از خواص تغذیه ای طالبی چه می دانید ؟

ارزش غذایی طالبی 

طالبی میوه ای تابستانی ،شیرین و آبدار با طبع گرم و تر می باشد .این میوه منبع غنی از ویتامین های  C ، A و B6 ،B3 ،B5  وB1 و مواد معدنی مانند  پتاسیم، فولات، فیبر، منیزیم، ید و بتاکاروتن می باشد . این میوه  و آب آن در تهیه انواع دسر ها کاربرد دارد.

مصرف طالبی چه خواصی دارد؟

 

1-استفاده از ماسك طالبي برای شادابی پوست صورت بسیار موثر است . مخلوط  گوشت طالبي  له شده با  كمي كتيرا  و مالیدن آن بر روی پوست تاثیر به سزایی در جوانی و شادابی پوست دارد.

2-مخلوط گوشت له شده طالبي  با سفيده تخم مرغ و مالیدن آن بر روی صورت در رفع چین و چروک پوست موثر است.

3-مصرف طالبی برای درمان  عفونت های معده مفید می باشد.

4- خوردن طالبي سبب بهبود عملکرد  قلب مي‌گردد و از بروز سکته های قلبی پیشگیری می کند .

5- مصرف طالبی قبل از  غذا برای درمان یبوست مفید می باشد.

6-طالبی با دارا بودن منابع غنی از ویتامین ث و بهره مندی از خواص آنتی اکسیدانی آن در پیشگیری از ابتلا به سرطان ها موثر است.

طالبی چه خواصی دارد؟

7-مصرف طالبی به مدت 2 هفته به عنوان شام در رفع  سنگ كليه و مثانه تاثیر به سزایی دارد.

8-مصرف طالبی در مادران شیرده سبب افزایش شیرشان می شود .

9-برای کوچک کردن شکم خوردن طالبی قبل از نهار توصیه می شود .

10-طالبی برای کاهش درد  مبتلایان به بیماری های التهابی مانند رماتيسم مسکن مناسبی می باشد .

11-پتاسيم موجود در طالبی  از تنگی عروق جلوگیری می کند.

12-طالبي با دارا بودن ویتامین آ برای تقویت بینایی قدرت کودکان سودمند است.

 

13- طالبی به علت بهره مندی از ویتامین های خانواده بزرگ ب در درمان ریزش مو ،سلامتی پوست ،تقویت سیستم عصبی ،نرمی و لطافت پوست موثر است .

14-مصرف طالبی در درمان بیماری پر فشار خون می تواند موثر واقع شود .

15-مصرف آب طالبی در فصل گرم تابستان عطش را برطرف کرده و بدن را خنک می کند.

نوشته های مرتبط

نظری بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *