرشار از پروتئین است
و خواص درمانی بی شماری دارد.
اثرات درمانی دم نوش یونجه
- مصرف دم نوش یونجه به خوبی می تواند دستگاه گوارش شما را پاک سازی کند و نوشیدن یک فنجان از این دم نوش در رفع یبوست نافع است.
- نوشیدن دم یونجه کلسترول بد خون را کاهش داده و در تصفیه خون نقش دارد.
- به علت وجود مقادیر بالایی از ویتامین ث در این گیاه (4 برابر لیموترش )در تقویت سیستم ایمنی بدن موثر است.
- این گیاه به علت دارا بودن سطح بالایی از ویتامین دی درمان درد نرمی استخوان و با بهره مندی از ویتامین آ شب کوری را درمان می کند.
- دم نوش یونجه منبع غنی از ویتامین کا بوده و در درمان خونریزی های شدید قاعدگی موثر است.
- دم نوش یونجه باعث افزایش میزان ادرار می شود و از این طریق در سم زدایی و پاکسازی بدن موثر است.
- یونجه منبع غنی از پروتئین و فیبر است و برای کاهش وزن بسیار مفید است.
- مصرف یونجه در مادران سبب ازدیاد شیر می شود.
- دم نوش یونجه درمان مناسبی برای مبتلایان به فشار خون بالا محسوب می شود.
- نوشیدن یک فنجان از این دم نوش در طی روز با رومانیسم و آرتریت مبارزه کرده و این بیماری ها را ریشه کن می کند.
طرز تهیه دم نوش یونجه
برای تهیه این دم نوش مقدار 150گرم یونجه خشک را در نیم لیتر آب جوشانده تا حجم آن به نصف یرسد ،
سپس آن را صاف کرده و میل کنید .
جهت طعم دار شدن این دم نوش می توانید مقداری عسل به آن اضافه کنید
تا دم نوشتان منبع فوق العاده ای جهت درمان انواع بیماری ها باشد .