سمنو سین خوشمزه سفره هفت سین

امروز در این نوشته قصد داریم یکی دیگر از اجزای سفره هفت سین را خدمت شما معرفی نماییم .خوشمزه ترین سین سفره هفت سین ماده مقوی و مغذی به نام سمنو می باشد که حاوی املاح و مواد مغذی مورد نیاز برای بدن می باشد .برای آشنایی بیشتر با خواص درمانی دومین سین سفره هفت سین با سلامت وب همراه باشید.

سمنو در سفره هفت سین نشانگر چیست؟

سمنو یکی از اجزای خوشمزه و مقوی سفره هفت سین می باشد که نشانه رشد و نمو گیاهان ، زایش و فراوانی خوراک و سمبل  صبر و مقاومت می باشد .این ماده غذایی از جوانه گندم و آرد گندم تهیه می شود و دارای خواص درمانی بی شماری می باشد.

سمنو نماد چیست؟

ارزش تغذیه ای سمنو

سمنو منبع غنی از ویتامین های گروه ب ،بتاکاروتن ،اسید فولیک و املاح معدنی نظیر سلنیوم، فسفر، کرومیوم، روى، آهن و  مس می باشد.

ارزش غذایی سمنو

فواید مصرف سمنو

  • این ماده غذایی با بهره مندی از سطح بالایی از آنتی اکسیدان ها ماده ای ضد سرطان شناخته شده است.
  • سمنو به علت داشتن بتاکاروتن از بروز آسیب سیستم عصبی و بینایی پیشگیری می نماید.
  • مصرف سمنو در تقویت سیستم ایمنی بدن نقش دارد.
  • اسید فولیک موجود در سمنو درمان موثری برای مبتلایان به کم خونی به شمار می آید.
  • سمنو ماده مفیدی جهت تقویت رشد جسمی و ذهنی کودکان محسوب می شود و در وزن گیری کودکان مفید است.
  • مصرف اینماده غذایی در دوران بارداری از نقایص سیستم عصبی در جنین جلوگیری می کند.
  • سمنو در ازدیاد شیر مادران موثر است.

روش تهیه سمنو

برای تهیه این ماده خوشمزه  یک کیلو گندم خوب و مرغوب را تهیه کنید و پس از پاک کردن و شست و شو به مدت 2 تا 3 روز در ظرف پر آبی بخیسانید.پس از این مدت آب ظرف را خالی کرده و گندم ها را درون تنظیف یا پارچه نخی تمیزی بریزید و پارچه را مرطوب نگهدارید.پس از این مدت وقتی گندم ها ریشه نقره ای  زدند آن ها را چرخ می کنیم و آن را درون آب می ریزیم تا عصاره و شیره گندم جذب آب شود و پس از رد کردن از صافی درون ظرف مورد نظر برای پخت سمنو می ریزیم.اکنون 5 کیلو آرد گندم به این شیره اضافه می کنیم تا ترکیبی خمیری شکل به غلظتماست به دست آوریم و سپس ظرف را بر روی حرارت قرار می دهیم و آنقدر هم می زنیم تا سمنو سفت شده و به رنگ قهوه ای در آید.

سپس زیر ظرف  را خاموش کرده و به مدت  سه تا چهار ساعت میگذاریم تا دم بکشد .

می توانید به دلخواه مغزهای خوراکی مانند مغز بادام یا گردو و پسته را هنگاه طبخ به سمنو اضافه کنید.

سمنونماد چیست؟

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *