یکی دیگر از میوه های فصل تابستان گیلاس می باشد .این میوه گرد و کوچک با طبع سرد و تر منبع غنی از فیبر ،کلسیم ،فسفر ،آهن و پتاسیم و منیزیم و ویتامین ث می باشد.گیلاس با داشتن خواص آنتی اکسیدانی از روند پیشرفت پیری در بدن جلوگیری می نماید.در این مطلب شما را با خواص این میوه آشنا می نماییم.
خواص گیـــــــــــــــــلــاس
1-گیلاس در کاهش دردهای رماتیسم و دردهای مفصلی سودمند است.
2-سبب افزایش وبهبود متابولیسم بدن شده ودر تسریع هضم غذا موثر است.
3-گیلاس در تهیه ماسک های زیبایی به عنوان ضدچروکی قوی محسوب می شود .
4-حملات قلبی و تصلب شرایین را کاهش می دهد.
5-مصرف گیلاس در سلامت کلیه ها و زدودن سموم بدن بسیار مفید است.
6- مصرف گیلاس با تقویت سیستم عصبی در ترشح و تولید هورمون شادی در بدن، نقش دارد.
7- فیبر موجود در گیلاس در افزایش کارایی دستگاه گوارش نقش دارد.
8 – مصرف گیلاس برای درمان بیماری دیابت و آرتروز مفید است.
9- گیلاس را له کنید و روی پوست صورت بگذارید و بعد از گذشت زمانی معادل 20 دقیقه صورتتان را بشویید خواهید دید که پوست صورتتان شاداب شده و اثرات خستگی در آن از بین می رود .
10-خوردن گیلاس در صبحانه سبب کاهش وزن و رسیدن به تناسب اندام می شود .
11- گیلاس صفرابر است.
12-مصرف گیلاس پس از خوردن مواد گوشتی خاصیت اسیدی گوشت را از بین می برد.
13-گیلاس سبب کنترل و تنظیم فشار خون می شود .
14- مبتلایان به میگرن در هنگام شروع درد های میگرنی گیلاس را له کنید و بر روی پیشانی خود بگذارید تا شاهد کاهش درد های میگرنی باشید .
15-گیلاس میوه ای خون ساز است و با داشتن عنصر آهن برای مبتلایان به کم خونی فقر آهن بسیار مفید است.
16- پس از مصرف گیلاس اب ننوشید تا به نفخ معده مبتلا نشوید.
17-گیلاس با داشتن ویتامین ث وخواص آنتی اکسیدانی بالا در پیشگیری از ابتلا به سرطان موثر است.