از دانه با ارزشی مانند کنجد چه می دانید؟

کنجد، دانه ایست روغنی که به سبب داشتن  مواد معدنی هم چون مس،  منیزیم، آهن، کلسیم، فسفر، آلومینیم، وماده پروتئینی مهم لیزین و همچنین هورمون نباتی لیسیتین ماده مغذی به شمار می آید.طبع آن گرم وتر بوده وبرای بدن وپیشگیری از برخی بیماری ها خواص فراوانی دارد. البته لازم به ذکر است که کنجد دیرهضم بوده و هرگونه زیاده روی در مصرف آن باعث سوءهاضمه  و خسته شدن معده می شود .در این مطلب شما را برخی از خواص کنجد این دانه اسرار آمیز پر خاصیت آشنا می کنیم.

از دانه با ارزشی مانند کنجد چه می دانید؟ خواص کنجد 

  1. 1-مصرف کنجد از بروز سرطان در بدن پیشگیری نموده و در درمان بیماری های سرطانی بسیار سودمند است.
  2. 2- مصرف کنجد سبب افزایش  طول عمر و حفظ جوانی می‎شود.
  3. 3-مصرف کنجد کم خونی را برطرف می کند.
  4. 4- خوردن کنجد به رفع یبوست های طولانی کمک می نماید.بدین منظور هر روز صبح یک قاشق کنجد بونداده (خام) میل نمایند.
  5. 5- لیسیتین موجود در کنجد سبب افزایش کار آیی وبهره وری مغز شده  در نتیجه برای کسانی که کارهای فکری زیاد دارند کنجد غذای مناسبی می باشد.
  6. 6-خوردن کنجد خستگی را از بدن شما دور کرده و به شادابی و تامین انرژی شما کمک می نماید.
  7. 7-کنجد به دلیل داشتن مواد مغذی فراوان در رژیم های افرادی که تمایل به چاق شدن دارند استفاده می شود.
  8. 8-کنجد به عنوان یک میان وعده مقوی برای ورزشکاران به شمار می آید.
  9. 9-کنجد به دلیل داشتن کلسیم بسیار بالا محافظ استخوان ها ودندان ها بوده واز پوکی استخوان وفساد دندان ها ممانعت می کند.

از دانه با ارزشی مانند کنجد چه می دانید؟

فوائد درمانی روغن کنجد 

  1. 1-روغن کنجد روماتیسم را برطرف می نماید و ماساژ بدن با این روغن به کاهش درد های روماتیسمی کمک بسیاری می نماید.
  2. 2- مالیدن روغن کنجد به پوست سبب شفاف شدن پوست می شود.
  3. 3-از روغن کنجد برای ترک خوردگی دست‎ها  استفاده کنید.
  4. 4-مبتلایان به  میگرن  یا سرگیجه سرشان را با  روغن کنجد ماساژ دهند.
  5. 5-افرادی که مبتلا به  تصلب شرائین هستند در پخت غذاهایشان از  روغن کنجد استفاده کنند.
  6. 6-مصرف روغن کنجد برای بیماران مبتلا به چربی خون بالا سودمند است

۴ دیدگاه دربارهٔ «از دانه با ارزشی مانند کنجد چه می دانید؟»

  1. زمانی که دچار اضطراب می‌شدم، شروع به مصرف کنجد و روغن کنجد کردم. واقعاً احساس کردم که استرس و اضطرابم کاهش یافته و خواب بهتری دارم. حتماً توصیه می‌کنم!

  2. من همیشه از کنجد استفاده می‌کنم. نه تنها طعم فوق‌العاده‌ای به غذاها اضافه می‌کند، بلکه مطمئن هستم که خواص سلامتی‌اش از جمله کمک به سلامت قلب و تقویت استخوان‌ها بسیار مهم هستند

  3. کنجد با داشتن ترکیبات مغذی مانند ویتامین E و آنتی‌اکسیدان‌ها، می‌تواند به بهبود وضعیت پوست و مو کمک کند. تحقیقات نشان می‌دهد که این دانه کوچک باعث افزایش رطوبت و انعطاف‌پذیری پوست می‌شود.

  4. من کنجد را به عنوان یک سوپرغذا می‌شناسم و در وعده‌های غذایی‌ام به وفور از آن استفاده می‌کنم. به نظرم آموزش مردم درباره این دانه شگفت‌انگیز و خواص فراوان آن اهمیت زیادی دارد. باید بیشتر در مورد فواید و روش‌های مصرف آن صحبت کنیم

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Scroll to Top