گیاه سدر چیست؟+خواص درمانی و زیبایی گیاه سدر

یکی از گیاهان جادویی که در سلامت وب امروز قصد معرفی آن را داریم گیاهی به نام سدر یا کنار می باشد که معجزات آن در زمینه رفع مشکلات پوست و مو بر همگان به اثبات رسیده است. این گیاه در نرم و شفاف شدن پوست و درمان شوره سر و ریزش مو اثرات فوق العاده ای دارد. در ادامه بیشتر با این گیاه شگفت انگیز آشنا خواهید شد.

گیاه سدر چیست؟

گیاه سدر یا کنار یکی از گیاهان پر خاصیت است که استفاده از آن در طب سنتی برای رفع مشکلات پوست و مو بسیار نافع است. این گیاه قابض بوده و طبیعت گیاه سدر سرد و خشک می باشد.برگ های این درخت را در سایه خشک کرده و پس از ساییدن آن برای شست و شوی بدن علی الخصوص سر استفاده می کنند .میوه آن شبیه آلوچه است و در طب مصرف دارویی دارد.

خواص درمانی سدر


گیاه شناسی سدر

گیاه سدر با نام دیگر «کنار» نوعی گیاه خوشبو است که دارای میوه هایی به شکل سنجد بوده و محصول مناطق جنوبی کشور عزیزمان ایران می باشد. تمامی اجزای این گیاه جادویی شامل میوه، برگ، شکوفه و حتی ریشه سدر قابل  استفاده بوده و خواص دارویی و درمانی دارد.

طبیعت گیاه سدر


خواص درمانی گیاه سدر

با توجه به بند پیشین و مورد استفاده بودن تمامی اجزای این گیاه خواص درمانی بسیار جالب گیاه سدر به شرح زیر می باشد:


1.درمان ریزش موها

اگر از ریزش موهای خود خسته شده اید اگر تارهای موهایتان سست، شکننده و ضعیف شده است و از نازکی تارهای مویتان رنج می برید ما استفاده از گیاه سدر را به شما پیشنهاد می کنیم. این داروی گیاهی، سنتی و معجزه آسا را به راحتی می توانید از عطاری های معتبر شهر خود خریداری نموده و از آن برای سلامت و ضخیم شدن موهایتان و رفع مشکلات یاد شده استفاده فرمایید.

مصلح سدر


سدر برای پوست

2.لایه برداری پوست

زندگی روزمره و قرار گرفتن در محیط های خارج از خانه و آلودگی های زیست محیطی پوست شما را آلوده و کثیف خواهد نمود. استفاده از گیاه سدر به عنوان یک لایه بردار طبیعی پوست می تواند تمام آلودگی های سطح پوستتان را از بین برده و به راحتی سطح پوستتان را پاکسازی نماید. بنابراین اگر خواهان داشتن پوستی شفاف، درخشان و زیبا هستید روی گیاه سدر حساب کنید و از اسکراب سدر استفاده کنید.


3.جوانسازی پوست

با افزایش سن میزان ساخت پروتیین های پوست به نام های کلاژن و الاستیک کاهش خواهد یافت و در نتیجه به مرور زمان پوست خاصیت سفتی و کشیدگی خود را از دست داده و شل و افتاده خواهد شد. خاصیت قاضی گیاه سدر می تواند در فشردگی و تقویت اعضا نقش موثری داشته باشد از این رو استفاده از آن برای جوانسازی پوست سفت شدن و کشیدگی پوست بسیار نافع است.

اثربخشی گیاه سدر


4.درمان زخم های قدیمی

درمان زخم های قدیمی با استفاده از این گیاه به سادگی امکان پذیر بوده و شما با استفاده از این گیاه می توانید هر گونه جای زخم ،اسکاری قدیمی پوستی را درمان نمایید . برای درمان زخم های سطحی می توانید  پودر سدر یا کنار را با آب مخلوط نموده و بر روی زخم بمالید و پس از گذشت چند دقیقه موضع را بشویید. برای کسب نتیجه دلخواهتان این عمل را چندین بار تکرار نمایید.


5.درمان عرق سوز

یکی از مشکلات شایع فصل گرما عرق سوز شدن قسمت هایی از بدن مانند زیر بغل، زیر گردن، کشاله ران و…. می باشد. برای رفع این مشکل می توان از شکوفه گیاه سدر استفاده نمود. بدین منظور شکوفه سدر  را خشک کرده و سپس آسیاب کنید و پودر به دست آمده را با مقداری آب مخلوط کنید و بر روی موضع بگذارید. طبع سرد سدر سبب خنک شدن پوستتان خواهد شد. برای اثربخشی بیشتر  این عمل را دو بار در روز انجام دهید تا بعد از دو تا سه روز به صورت کاملا طبیعی عرق سوزتان کاملا برطرف شود.


6.نرم شدن پوست

اگر خواهان داشتن پوستی نرم و براق هستید سدر را با روغن بادام تلخ مخلوط کنید و از آن برای شفافیت پوست خود استفاده کنید. ترکیب سدر با ماست پرچرب نیز یکی دیگر از راه های نرم شدن پوست شماست.با قرار دادن هر یک از ترکیبات نامبرده بر روی پوستتان به مدت یک الی دو ساعت می توانید زیبایی و شفافیت پوست خود را دو چندان نمایید.

خاصیت سدر و ماست


7.تقویت اشتها

یکی دیگر از خواص جادویی گیاه سدر افزایش اشتها و درمان لاغری و ضعف بدن است. اگر ریشه گیاه سدر را با آب بجوشانید و پس از قرمز شدن جوشانده از آن میل نمایید اکسیر درمان لاغری مفرط را یافته اید.این معجون گیاهی به راحتی شما را چاق می‌کند و از لاغری مفرط نجات می دهد.


8.درمان شوره سر

یکی دیگر از مشکلات مربوط به موها شوره سر است که می تواند بسیار آزار دهنده به شمار آید. استفاده از صمغ سدر برای رفع  شوره سر از کاربردی ترین و موثرترین درمان های طبیعی و گیاهی است. با حل نمودن صمغ این گیاه در آب و قرار دادن آن بر روی سر می توانید شاهد اثر معجزه آسای گیاه سدر در رفع شوره سر خود باشید.


مضرات گیاه سدر

با توجه به فواید بی شمار گیاه سدر نباید مضرات گیاه سدر را از نظر دور نگهداشت چرا که در طبیعت مصرف به اندازه هر چیزی به فایده  و زیاده روی در مصرف آن مضر خواهد بود. عمده ترین مضرات سدر شامل موارد زیر می باشد:

  • میوه سدر اگر چه  برای دستگاه گوارش بسیار مفید است اما زیاده روی در مصرف آن سبب تولید نفخ معده خواهد شد.
  • زیاده روی در مصرف میوه سدر سبب تضعیف حافظه می شود.
  • استفاده از این گیاه توسط افرادی که سابقه تشنج یا فلج دارند باید با مشورت پزشک انجام شود.
  • مصلح سدر سکنجبین بوده و اگر سدر همراه با سکنجبین خورده شود، می تواند در کاهش مضرات این گیاه مفید واقع شود.

در ضمن فراموش نکنید برای افزایش اثر بخشی گیاه سدر به جای ترکیب اجزای آن با آب می توانید از سرکه استفاده کنید.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *