جراحی لیفت بازو روشی بسیار کاربردی، مؤثر و محبوب برای لاغر کردن بازو و از بین بردن چربی های اضافی و انباشته شده در این ناحیه از بدن است. این روش ظاهری صاف و سفت برای بازو ایجاد کرده و سبب کاهش حجم بازو می گردد. چنان چه می خواهید در مورد این روش زیبایی، مزایا و معایب آن اطلاعات بیشتری به دست آورید مطالعه مقاله امروز سلامت وب را به شما پیشنهاد می کنیم. |
جراحی لیفت بازو چیست؟
جراحی لیفت بازو (براکیوپلاستی) تکنیکی نوین و بسیار مؤثر و کاربردی برای فرم دهی، لیفت و کوچک نمودن حجم بازوست که به آسانی هرگونه افتادگی و چربی اضافه در ناحیه بازوها را حذف کرده و ظاهر بازوها را مناسب و خوش فرم می نماید. در واقع در طی این روش جراحی، جراح با کشیدن و صاف کردن بافت های نگهدارنده شکل بازو را تعیین کرده و ظاهر پوست را در این منطقه بهبود می بخشد.
کاندیدای مناسب برای انجام جراحی لیفت بازو
تمامی افراد بزرگسالی (اعم از زن و مرد) که از ظاهر و تناسب بازوهای خود ناراضی می باشند کاندیدای مناسبی برای انجام این روش جراحی به شمار می روند. چنان چه دچار شل شدگی قابل توجه در ناحیه بازوها می باشید و بازوانتان دچار چربی اضافه بسیار زیادی می باشد این روش جراحی جهت ایجاد تناسب اندام و برگرداندن حس اعتماد به نفس از دست رفته شما بسیار مناسب است. بنابراین بهترین کاندیداهای انجام این عمل افرادی هستند که شل شدگی و آویزان بودن پوست ناحیه بالای بازویشان اصلی ترین دلیل نارضایتی آن هاست.
آمادگی های لازم قبل از انجام جراحی لیفت بازو
برای افزایش موفقیت و کاهش ریسک خطر در عمل لیفت بازو بهتر است به یک جراح متبحر و متخصص مراجعه کنید. در طی جلسات مشاوره جراح شما را در مورد نحوه عمل جراحی به خوبی راهنمایی نموده و پاسخگوی تمامی سؤالات شما در این زمینه خواهد بود. در طی این جلسه شما می بایست اطلاعات کامل و دقیقی را در مورد وضعیت سلامتی، داروهای مصرفی، حساسیت های دارویی و … را در اختیار ایشان قرار دهید. همچنین شما می بایست طبق دستور پزشک چند روز قبل از تاریخ عمل آزمایش خون داده و از مصرف دخانیات و داروهای رقیق کننده خون خودداری نمایید.
نحوه انجام جراحی لیفت بازو
مدت زمان لازم برای انجام این جراحی در حدود 1 الی 2 ساعت می باشد. در ابتدا فرد تحت بیهوشی عمومی قرار گرفته و داروهای متناسب وی به او تزریق خواهد شد. اکنون پس از تعیین میزان افتادگی بازو و میزان برش پوست فرایند جراحی آغاز می گردد .در بیشتر موارد بازوها از قسمت داخلی یعنی زیر بغل تا نزدیکی آرنج برش خواهد خورد و چنان چه میزان چربی و افتادگی کمتر باشد میزان و اندازه برش ها متعاقباً محدودتر خواهد بود. سپس جراح بافت های نگهدارنده را تقویت کرده و از طریق زدن بخیه به آن شکل میدهد و در پایان جراحی تمامی برش های ایجاد شده از طریق بخیه های جذبی و غیرجذبی بسته خواهد شد. در واقع در طی این جراحی پوست اضافی برش خورده و عمل ساکشن چربی به بهترین شکل ممکن صورت می پذیرد. بنابراین عمل لیفت بازو در یک نگاه شامل مراحل زیر می باشد:
- مشاوره قبل از عمل و رزرو نوبت عمل
- بیهوشی کامل در اتاق عمل
- شروع جراحی با برداشتن چربی های اضافی و برش و برداشتن پوست اضافی
- زدن بخیه و قرار دادن درن جهت تخلیه
- پانسمان بازوها
- انتقال بیمار پس از بیهوشی به ریکاوری
- ویزیت بیمار توسط پزشک و ترخیص از بیمارستان
مراقبت های پس از عمل لیفت بازو
رعایت تمامی دستورات توصیه شده توسط پزشکتان اصلی ترین رمز موفقیت این جراحی است. پس از عمل و ترخیص از بیمارستان روند درمان را در مطب جراح پیگیری کرده، داروهای تجویزی را در زمان تعیین شده مصرف کرده و از انجام فعالیت های سنگین، قرار دادن بازوها در معرض فشار یا سائیدگی خودداری نمایید.با مراقبت از محل عمل و درن گذاشته شده و رعایت توصیه های ویژه در مورد مراقبت از محل عمل مدت زمان بهبودی پس از این جراحی بسیار کوتاه و در حدود 5 روز خواهد بود. در صورت پیروی از تغذیه مناسب و ثبات وزن نتایج حاصل از عمل لیفت بازو ماندگار و دائمی خواهد بود.
هزینه عمل لیفت بازو چگونه محاسبه می شود؟
هزینه عمل لیفت بازو بر اساس فاکتورهای متعددی هم چون هزینه جراحی، هزینه های بیمارستانی، میزان برش و چربی خارج شده عددی متغیر است و بر اساس آیتم های نامبرده قیمت لیفت بازو تعیین و محاسبه می شود.
معایب و عوارض جراحی لیفت بازو
این روش یک روش جراحی و تهاجمی است و مانند هر روش جراحی دیگر می تواند عوارضی را به همراه داشته باشد. مهم ترین عوارض ناشی از جراحی لیفت بازو در اثر مراجعه به پزشک و جراح غیرمتخصص و مرکزی غیرمعتبر شامل موارد زیر می باشد:
- آسیب دیدن ساختمان های داخلی بدن مانند اعصاب، عضلات و عروق خونی
- خونریزی زیر پوستی
- تغییر رنگ پوست
- تجمع مایعات و عفونت در محل عمل
- لخته شدن خون
- عدم تقارن در بازوها
روش های غیرجراحی جایگزین عمل لیفت بازو
علاوه بر جراحی لیفت بازو شما می توانید از روش های غیر جراحی هم چون مزوتراپی، لیپوساکشن واسر (Vaser)، لیپودیسالو، لیزر آندولیفت و لیزر آراف فرکشنال برای کاهش حجم و فرم دهی به بازوهایتان استفاده نمایید. روش های نامبرده با تحریک چربی سوزی و بازآرایی عناصر بافتی موجود در پوست سبب هم تراز شدن و سفت شدن پوست بازو می شوند.
کلام پایانی
اضافه وزن، افزایش سن و عوامل ارثی می توانند ظاهری افتاده و چین خورده بر روی پوست بازو ایجاد کرده و سبب افزایش تجمع چربی در این ناحیه شوند. اگر چه با ورزش کردن و انجام برخی تمرینات ورزشی می توانید عضلات بازو را تقویت نموده و ظاهر آن را تا حدودی بهبود بخشید اما نمی تواند قابلیت ارتجاعی از دست رفته پوست را بدان بازگرداند.بنابراین چنان چه دارای بازوهایی افتاده، حجیم و شل و آویزان می باشید عمل لیفت بازو برایتان بسیار مناسب است.