با خواص مواد غذایی پیرامونتان آشنا شوید

میـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــوه ها

1-گلابی 

گلابی فشار خون بالارا کاهش داده و باعث كاهش ابتلا بدن به سرطان می شود در درمان چاقي مفرط مفید بوده وسبب  بهبود عملكرد گوارش می شود.

 

2-انجير

این میوه بهشتی حاوي مقادير زيادي ويتامين سي و آهن است و يك ميوه فوق العاده براي افرادي كه كم خوني دارند به حساب می آید.

 

3-هندوانه

داشتن پوستی درخشنده و جلوگیری از خطر بیماری‌های قلبی و سرطان از خواص هندوانه بوده وهمچنین  خطر شکل گرفتن سنگ کلیه در بدن شما را کاهش می دهد.

 

 

4-انگور

انگوردر درمان التهابات ریه وسرطان و آب کردن سنگ کلیه موثر است.

 

 

سبزیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــجات

1-تره

برای بواسیر و درمان کلیه عفونت ها سودمند است.

 

2-موسیر

سرشار از فیبر است که به هضم غذا و نیز عملکرد خوب روده‌ها کمک می کند.

 

3-شاهی

خاصیت چربی سوزی ،تصفیه کنندگی خون و ادرارآور از خصوصیات بارز شاهی است.

4-ریحان 

همراه با غذا ریحان بخورید ،مصرف ریحان با غذا مغز را آرام می کند.

5-ریواس

برای افزایش اشتها و یبوست مفید است مقوی قلب واعصاب بوده و به تنظیم جذب چربی از روده کمک میکند.

 

6-پیاز

پیاز نیز همانند سیر  در معالجه ی فشارخون، مرض ‌قند، درمان بیماری کرمک  موثر می باشد.

ادویـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه ها

1-زنجبیل

گیاه زنجبیل از سال ها قبل و در طب سنتی دارای کاربردهای درمانی متعدد از جمله رفع میگرن وتهوع بوده است.

2-سماق

آنتی اکسیدان موجود در سماق دو برابر آنتی اکسیدان موجود در سیب است.مصرف سماق از بروز سرطان پیشگیری میکند.

خشکـــبــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــار

1-گردو

سرشار از فیبر است. فیبرهای غذایی تأثیر بسیار خوبی روی عملکرد روده‌ها می‌گذارد. در واقع باعث می‌شوند روده ها کار دفع را راحت‌تر انجام دهند.گردو در ساخت هموگلوبین خون مؤثر است لذا به درمان کم خونی کمک می کند.

2-بادام زمینی

این نوع از بادام  به جذب بهتر آهن در بدن افراد مختلف، مخصوصا مبتلایان به کم خونی کمک کند.

 

نوشته های مرتبط

نظری بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *