پیروی از مد های اروپایی بازار مد عجیب و غریبی به نام پیرسینگ را در ایران رونق داده است .روشی که می تواند در صورت عدم رعایت نکات بهداشتی سلامتی شخص را دچار مخاطره نموده و حتی سبب مرگ فرد شود .برای آگاهی بیشتر با موضوع مقاله یعنی پیرسینگ این مطلب را بخوانید. |
پیرسینگ چیست؟
پیرسینگ در لغت به معنای سوراخ نمودن پوست با جسمی نوک تیز جهت قرار دادن شیئ تزیینی بر روی آن سوراخ می باشد .در گذشته زنان هندی با سوراخ کردن لاله و نرمه گوش خود نگین هایی را برای زیبایی به لاله گوش وبینی خود می زدند و اکنون برخی زنان ایرانی به پیروی از مد از آن استقبال کرده اند .این روش محدودیت سنی نداشته و مخصوص به جنس خاصی نمی باشد .
چه قسمت هایی از بدن را می توان پیرسینگ کرد؟
بیشتر زنان ایرانی پیرسینگ را در گوش خود انجام می دهند اما نقاط دیگری به مانند ناف ، بینی ، لب و ابرو نیز مکان های مناسبی برای پیرسینگ می باشند.البته امروزه پیرسینگ در تمام نواحی بدن انجام می شود .
عوارض پیرسینگ چیست؟
از آن جایی که در عمل پیرسینگ قسمتی از پوست بدن سوراخ می شود احتمال ورود عفونت به بدن ،عفونی شدن ،خونریزی و حساسیت های پوستی و تغییر شکل ناحیه پیرسینگ شده وجود دارد .البته تمامی موارد ذکر شده با تبحر پزشک ،استریل بودن وسایل مصرفی و جنس وسیله تزیینی ارتباط مستقیم دارد.
انجام پیرسینگ در چه افرادی ممنوع است؟
- مبتلایان به دیابت
- افراد مبتلا به نقص سیستم ایمنی بدن
- افراد مبتلا به حساسیت های شدید پوستی
- مصرف کنندگان دارو های مربوط به سیستم ایمنی
- بیماران قلبی
پس از پیرسینگ چه مراقبت هایی لازم است؟
- استفاده از آب بر روی موضعی که پیرسینگ شده است تا 24 ساعت ممنوع می باشد.
- پس از پیرسینگ از آنتی بیوتیک های تجویز شده توسط پزشک حتما استفاده کنید.
- از تعویض نگین ها پرهیز کنید.
تذکرات لازم در مورد انجام پیر سینگ
برای انجام پیرسینگ حتما به پزشکان متبحر و با تجربه و مراکز بهداشتی معتبر مراجعه کنید و از وسایل استریل استفاده کنید تا از ابتلا به بیماری هایی نظیر ایدز و هپاتیت پیشگیری نمایید .