یکی از مواد خوشمزه و مغذی که می توان از آن در وعده صبحانه استفاده کرد حلوا ارده است.این ماده خوشمزه که حاوی ویتامین ها و املاح ضروری مورد نیاز بدن است طعم شیرینی دارد و از کنجد، شکر، سفیده تخممرغ، هل، اسید سیتریک و عصاره چوبک تهیه می شود .اگر علاقمند به دانستن خواص تغذیه ای این ماده غذایی مفید و خوشمزه هستید این نوشته می تواند راهنمای خوبی برای شما باشد . |
ارده چیست؟
ارده از کنجد پوست کنده بو داده آسیاب شده به دست می آید که هنوز روغن آن استخراج نشده است .
ارده منبع غنی از پروتئین، ویتامین B، D و E میباشد.
ارده به تنهایی ماده ای مقوی ،گرم و مفیدی برای وعده صبحانه است
که صد در صد طبیعی بوده و تمام خواص کنجد را داراست .هرگرم ارده 30 درصد چربی دارد
و مصرف آن در افرادی که دیابت دارند و یا از رژیم های لاغری پیروی می کنند باید با احتیاط صورت پذیرد.
حلوا ارده و افزایش هوش
مصرف حلوا ارده به علت داشتناسید های چرب امگا 3 و امگا 6 در سلامت مغز و افزایش هوش فرزند دلبندتان موثر است .
شما می توانید با افزودن حلوا ارده به وعده صبحانه فرزند دلبندتان انرژی مورد نیاز برای عملکرد مفید روزانه او را تامین کنید.
حلوا ارده و سلامت استخوان ها
حلوا ارده مرغوب از کنجد تهیه می شود و کنجد منبع غنی از کلسیم است که می تواند در سلامت و محافظت از استخوان ها و دندان ها مفید باشد .
البته در آخر باید بگوییم این ماده غذایی چربی بالایی دارد
و حواستان باشد در مصرف این ماده غذایی زیاده روی نکنید
تا به جای کسب منافع ضرر های پرخوری حلواارده دامنگیرتان نشود.