خواص تغذیه ای گوشت شتر

مصرف گوشت شتر چه فوائدی برای بدن دارد؟

امروزه  مصرف گوشت برای تهیه غذاها تنوع بسیاری پیدا کرده است .گوشت مرغ ،شترمرغ ،بوقلمون و گاو و گوسفند عمده ترین گوشت های مصرفی در ایران هستند اما بد نیست بدانید  مصرف گوشت شتر نیز مزایای بسیار زیادی در تامین سلامتی شما دارد برای آشنایی بیشتر با خواص گوشت شتر خواند این مطلب را از دست ندهید .

ارزش تغذیه ای گوشت شتر

گوشت شتر قرمز رنگ بوده و حاوی مقادیر فراوانی ویتامین B كمپلكس و برخی عناصر معدنی نظیر فسفر و كلسیم  می باشد . گوشت  شتر در مقایسه با گوشت گاو  پروتئین ، چربی ،آهن و روی كمتری داشته وكلسیم این گوشت در عضلات ران آن زیادتر است.طبع گوشت شتر گرم بوده و مزه شیرینی دارد .مزیتی که گوشت شتر نسبت به سایر گوشت های مصرفی دارد این است که این گوشت فاقد  مواد هورمونی و آنتی‌بیوتیك می باشد چرا که  شتر در طبیعت آزاد و به دور از پرورش دامی رشد می‌كند .از گوشت شتر در تهیه انواع خورش، آبگوشت و خوراك استفاده می‌شود.

ارزش تغذیه ای گوشت شتر

هنگام خرید گوشت شتر به چه نکاتی توجه کنیم؟

ظاهر گوشت باید عضلات سفت و قوام طبیعی داشته و  لزج و چسبنده نباشد .وجود هر نوع بوی غیر طبیعی و کپک زدگی و خشکی پوشت نشان از فساد گوشت می باشد .گوشت شتر را از مراکز معتبر خریداری کرده و از خرید آن به صورت فله ای خودداری کنید.

گوشت شتر و فوائد آن برای تامین سلامتی

مصرف گوشت شتر برای چه افرادی مناسب است؟

  • گوشت شتر به علت دارا بودن سطح بالایی از ویتامین ب در تقویت اعصاب و قوای جنسی مفید بوده و از بروز اختلالات رشد جلوگیری می کند.
  • گوشت شتر به علت داشتن کالری بالا سبب تقویت بدن  می شود لذا ماده مناسبی برای  زنان باردار و شیرده و کهنسالان به شمار می آید.
  • استفاده از قلم و کوهان شتر برای درمان در مفاصل و درد های روماتیسمی بسیار مفید است.
  • مصرف گوشت شتر به دلیل دارا بودن طبع گرم برای  درمان سیاتیک مفید است .

نظر طب سنتی در مورد مصرف گوشت شتر

در طب سنتی افراط در مصرف گوشت شتر را مساوی افزایش تولید  سودا در بدن می شود. بنابراین  در مصرف گوشت شتر زیاده روی نکنید.

 

اشتراک گذاری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *