آشنایی با سرطانی خاموش به نام سرطان تخمدان

یکی از سرطان های مربوط به زنان سرطان تخمدان می باشد.این سرطان می تواند بدون نشانه بوده و زمانی شما را با خبر کند که پیشرفت بسیاری کرده و بیشتر بافت تخمدان را سرطانی کرده باشد .برای اینکه از خطرات این سرطان در امان بمانید و بتوانید از ابتلا به آن پیشگیری کنید خواندن این مقاله را به تمامی زنان توصیه می کنیم.

 

سرطان تخمدان چیست ؟

به سرطانی شدن سلول های تشکیل دهنده بافت تخمدان سرطان تخمدان گفته می شود .این بیماری غالبا بدون علامت بوده و در معاینات دوره ای و یا سونوگرافی های واژینال تشخیص داده می شود .این بیماری در صورت پیشرفت می تواند اعضای مجاور را نیز سرطانی کرده و سبب مرگ فرد شود.

سرطان تخمدان چیست؟

 

چه عواملی در ابتلا به سرطان تخمدان موثر است؟

  • استفاده از درمان های ناباروری
  • چاقی و اضافه وزن زیاد
  • وراثت
  • عدم بارداری

نشانه های زیر را در مورد ابتلا به سرطان تخمدان جدی بگیرید

  • درد پشت
  • ناراحتی در ناحیه شکم و یا لگن
  • احساس سیری و سنگینی بعد از صرف غذای کم
  • نفخ مداوم

راه های تشخیص ابتلا به سرطان تخمدان چیست؟

برای تشخیص این بیماری پزشک پس از معاینات بالینی سونوگرافی ترانس واژینال و انجام تستی به منظور اندازه گیری فاکتور CA-125 را در خون  درخواست می نماید .لازم به ذکر است سونو گرافی شکمی و تست پاپ اسمیر به هیچ عنوان روش تشخیصی مناسبی برای تشخیص سرطان تخمدان نمی باشند.

راه های تشخیص سرطان تخمدان

آیا بستن لوله های رحمی در پیشگیری از ابتلا به سرطان تخمدان موثر است؟

انجام هیستروکتومی (برداشتن رحم ) و بستن لوله های رحمی در افرادی که سابقه خانوادگی ابتلا به سرطان های رحم و تخمدان را دارند یکی از روش های پیشگیری مناسب برای جلوگیری از ابتلا به این  سرطان به شمار می آید.

با کاهش مصرف غذاهای چرب از ابتلا به سرطان تخمدان پیشگیری کنید

استفاده از  غذاهای کم چرب و کاهش مصرف غذاهای چرب می توانید از ابتلا به سرطان تخمدان پیشگیری کنید .مصرف میوه ها و سبزیجات تازه و حذف غذاهای آماده و فرآوری شده از تغییرات مربوط به هورمون استروژن جلوگیری کرده و خطر ابتلا به سرطان تخمدان را به شدت کاهش می دهند.
پیشگیری از سرطان تخمدان

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Scroll to Top