نگین دندان چگونه کاشته می شود؟+عوارض کاشت نگین بر روی دندان‌

امروزه یکی از راه های داشتن دندان های زیبا و لبخندی جذاب کاشت نگین دندان می باشد .این عمل در حیطه تخصص دندانپزشکان زیبایی بوده و با توجه به سلیقه و علاقه فرد نوع نگین انتخاب شده و توسط دندانپزشک بر روی دندان قرار داده می شود .این نگین ها در انواع مختلف و شکل و رنگ های گوناگونی موجود می باشند که بر حسب علاقه و تناسب صورت مراجعین بهترین نگین بر روی دندان شخص قرار داده می شود .برای این که با نگین دندان ،مراحل کاشت نگین دندان و عوارض کاشت نگین دندان بیشتر آشنا شوید به ادامه سلامت وب امروز توجه بفرمایید .

نگین دندان چیست؟

نگین دندان و کاشت نگین بر روی دندان ها یکی از اقدامات زیبایی است که جهت زیبایی  دندان ها از آن استفاده می شود و تاکنون طرفداران بی شماری را به خود اختصاص داده است .نگین دندان نوعی جواهر مصنوعی  بی رنگ و کوچک است که با استفاده از چسب های مخصوص بر روی دندان هایی که در مسیر خط لبخند قرار دارند چسبانده می شود .

نحوه چسباندن نگین روی دندان


مهم ترین ویژگی های نگین دندان

♦موقتی هستند

♦بدون درد

♦نیاز به تراش و سوراخ برای اتصال و نصب شدن به دندان ها ندارند

♦بدون آسیب دیدن دندان ها

♦ زیباتر نشان دادن لبخند


جنس نگین دندان چیست؟

نگین دندان از جنس سنگ های مصنوعی براق ، طلا و یا کریستال های شیشه ای می باشد که به طور خاص برای استفاده در طرح های زیبایی دندانپزشکی طراحی شده اند. نگین دندان موقت کریستال های رنگی چسبیده شده بر روی فویل های آلومینیومی و به رنگ های آبی ، سفید ، قرمز و یاقوتی می باشند .این نگین ها در دو اندازه mm1.8 و mm2.6 وجود دارند.سایر مدل های نگین دندان ،نگین رمبو می باشد که نمونه ای از نگین های دندانی است که به نگین رنگین کمانی مشهور است و با ایجاد سایه هایی از هفت رنگ زیبایی را در دندان های شما ایجاد می کند.همچنین نگین هایی از جنس طلای خالص نیز وجود دارد که اصطلاحاً به آنها نگین دندان طلا گفته می شود .

مدل های نگین دندان


نکات قابل توجه قبل از کاشت نگین دندان

بررسی و معاینه دندان ها و بررسی مشکلات احتمالی در سطح دندان توسط دندانپزشک از اقدامات مهم قبل از کاشت نگین  می باشد .در صورت عدم وجود مشکل می توانید پس از پاکسازی محل قرار گیری نگین اقدام به کاشت نگین نمایید .


کاشت نگین دندان چگونه انجام می شود؟

نحوه چسباندن نگین روی دندان روشی کاملا بدون درد و غیر جراحی است و به زمانی در حدود 10 الی 15 دقیقه نیاز دارد .جهت کاشت نگین دندان ،دندانپزشک ابتدا دندان مورد نظر را با یک خمیر فاقد فلوراید تمیز نموده و پس از خشک نمودن دندان ، دندان را با اسید پلی فسفریک 37٪  تمیز نموده و سپس شسته و خشک می نماید .سپس با قرار دادن یک عامل اتصال نوری بر روی دندان و نور درمانی مقداری کمی از کامپوزیت روی سطح دندان گذاشته می شود .اکنون توسط ابزار مخصوص نگین برداشته و بر روی مرکز کامپوزیت کاشته می شود تا کاملا به مینای دندان اتصال یابد .مجددا توسط نور درمانی سبب تحکیم کامپوزیت و نگین بر روی دندان می گردد .در نهایت با درزگیری کامل فضای بین زیر نگین و سطح دندان تمامی راه های نفوذ باکتری به زیر نگین مسدود می شود.

اموزش کاشت نگین دندان


نکات لازم پس از کاشت نگین دندان

  1. برای جلوگیری از جا به جا شدن نگین از لمس نگین بلافاصله پس از کاشت توسط انگشتان خودداری نمایید .
  2. به منظور جلوگیری از بروز مشکل و کاشت نگین بر روی دندان به شیوه درست، به یک دندانپزشک مجرب مراجعه کنید.
  3. کاشت نگین دندان به وسیله چسب های قوی انجام می شود در نتیجه مینای دندان سوراخ نمی شود.
  4. در صورت کاشت نگین بر روی دندان، نیازی به هیچ مراقبتی نبوده و امکان تعویض یا برداشتن نگین بدون ایجاد اثر بر روی مینای دندان وجود دارد.
  5. در صورت چسباندن نگین بر روی دندان، مشکلی از لحاظ مسواک زدن، حتی مسواک برقی، و انجام درمان های ترمیم دندان وجود ندارد.

ماندگاری نگین دندان

ماندگاری نگین های دندانی بین 6 ماه تا یک سال می باشد . محل قرار گرفتن نگین و رعایت بهداشت دهان و دندان توسط فرد در افزایش دوام و ماندگاری نگین کاشته شده تاثیر بسزایی دارد .

نگین دندان موقت


هزینه و قیمت کاشت نگین دندان

هزینه و قیمت کاشت نگین روی دندان بر حسب نوع ، کیفیت و جنس نگین و دستمزد دندانپزشک محاسبه می شود. بنابراین برای جلوگیری از بروز عوارض ناخواسته از انجام این کار توسط افراد غیر متخصص برای کاهش هزینه های خود جدا خودداری نمایید.


عوارض کاشت نگین دندان

در صورتی که این عمل توسط دندانپزشک انجام شود کاشت نگین روی دندان بدون عوارض جانبی است اما در صورت عدم رعایت نکات ذکر شده در بالا شایع ترین عوارض کاشت نگین موارد زیر می باشد :

  • نگین های دندان ممکن است یک منطقه بی رنگ روی دندان شما ایجاد نماید .
  • گذشت زمان ممکن است مینای دندان شما را سائیده نماید.
  • بدون انجام مراقبت های مناسب دندانپزشکی نگین های دندانی مخفی گاه مناسب برای باکتری ها هستند .
  • در صورت استفاده از کیت های خانگی عوارضی چون پوسیدگی دندان و آسیب دیدگی دندان ها در انتظار شماست .

قیمت نگین دندان چسبی


آیا نگین دندان را می توان برداشت؟

در صورتی که قصد برداشتن نگین دندان را دارید مجددا می بایست به دندانپزشک مراجعه نمایید .برداشتن نگین های دندان مثل روش برداشتن براکت های ارتودنسی به سادگی قابل انجام می باشد.بعد از حذف نگین،  دندان باید جلا داده و از حذف هر گونه ماده چسبنده بر روی دندان اطمینان حاصل نمود و در نهایت در صورت لزوم برای بازسازی مینای دندان از فلوراید استفاده شود.

نگین دندان

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Scroll to Top