با خواص تغذیه ای پیازچه آشنا شوید

پیازچه

هرگز قراردادن پیازچه در سبد سبزیجات را فراموش نکنید.این سبزی پر از خاصیت حاوی مقادیر بالایی از ویتامین ث می باشد . پیازچه هم چنین منبع غنی از  فیبر، کروم ،منیزیم، ویتامین B6، پتاسیم و مس می باشد .این مقاله به بررسی خواص تغذیه ای و دارویی پیازچه پرداخته است .

ارزش تغذیه ای پیازچه و خواص درمانی آن

بررسی ویتامین ها و مواد معدنی موجود در پیازچه

1-ویتامین C

پیازچه حاوی مقادیر بالایی از ویتامین ث می باشد . ویتامین C در تقویت سیستم ایمنی بدن ،بهبود فعالیت قلب و سیستم گردش خون ،پیشگیری از سرطان ها ،سلامت پوست و جلوگیری از چین و چروک پوستی و جوان سازی پوست نقش موثری دارد.

2-منیزیوم

منیزیوم موجود در پیازچه از گرفتگی عروق قلبی جلوگیری کرده و سبب کاهش گرفتگی های عضلانی ،جلوگیری از ابتلا به افسردگی و پیشگیری از پوکی استخوان می شود.

3-آلیل پروپیل دی سولفاید

وجود این ترکیب در پیازچه سبب افزایش انسولین در خون  و درنتیجه  کاهش  قند خون می شود .   دی سولفاید موجود در این ترکیب در پیازچه می تواند  در کبد جایگزین  انسولین شود و خطر ابتلا به بیماری دیابت را تا حدود زیادی کاهش دهد.

 

پیازچه چه خواصی دارد؟

1- مصرف پیازچه سبب کاهش قند خون در افراد مبتلا به دیابت می باشد .

2- مصرف پیازچه می تواند در درمان  کلسترول بالای خون و کاهش سطح چربی های بد خون مفید واقع شود .

3- پیازچه در مبتلایان به پرفشاری خون سبب کاهش فشار خون بالای آن ها می شود.

4-پیازچه با دارا بودن خواص آنتی اکسیدانی و سطح بالای ویتامین ث در پیشگیری از بروز انواع سرطان ها سودمند می باشد.

5- مصرف پیازچه در بیماران روماتیسمی سبب کاهش التهاب و درنتیجه کاهش دردهای مفصلی می شود .

پیازچه را چگونه مصرف کنیم؟

1-قراردادن پیازچه در سبد سبزی خوردن و مصرف آن به همراه وعده های غذایی

 

2-در تهیه کوکو ها سالاد ها و سوپ ها و املت ها می توان از این سبزی مفید استفاده کرد.

 

 

 

 

 

 

نوشته های مرتبط

نظری بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *