مویز میوه خوشمزه ایست که از خشک شدن انگور سیاه به دست می آید .این ماده مغذی حاوی ویتامین ها و املاح ضروری مورد نیاز بدن بوده و خواص بی شماری دارد.در این مقاله خواص مویز و اطلاعات تغذیه ای آن را گرد آوری نموده ایم تا شما عزیزان با خواندن این مقاله با خواص بی نظیر مویز آگاه شوید. |
مویز چیست؟
مویز همان کشمش است که از خشک شدن حبه های قشنگ انگور سیاه تهیه می شود .
این ماده غذایی حاوی ویتامین های B، A، E، و املاحی مانند کلسیم، املاحی مانند کلسیم فسفر و پتاسیم است.
مویز منبع غنی از اسید های چرب امگا 3و 6 بوده و خواص درمانی بی شماری دارد.
مویز در گروه میوه ها بوده و هر قاشق غذاخوری مویز معادل 15 گرم حدود 30 کیلوکالری انرژی دارد .
آیا مصرف مویز در درمان آلزایمر موثر است؟
مویز با دارا بودن سطح بالایی از آنتوسیانین ها حاوی ترکیباتی است که در پیشگیری و درمان بیماری آلزایمر موثر است .
هرچه رنگ مویز تیره تر باشد آنتوسیانین های موجود در آن بیشتر بوده و نقش پر رنگ تری در درمان آلزایمر دارد.
با مصرف مویز در برابر ابتلا به بیماری های قلبی ایمن شوید
آیا می دانید مویز می تواند مشکلات گوارشی شما را درمان کند؟
مویز موجب تقویت معده شده و مصرف آن در افرادی که دچار بیماری های مربوط به دستگاه گوارش می باشند سودمند است.
این خوراکی خوشمزه یبوست را از بین می برد و کبد شما را تقویت می کند و در سلامتی روده های شما مفید است.
آیا بیماران دیابتی می توانند از مویز استفاده کنند؟
قند مویز از نوع فروکتوز بوده و نیازی به انسولین جهت جذب ندارد .
به همین دلیل مصرف مویز به همراه چای جایگزین مناسبی برای قند در بیماران دیابتی محسوب می شود.
البته لازم به ذکر است که مبتلایان به دیابت نباید در مصرف مویز زیاده روی کنند.
مصرف مویز به چه افرادی توصیه می شود؟
- زنان باردار
- مادران شیرده
- کودکان در سنین رشد
- محصلان
- افراد دچار کاهش وزن