معرفی نکات تغذیه ای مناسب ماه رمضان

ماه رمضان و پیشگیری از گرسنگی و تشنگی

اگر می خواهید در ماه رمضان و در این روزهای گرم و طولانی تابستان روزه بگیرید و بدنی سالم داشته باشید و به مشکلاتی مانند ضعف بدنی، افت فشار، تشنگی و گرسنگی نیز دچار نشوید رعایت راهکارهای ساده تغذیه ای در افطار و سحر می تواند راهگشای شما باشد.

نکات تغذیه ای ماه رمضان

نکات تغذیه ای ماه رمضان

1 – برای جلوگیری از تشنگی در ماه رمضان  بهتر است در برنامه غذایی سحری از خوردن غذاهایی مثل انواع کوکو، بادمجان، سویس و کالباس، سس مایونز و سیر و پیاز و همچنین غذاهای چرب و پرنمک که سبب تشنگی زیاد در طول روز می شود پرهیز کنید.

2 – سحری خود را از بین  غذاهای آب پز شده و خورشت های آبدار و کم نمک انتخاب  کنید.

3 – مصرف موادی  مانند زولبیا و بامیه در  سحر سبب افت سریع قند خون و احساس گرسنگی در طول روز می شود.

4 – استفاده از میوه های آب دار و سبزیجات را در وعده افطار و سحری افزایش دهید  تا در طول روز دچار تشنگی نشوید.

5 -با خوردن ۸ تا ۱۲ لیوان آب از افطار تا هنگام سحر از کمبود آب شما شما در طی روز جلوگیری کرده و باعث می شود کمتر احساس تشنگی کنید.

6 – برای اینکه بعد از خوردن افطار و سحری دچار سوزش معده و ترش کردن نشوید بهتر است از غذاهای سبک و کم چرب استفاده کنید. در ضمن مایعات را پس از اتمام غذا بخورید و بلافاصله بعد از خوردن سحری به رختخواب نروید.

7 -همیشه  افطار خود را با یک استکان آب ولرم یا یک فنجان شیر و خرما  باز کنید و از خوردن غذا و شیرینی جات فراوان هنگام افطار بپرهیزید تا دچار سنگینی و مشکلات معده نشوید.

8 – وعده های غذایی مانند پلو و خورشت را دو ساعت بعد از افطار میل کنید تا هضم آن آسان باشد.

9 – جهت پیشگیری  از ابتلا به یبوست ، بعد از خوردن افطار  میوه هایی همچون گلابی، هلو و هندوانه میل کنید.

 

 

336×280

نوشته های مرتبط

نظری بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *