شیره انگور ماده شیرینی است که از آب انگور تهیه می شود .این شیره نیز دارای خواص بوده وسطح بالایی از ویتامین ها و مواد معدنی نظیر A , B ، C ،منیزیم ، کلسیم ، آهن ، فسفر ، پتاسیم در آن موجود است . مصرف شیره انگور با داشتن طبعی گرم و مقادیر بالای قند به افراد دارای طبع گرم و خشک و دیابتی ها توصیه نمی شود .
خواص شیره انگور
1-مصرف شیره ی انگور، سبب از بین رفتن ضعف عمومی بدن می شود . شیره انگور را با شیر گاو مخلوط کنید و کمی پودر بادام به این مخلوط اضافه کرده و روزانه دو تا سه لیوان بخورید این معجون سبب تقویت قوای بدنی و از بین رفتن ضعف های بدن می شود .
2-مخلوط شیره انگور با کمی سرکه در درمان یرقان (زردی) موثر است.
3-شیره انگور را کمی گل ختمی مخلوط کنید این خمیر سبب از بین رفتن ورم هایی که براثر ضربه ایجاد شده اند، می شود و جهت درمان این ورم ها بسیار مفید است.
4-شیره انگور به علت دارا بودن آهن سبب تامین انرژی در بدن می شود و جهت مداوای کم خونی به خصوص کم خونی ناشی از فقر آهن مفید و سودمند می باشد.
5-شیره انگور در افرادی که سابقه ابتلا به فشارخون را دارند، باید با احتیاط و طبق نظر پزشک معالج مصرف شود.
6-شیره انگور را با کمی پودر زعفران مخلوط کنید .مصرف این مخلوط سبب از بین رفتن استرس و عصبانیت و ضعف اعصاب می شود .شیره انگور سیاه برای درمان بیماری های اعصاب مناسب تر می باشد.
7- مخلوط شیره انگور با نمک در درمان کک و مک و لکه های پوستی بسیار موثر است .
8-شیره انگور ملین بوده و مصرف آن به کسانی که از یبوست رنج می برند توصیه می شود .
9-مصرف شیره انگور در کاهش درد های روماتیسمی بسیار مفید است .