1- گوجه فرنگی
گوجه فرنگی یا دارا بودن سطح بالایی از ویتامین C ،و “لیکوپن” خطر ابتلا به سرطان های پروستات و تخمدان را کاهش می دهد.
ّ
2- کلم بروکلی
کلم بروکلی ، منبع غنی از “سولفورافان” ( sulforaphane ) می باشد . این ترکیب در پیشگیری از بروز سرطان های معده ، سینه و پوست موثر است.
3- توت ها
توت ها حاوی ماده ای به نام “آنتوسیانین” ( anthocyanin ) هستند. این ماده دارای خواص آنتی اکسیدان قوی بوده واز ابتلا به سرطان های روده بزرگ و مری جلوگیری می نماید.
4- اسفناج
اسفناج دارای آنتی اکسیدان هایی به نام های “لوتئین” ( lutein )، ویتامین های A ، C و E می باشد. مصرف اسفناج در پیشگیری از سرطان های کبد، ریه، سینه، تخمدان، روده بزرگ و پروستات مفید می باشد.
5- هویج
هویج با داشتن “بتاکاروتن”جهت جلوگیری از سرطان های ریه، دهان، حلق، معده، روده، کیسه صفرا ، پروستات و سینه بسیار مفید می باشد.
6- سیر
مصرف سیر در افراد سالم سلول های سرطان زا را از بین می برد و در بیماران سرطانی، رشد این سلول ها را کُند می کنند.، سیر خطر سرطان های معده، روده بزرگ، مری و سینه را کاهش می دهد.
7- آناناس
آناناس با داشتن آنتی اکسیدان و ویتامین C از بدن شما را در برابر سرطان های ریه و سینه محافظت می کند.
8- سیب
سیب نیز دارا خواص آنتی اکسیدانی می باشد. سیب ، به علت وجود ماده ای به نام “quercetin” در پیشگیری از سرطان های ریه و سرطان پروستاتبسیار مفید می باشد.
9- پرتقال
پرتقال منبع غنی و بمب ویتامین C محسوب می شود . مطالعات نشان داده است که، این میوه اثر ضد سرطانی داشته و از ابتلا بدن به سرطان معده و ریه جلوگیری می کند.
10- انگور
انگور حاوی موادی است که از فعالیت آنزیمی که مسئول ساخت و رشد سلول های سرطانی در بدن است، جلوگیری می کند.