از خواص بادام زمینی چه می دانید؟

امروز می خواهیم در مورد یکی از مغز های خوراکی خوشمزه که انرژی بسیار زیادی را می تواند به شما انتقال دهد  با شما صحبت کنیم.این مغز پرخاصیت بادام زمینی می باشد اگر می خواهید از خواص بی شمار بادام زمینی بهره مند شوید حتما آن را به برنامه غذایی خود اضافه کرده و این مقاله را تا انتها بخوانید .


ارزش تغذیه ای بادام زمینی

بادام زمینی یا پسته شامی منبع غنی از ويتامين هاي A ، B ،D ،E، چربي پروتئين، فيبر و کلسیم  چربي هاي اشباع نشده مفيد نظير اسيداولئيک می باشد .این مغز مفید  به علت داشتن  آنتی اکسیدان پلی فنول  که نوع ابتدایی آن اسید پی ــ کوماریک نامیده می‌شود دارای خواص آنتی اکسیدانی نیز می باشد .

ارزش تغذیه ای بادام زمینی

ارزش درمانی بادام زمینی

1- بادام زمینی بی نمک ماده مناسبی جهت سلامت قلب و عروق و پیشگیری از تصلب شرایین می باشد .

2-بادام زمینی به علت داشتن چربی های اشباع نشده سطح بالای کلسترول خون را کاهش داده و باعث بهبود سیستم گردش خون می شود .

3-بادام زمینی به علت داشتن نیاسین سبب تسریع ترمیم اسیب های سلولی و پیشگیری از ابتلا به آلزایمر می شود.

4-وجود کلسیم در بادام زمینی باعث می شود در صورت مصرف آن استخوان های محکم و مقاومی داشته و از خطر ابتلا به پوکی استخوان در امان باشید..

5- بیوفلاونوئیدهای موجود در بادام زمینی باعث بهبود گردش خون در مغز شده و احتمال سکته مغزی را کاهش می دهد.

 

خواص بادام زمینی

6-مصرف این مغز پرخاصیت به علت داشتن پروتئین در جهت افزایش وزن در افراد لاغر بسیار مفید است.

7-بادام زمینی به علت داشتن مقادیر بالایی از ویتامین ای و خواص آنتی اکسیدانی از ابتلا به انواع سرطان وپیری  زودرس جلوگیری می کند.

8-بادام زمینی منبع غنی آهن بوده که برای بهبود و اصلاح عملکرد گلبول‌های قرمز خون بسیار مفید و ضروری است.

9- بادام زمینی با دارا بودن فیبر خوراکی خطر ابتلا به سرطان روده را کاهش می‌دهد.

10-منیزیم موجود در بادام زمینی باعث می شود این مغز برای مبتلایان به دیابت مفید باشد.

 

نوشته های مرتبط

نظری بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *