در چه ظروفی نباید غذاخورد؟
۱- سفالی
این ظرف ها بسیار سبک هستند و مشکلی برای قرار دادنشان در مایکروفر وجود ندارد و دارای قیمت مناسبی می باشند ولی باید بدانید که رنگ آبی ظروف سفالی حاوی ترکیبات سرب بوده و خطر مسمومیت با سرب را در جنین مادران باردار در پی خواهد داشت.
2- مسی
غذا در ظروف مسی بسیار خوب می پزد اما از پختن غذاهای اسیدی در ظروف مسی باید جدا پرهیز کرد زیرا مس با غذا های اسیدی واکنش داده و سبب مسمومیت می شود.
3- برنجی
این دسته از ظروف از ترکیب مس و روی ساخته می شوند.استفاده از این ظروف به طور چشمگیری از تجمع باکتری ها جلوگیری کرده و از میزان عفونت ها حتی .عفونت های بیمارستانی جلوگیری می کنند .
4- آلومینیومی
سبک بودن و انتقال حرارت مناسب و بالا از ویژگی بارز این دسته از ظروف می باشد . پخت غذا در ظروف آلومینیومی سبب ورود عنصر آلومینیوم به غذای مصرفی می شودکه گاهی باعث مسمومیت به صورت اختلال در سیستم عصبی و مسمومیت های کلیوی کبدی والتهاب مفاصل می شود فلذا از پخت سبزیجاتی مانند کاهو و گوجه فرنگی و ریواس در این ظروف خودداری کنید.
5-تفلونی
این ظروف امروزه در بازار به وفور یافت می شود و به علت دارا بودن پلیمر در حرارت های بالا سوخته و گازهای سمی تولید می کند .با هر بار پخت و پز لایه نازکی از تفلون به ظرف غذا می چسبد و رویه تفلونی ظرف بعد از مدتی از بین میرود. آستری زیر آن نیز بعد از مدتی وارد غذا شده و سپس لایه الومینیومی ظاهر می شود که به راحتی با قاشق کنده شده و وارد غذا می شود که سبب مسمومیت با آلومینیوم شده و منجر به بروز بیماری هایی نظیر آلزایمر ،نرمی استخوان و کم خونی می شود.
6- یکبارمصرف
استفاده از این ظروف سبب از بین رفتن ویتامین ها و پروتیین های موجود در غذاها شده و با تجمع مواد سمی در بافت چربی باعث خستگی ،عصبی شدن
،بی خوابی و کاهش پلاکت های خونی می شود.
عالی عالی کاش زودتر با این محلول آشنا میشدم من بعد هفت جلسه لیزر جلسه ای ۳ میلیون فقط پوستم…
سلام و درود این محصول برای بینی هایی که آنزیم زده باشند مناسبه من با آنزیم جواب نگرفتم آیا این…
خودتون رو به دردسر نندازید فقط رینتاب جواب میده
با سلام لطفا با کارشناسان سایت تماس بگیرید با توجه به سن وضعیت شما جنس و چاقی و لاغری افراد…
بچه ها ترخدا جواب منو بدید من ازمون استخدامی قبول شدم یه تتو بزذگ رو دستم زدم حالا همه میگن…