فست فود عامل التهاب در بدن

چربیهای اشباع شده عامل التهاب در بدن

آیا میدانید رژیم غذایی پر چرب می تواند ساعت سلولی بدن را بهم بزند

سایت سلامت ایرانیان : لطفا مطلب ارسال شده در انجمن بیماریهای خاص غذاهای پرچرب می تواند ساعت سلولی بدن را بهم بزند را در ادامه ببینید.

عوارض غذاهای پر چرب و تاثیرات آن بر بدن

”البته نه تنها چیزی که می خورید مهم است، بلکه زمان غدا خوردن نیز مهم می باشد.”

بر اساس تحقیقات دانشمندان مصرف چربی اشباع در زمان های مشخصی ممکن است ساعت درونی بدن را از نظم خارج کرده و همچنین باعث التهاب شود. این تحقیق در ژورنال EBio Medicine به چاپ رسیده است.

سلول های بدن، زمان های داخلی خودشان را دارند. این ساعت ها، زمان بندی فرآیندهای مهم سلولی که برای عملکرد درست بدن ضروری هستند را تنظیم کرده و پاسخ های التهابی را نیز کنترل می کند.

التهاب، پاسخ طبیعی بدن برای حمایت از خود در مواقع آسیب دیدگی و عفونت های باکتریایی می باشد.

علت التهاب در بدن

رژیم غذایی پر چرب منجر به التهاب خفیف مزمن شده و همچنین می تواند با اختلالات پر خطری مانند چاقی مفرط، دیابت نوع دو، بیماری های قلبی و عروقی و آرتریت روماتوئید رابطه داشته باشد.

دانشمندان از مرکز تحقیقاتی “A&M Health Science” و مرکز “”A&M AgriLif تکزاس، در پی یافتن علت بد بودن چربی های اشباع می باشند.چربی های اشباع سیستم ایمنی  را تحت تاثیر قرار می دهند.

دیوید ارنست ” David Ernest” از محققان ارشد این تحقیق، در مطالعات قبلی خود به این نتیجه رسیده است که مصرف مداوم چربی های اشباع می تواند ساعت سلول های ایمنی را کند کرده و باعث کاهش

توانایی   آن ها در گفتن زمان دقیق می شود

مضرات چربیهای اشباع

واقعیتهایی در مورد سندرم متابولیک

احتمال زده شده است که سندرم متابولیک ۱۴ درصد امریکایی ها را تحت تاثیر قرار می دهد.

و سه تا از موارد پیش رو برای تشخیص این بیماری باید وجود داشته باشد : قند خون بالا، میزان بالای تری گلیسرید، سایز دور کمر بزرگ، فشار خون بالا و کلسترول HDL پایین.

این سندرم ریسک بیماری های قلبی، دیابت و سکته را افزایش می دهد.

بر اساس این تحقیق پروفسور ارنست از دانشگاه پزشکی تکزاس- دپارتمان نوروساینس و درمان های تجربی – و همکارانشان، اثر  چربی اشباع پالمیتات (Palmitate) را با DHA چربی غیر اشباع شناخته شده بعنوان امگا سه، مقایسه کرده اند.

پاب کم ((Pubchem منبع انستیتو بین المللی سلامت، پالمیتیک اسید (palmitic acid) را بعنوان “زنجیره بلند اسید چرب اشباع با شانرده کربن” معرفی می کند.

این چربی در موادی مانند، روغن پالم یا خرما، روغن دانه ها، پنیر، کره، شیر و گوشت وجود دارد و یکی از متداول ترین اسیدهای چرب  در رژیم غدایی غربی می باشد.

وقتیکه به مسافرت در مکان هایی با زمان های متفاوت می رویم، با توجه به اینکه کل بدن  جا به جا می شود، ممکن است تعدادی از سلول های بدن خود را با این تفاوت زمانی انطباق ندهند و این منجر به واکنش های التهابی در بدن می شود.

آخرین تحقیقات نشان می دهد که، چربی پالمیتات باعث اختلال زمانی در بعضی از سلول های و در نتیجه ایجاد بی نظمی در بدن می شود. و این آشفتگی می تواند منجر به اختلالاتی مثل بیماری های متابولیک شود.

کی غذای پر چرب مصرف کنیم؟

همچنین در ادامه دکتر ارنست توضیح می دهد که، بیماری های التهاب مزمن می تواند با توجه به اینکه شخص چه نوع اسید چربی مصرف می کند  و زمان خوردن آن، متفاوت باشد.

فست فود عامل التهاب در بدن

مصرف غذاهای پر چرب فقط در صبح 

همچنین پیش بینی می شود که بهترین زمان مصرف غذاهای چرب در ابتدا صبح و بدترین زمان مصرف آن اواخر شب می باشد.

البته همه چربی ها مضر نیستند و می توان با استفاده از چربی غیر اشباع خوب و همچنین داروهای ضد التهابی از التهاب جلوگیری کرده و ساعت بدن را تنطیم کرد.

برای مثال DHA یک ضد التهاب است و می تواند پاسخ های التهابی  را از بین برده و از زمان بندی نادرست ساعت بدن جلوگیری کند. اسیدهای چرب امگا سه نیز در درمان های ضد التهابی استفاده می شود و می تواند از تغییر ساعت بدن که بوسیله مصرف اسیدهای چرب اشباع پیش می آید، جلوگیری کند.

دکتر ارنست در ادامه می گوید: “ما می توانیم پاسخ های التهابی را در بافت های ویژه ای کنترل کرده، و التهاب را  بوسیله درمان زمانی پالمیتات افزایش دهیم تا برای  درمان عفونت و آسیب دیدگی ها  کمک کننده باشد. پس از آن می توان با درمان مشخص در زمان مناسب  فاز مزمن  و التهابی بیماری ها را سرکوب کرد.”

به تازگی اخبار پزشکی امروز “MNT” تحقیقی در رابطه با ساعت بدن و قند سلولی را نیز گزارش کرده است.

امیدواریم از مطلب ارسال شده رژیم غذایی پر چرب می تواند ساعت سلولی بدن را بهم بزند استفاده کافی برده باشید.

منبع :انجمن بیماریهای خاص

ویرایش و گردآوری: سلامت وب

اشتراک گذاری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *