از خواص زعفران این ادویه گران چه می دانید؟

زعفران یا طلای قرمز نوعی ادویه است که در فصل پاییز گل می دهد و بهترین نوع زعفران محصول استان خراسان و شهر قائنات می باشد .این ادویه نسبتا گران بوده و مزایای بی شماری در رفع برخی از بیماری ها دارد.برای آشنایی بیشتر با خواص این ادویه ارزشمند این مقاله را تا انتها بخوانیدو تجربه متفاوتی در مورد سوغات شهر مشهد کسب کنید.

زعفران چیست؟

زعفران از کلاله گلی به همین نام به دست می آید .زعفران به صورت رشته‌ های نازک، معمولا نارنجی متمایل به قرمز بوده و جهت طعم دادن به غذا و تغییر رنگ به کار می رود .از زعفران برای تهیه انواع شربت ،دسر ،شیرینی ،خوش رنگ کردن غذا و …..استفاده می شود .

ارزش تغذیه ای زعفران

خواص تغذیه ای زعفران

این ادویه گران قیمت حاوی ترکیباتی مانند کاروتنوئیدها، آنتی‌اکسیدان‌ ها و مواد معدنی و ویتامین های مفیدی می باشد که در تامین سلامتی انسان ضروریند. میزان مصرف آن روزانه بین نیم تا یک گرم  می تواند باشد .در زیر به شرح خواص زعفران در سلامتی می پردازیم.

 

خواص زعفران

  • تقویت سیستم ایمنی بدن

زعفران حاوی ویتامین ث ویتامین محبوب پوست و سیستم ایمنی بدن می باشد .مصرف زعفران با تحریک سیستم ایمنی بدن سبب قدرتمند شدن گلبول های سفید شده و از ابتلا به انواع بیماری ها جلوگیری می کند .هم چنین می تواند با تحریک کلاژن سبب بهبود وضعیت پوست و جوان سازی پوست شود

  • سلامت قلب و عروق

استفاده از زعفران می تواند سلامت قلبتان را تضمین کرده و از بیماری های قلب و عروقی پیشگیری کند .زعفران از بروز لخته خون در رگ ها جلوگیری کرده و از افزایش فشار خون ،تصلب شرائین ،حملات قلبی و سکته مغزی پیشگیری می کند.

  • تقویت سیستم گرش خون

مصرف زعفران سبب بهبود عملکرد سیستم گردش خون در بدن شده و به علت داشتن مقادیر فراوانی از ماده معدنی آهن سبب افزایش گلبول های قرمز خون شده و از بروز کم خونی پیشگیری کرده و سبب بیشتر شدن گردش خون و افزایش  اکسیژن‌ رسانی به اندام های بدن می شود .

راه تشخیص زعفران اصل و تقلبی

راه تشخیص زعفران اصل از تقلبی چیست؟

راه تشخیص زعفران اصل از روی سرشاخه کلاله زعفران بوده و پرچم زعفران انحنای قابل توجهی دارد. برای تشخیص دقیق تر مقداری زعفران را بر روی شعله گاز قرار دهید اگر رنگ آن بنفش یا نارنجی شد زعفران اصل بوده و در صورت زرد شدن رنگ زعفرانتان تقلبی است .حتی می توانید مقداری زعفران را بین کاغذ روزنامه بگذارید و کمی فشار دهید در صورت ایجاد لکه های چرب بر روی روزنامه زعفران شما اصل نبوده و تقلبی می باشد.برای اطمینان از اصل بودن زعفران این ادویه را از فروشگاه های معتبر و در بسته بندی های دارای پروانه ساخت و بهره برداری و تاریخ تولید و انقضا خریداری کنید.

 

336×280

نوشته های مرتبط

نظری بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *