آبغوره یکی از چاشنی های مفید است که نه تنها موجب طعم دادن به غذا می شود بلکه در کاهش سطح کلسترول خون و چربی سوزی نقش مفیدی دارد.این چاشنی ترش مزه حاوی مزایای بسیاری برای سلامتی می باشد که در این مقاله به این مزایا اشاره می کنیم. |
آبغوره چگونه تهیه می شود؟
کافیست مقداری غوره را تمیز کنید و دم غوره ها را حدا کنید .
سپس غوره ها را تمیز بشویید و غوره ها را درون دستگاه آب میوه گیری بریزید
و پس از آب گیری آن را از صافی رد کنید .هسته های غوره را جدا کرده و دور بریزید
و مایع به دست امده را درون شیشه های تمیز و دربسته بریزید .
آیا کپکی که بر روی آبغوره تشکیل می شود سبب فساد آب غوره می شود؟
اگر آبغوره درون شیشه دربسته و محکم نگهداری شود احتمال کپک زدن آن بسیار پایین است اما بد نیست بدانید کپک روی بطری را نباید مخلوط آبغوره کنید و از مصرف آن پرهیز کنید.مصرف دراز مدت آبغوره کپک زده می تواند عامل مهمی در ابتلا به سرطان های دستگاه گوارش به شمار آید.