آشنایی با ارزش تغذیه ای هویج
هویج دارای خواص زیادی می باشد صرف نظر از چگونگی طریقه مصرف آن ، هویج می تواند بسیاری از ویتامین ها و مواد غذایی ضروری بدن را که جهت عملکرد درست بدن بسیار ضروری می باشند تامین نماید . هویج منبع غنی از ویتامین A (تقریبا ۷۰ درصد ارزش روزانه ی این ویتامین در بدن شما تنها با صرف یک وعده از آن تامین می شود)بوده و سایر ویتامین ها و مواد معدنی موجود در هویج شامل ویتامین K ، ویتامین C، ویتامین B6، ویتامین B3 ،پتاسیم ،فسفر ،آهن و منیزیم می باشد .
همچنین هویج دارای خواص آنتی اکسیدانی قوی بوده و به عنوان میان وعده ای مناسب در رژیم های کاهش وزن قابل استفاده می باشد .رنگ نارنجی هویج از وجود مقادیر بالای بتاکاروتن در آن نشات می گیرد .
خواص هویج
1- هویج با دارا بودن آنتی اکسیدان های قوی از بدن شما در برابر بیماری های قلبی و عروقی و همچنین انواع سرطان مانند سرطان سینه پس از یائسگی ،و سرطان های مثانه، روده بزرگ، حنجره و پروستات محافظت می کند .
2-با توجه به سطح بالای بتاکاروتن و ویتامین آ ،هویج برای تقویت قدرت بینایی بسیار عالی می باشد.
3-هویج در تنظیم قند خون بسیار موثر است .
4-مصرف آب هویج در چاقی موثر بوده و مصرف خود هویج شما را لاغر می کند .
5- مقادیر بالای ویتامین K موجود در هویج جهت داشتن استخوان های قوی موثر بوده و عمل انعقاد سریع خون را بالا می برد.
6-هویج به علت داشتن ویتامین ث در پیشگیری از بروز پیری زودرس در پوست مفید محسوب می شود.
نحوه نگهداری از هویج به چه صورت می باشد ؟
زمان خرید هویج هویج هایی که سفت تر و رنگ روشن تری دارند انتخاب کنید . هویج را در یک کیسه پلاستکی بسته بندی کنید و در داخل فریزر بگذارید هویج به مدت ده روز در فریزر قابل نگهداری است چرا که پس از این مدت هویج بسیاری از مواد مغذی خود را از دست می دهد .