امروز می خواهیم یکی از سبزیجات مفید و خوشمزه ای که خواص درمانی بی شماری دارد را در این نوشته سلامت وب به شما معرفی کنیم این سبزی کدو سبز یا کدو خورشتی است که حاوی ویتامین ها و املاح معدنی بی شماریست و در درمان بسیاری از بیماری ها می توان از آن استفاده نمود.برای این که با خواص درمانی این ماده گیاهی آشنا شوید این نوشته راهنمای شما خواهد بود. |
کدو و خواص تغذیه ای و ترکیبات تشکیل دهنده آن
کدو سبز حاوی مقادیر فراوانی از ویتامین آ ،ویتامین ب ۱،ویتامین ب ۲ ،ویتامین ب۳ ،ویتامین ث و مواد معدنی هم چون آهن ،پتاسیم ،کلسیم ، منیزیم، پتاسیم، مس، فسفر ،منگنز و ریبوفلاوین می باشد.
این سبزی طبع سرد وخنکی داردو بسیار کم کالریست.
در زیر به طور فهرست وار به خواص درمانی کدو سبز اشاره می کنیم:
کدو سبز ضد سرطان
این گیاه منبع غنی از آنتی اکسیدان هاست و سرشار از فیبر می باشد
و وجود این دو گزینه در این ماده گیاهی سبب شده است
تا این خوراکی به عنوان ماده ای ضد سرطان شناخته شود
.مصرف این سبزی از ابتلا به یبوست جلوگیری کرده
و سبزی مفیدی برای پیشگیری از ابتلا به سرطان کولون می باشد.
کدو سبز و کاهش وزن اضافی
حجم بالایی از این سبزی از آب تشکیل شده است
و میزان کالری بسیار پایینی دارد.
هر 100 گرم کدو سبز حاوی 25 کالریست که مصرف آن موجب اضافه وزن نمی شود.
مصرف این ماده غذایی به همراه ماست سبب افزایش سرعت سوخت و ساز بدن شده و در کاهش چربی های شکمی و کاهش وزن موثر است.
کدوسبز ضد فشارخون
کدو سبز حاوی ماده معدنی پتاسیم است .این ماده معدنی ضد فشار خون بوده وبههمین دلیل مصرف کدو سبز از افزایش فشار خون و بیماری های وابسته به آن نظیر مشکلات قلبی و مغزی جلوگیری می کند.مصرف کدو سبز با کاهش سطح کلسترول بد خون ،پیشگیری از افزایش سطح گلوکز خون بهترین درمان بیماری های قلبی و دیابت محسوب می شود.
کدو سبز ضامن سلامتی چشمان شما
کدو سبز دشمن سرسخت آلزایمر
کدوسبز حاوی خواص آنتی اکسیدانی بسیار بالاییست که مصرف آن در تقویت قوه حافظه و پیشگیری از ابتلا به آلزایمر موثر است.این سبزی خوشمزه سبب بهبود عملکرد سلول های مغز شده و از بروز بیماری های مغزی وابسته به سن نظیر آلزایمر جلوگیری می کند.
چگونه از کدو سبز استفاده کنیم؟
متخصصین تغذیه تاکید می کنند که برای حفظ سلامتی بدنتان از سرخ کردن زیاد مواد غذایی اجتناب کنید و از شیوه هایی نظیر پخت با بخار و کبابی کردن مواد برای پخت و پز استفاده کنید .کدو را بخارپز و یا کبابی کنید و یا به صورت خام به سالادتان اضافه کنید.تا از خواص بی نظیر آن برای درمان انواع بیماری ها بهره مند شوید.