از دانه با ارزشی مانند کنجد چه می دانید؟

كنجد، دانه ایست روغنی که به سبب داشتن  مواد معدنی هم چون مس،  منیزیم، آهن، كلسیم، فسفر، آلومینیم، وماده پروتئینی مهم لیزین و همچنین هورمون نباتی لیسیتین ماده مغذی به شمار می آید.طبع آن گرم وتر بوده وبرای بدن وپیشگیری از برخی بیماری ها خواص فراوانی دارد. البته لازم به ذکر است که كنجد دیرهضم بوده و هرگونه زیاده روی در مصرف آن باعث سوءهاضمه  و خسته شدن معده می شود .در این مطلب شما را برخی از خواص کنجد این دانه اسرار آمیز پر خاصیت آشنا می کنیم.

خواص کنجد 

1-مصرف کنجد از بروز سرطان در بدن پیشگیری نموده و در درمان بیماری های سرطانی بسیار سودمند است.

2- مصرف كنجد سبب افزایش  طول عمر و حفظ جوانی می‎شود.

3-مصرف کنجد کم خونی را برطرف می کند.

4- خوردن کنجد به رفع یبوست های طولانی کمک می نماید.بدین منظور هر روز صبح یك قاشق كنجد بونداده (خام) میل نمایند.

5- لیسیتین موجود در کنجد سبب افزایش کار آیی وبهره وری مغز شده  در نتیجه برای كسانی كه كارهای فكری زیاد دارند كنجد غذای مناسبی می باشد.

6-خوردن کنجد خستگی را از بدن شما دور کرده و به شادابی و تامین انرژی شما کمک می نماید.

7-کنجد به دلیل داشتن مواد مغذی فراوان در رژیم های افرادی که تمایل به چاق شدن دارند استفاده می شود.

8-کنجد به عنوان یک میان وعده مقوی برای ورزشکاران به شمار می آید.

9-کنجد به دلیل داشتن کلسیم بسیار بالا محافظ استخوان ها ودندان ها بوده واز پوکی استخوان وفساد دندان ها ممانعت می کند.

 

خواص درمانی کنجد برای رفع بیماری ها

فوائد درمانی روغن کنجد 

1-روغن کنجد روماتیسم را برطرف می نماید و ماساژ بدن با این روغن به کاهش درد های روماتیسمی کمک بسیاری می نماید.

2- مالیدن روغن كنجد به پوست سبب شفاف شدن پوست می شود.

3-از روغن كنجد برای ترك خوردگی دست‎ها  استفاده كنید.

4-مبتلایان به  میگرن  یا سرگیجه سرشان را با  روغن كنجد ماساژ دهند.

5-افرادی که مبتلا به  تصلب شرائین هستند در پخت غذاهایشان از  روغن کنجد استفاده کنند.

6-مصرف روغن کنجد برای بیماران مبتلا به چربی خون بالا سودمند است

 

نوشته های مرتبط

1 نظر

  1. پینگ: فلافل و بایدها و نبایدهای مربوط به خوردن آن - سلامت وب پورتال جامع ایرانیان

نظری بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *