آمله چیست؟+مزایای روغن آمله در زیبایی پوست

آمله یا انگور هندی،با دارا بودن خواص دارویی و درمانی بی شمار در مبارزه با انواع زخم های پوستی ، درمان سرفه، درمان دیابت، رفع یبوست، کاهش کلسترول و …بسیار سودمند است . این میوه با دارا بودن سطح بالایی از ویتامین ث اثرات بسیار مثبتی را می تواند بر روی پوست و موی شما به همراه داشته باشد .اگر چه برخی از مردم ممکن است طعم تلخ و ترش آمله را دوست نداشته باشند اما با استفاده موضعی و ماسک های تهیه شده از این میوه می توانند از مزایای درمانی این میوه بهره مند شوند.با استفاده از آمله Amla و مواد مغذی عالی موجود در آن می توانید به راحتی از شر تمامی مشکلات پوستی، مانند آکنه، جوش، خشکی پوست  و …خلاص شوید .پس با سلامت وب امروز همراه شوید تا با جادوی آمله آشنا شوید .

آمله چیست؟

آمله یا آملا نام میوه ای است که در جنگل های مرطوب هندوستان و برخی از نواحی استان سیستان وبلوچستان کاشته می شود .این میوه ریز کروی دارای رنگ زرد متمایل به سبز بوده و شکلی شبیه به آلو دارد .طعم این میوه ترش و تلخ و طبع آمله سرد و خشک است اما به علت دارا بودن مواد مغذی بی شمار و آنتی اکسیدان ها فراوان در زیبایی پوست و مو اثرات شگفت انگیزی دارد .

خرید میوه آمله


ترکیبات تغذیه ای آملا


خواص درمانی آملا

آملا خواص درمانی بی شماری دارد و از دیرباز استفاده از آن توسط علمای طب سنتی برای زیبایی پوست و موی سر تاکید شده است .خواص درمانی این میوه به علت وجود ترکیبات و ریز مغذی های بی شمار موجود در آن می باشد .در ادامه با مهم ترین مزایای آملا آشنا می شویم:

روغن آمله


1- بهترین لایه بردار پوست

خواص ضد باکتری و رطوبت موجود در آمله می تواند در هنگام لایه برداری از پوست به شما کمک بسیاری نماید .استفاده موضعی از این میوه می تواند در برداشتن سلول های مرده پوست کمک کرده و پوستتان را به آرامی لایه برداری نماید. اگر شما پوست حساسی دارید ، قبل از استفاده از این میوه کمی آب به آن اضافه کنید.


2- بهبود وضعیت پوست

آمله می تواند در بهبود وضعیت پوست و رفع مشکلات پوستی کاربرد موثری داشته باشد .وجود مقادیر بالایی از ویتامین ث در این گیاه سبب افزایش میزان ساخت کلاژن و الاستین در پوست می شود و بدین طریق با سرعت بخشیدن به روند ترمیم بافت های آسیب دیده به بهبود وضعیت پوست کمک می کند.همچنین با افزایش خاصیت کشسانی پوست در سفت شدن و جوان سازی پوست اثرات مثبتی خواهد داشت .

خواص آمله برای پوست


3- روشن کردن رنگ پوست

ویتامین ث موجود در گیاه آمله با کاهش میزان رنگدانه های پوست سبب شفاف سازی و روشن شدن رنگ پوست می شود .استفاده موضعی از این گیاه در روشن شدن رنگ پوست و رفع تیرگی ها و لکه های پوستی بسیار موثر است .


4-درمان کننده آکنه و جوش

گیاه آملا با دارا بودن محتوای آنتی اکسیدانی بسیار بالا به دلیل وجود ویتامین های آ و ث در درمان آکنه و جوش اثرات قابل توجهی به همراه خواهد داشت .این گیاه می تواند با باکتری های مضر و مولد آکنه مبارزه نموده و آن ها را از میان بردارد .


5- مبارزه با علایم پیری زودرس پوست

ویتامین ث یکی از محبوب ترین ویتامین های ضد پیری است که وجود مقادیر بسیار بالایی از این ویتامین در درون میوه آمله آن را به یک میوه ضد پیری مبدل نموده است .با وجود ویتامین های آ و ث در درون این میوه پوست شما همیشه شاداب و جوان خواهد ماند چرا که خواص آنتی اکسیدانی موجود در آملا با پیشگیری از آسیب های ناشی از رادیکال های آزاد بر روی پوست سبب تاخیر در ظهور علائم پیری زودرس بر روی پوست و جلوگیری از خشکی پوست شما خواهد شد .

آمله چیست


6-کنترل میزان چربی پوست

افزایش چربی بیش از حد توسط غدد سباسه موجب چربی بیش از حد پوست و بروز جوش و آکنه بر روی آن خواهد شد. بنابراین، آملا  به علت دارا بودن خواص آنتی باکتریال یکی از بهترین گزینه ها برای درمان چربی پوست و پاکسازی پوست به شمار می رود .


روغن آمله چیست؟

روغن آمله که از میوه آمله استخراج می شود یکی از برترین روغن های گیاهی و محصولی فوق العاده برای زیبایی پوست و مو می باشد .با استفاده از روغن آمله می توانید علاوه بر تقویت موی سر ،پرپشت کردن ریش و سبیل از اثرات درمانی آن برای رفع شوره،رفع خشکی موها و درمان موخوره استفاده نمایید .روش تهیه روغن آمله بدین صورت است که مقادیر مساوی از آمله، مورد و ریشه کاج، را با هم جوشانده جوشانده و با روغن کنجد مخلوط کرده و پس از جوشاندن مجدد از آن برای زیبایی و تقویت موها استفاده می کنند .

روش تهیه روغن آمله


عوارض جانبی آمله

تا کنون عوارضی مبنی بر استفاده از آمله و یا روغن آمله گزارش نشده است و اطلاعاتی در مورد مصرف این میوه و روغن آن در زمان بارداری و شیردهی وجود ندارد .

جوارش آمله چیست


روش مصرف روغن آمله

روش مصرف روغن آمله بسیار ساده است .برای تقویت موی سر خود کافیست شب ها چند قطره از این روغن را در کف دستتان ریخته و پوست و موی سر خود را به آرامی با این روغن استثنایی ماساژ دهید و صبح روز بعد سر خود را بشویید .

خواص آمله برای مو

 


سایر خواص درمانی آمله

  1. ضد التهاب
  2. درمان کننده انواع بیماری های کبدی
  3. تقویت نیروی جنسی مردانه
  4. درمان بیماری آسم
  5. ضد کم خونی
  6. ضد سرماخوردگی
  7. ضد سودا و بلغم
  8. تسریع راه افتادن کودکان
  9. ضد سرفه
  10. درمان سوء هاضمه
  11. تقویت کنندهٔ ذهن و قلب با جوارش آمله که شامل میوه آمله، گل سرخ و عسل می باشد.
  12. درمان بواسیر

روش مصرف روغن آمله

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Scroll to Top