پیازچه
هرگز قراردادن پیازچه در سبد سبزیجات را فراموش نکنید.این سبزی پر از خاصیت حاوی مقادیر بالایی از ویتامین ث می باشد . پیازچه هم چنین منبع غنی از فیبر، کروم ،منیزیم، ویتامین B6، پتاسیم و مس می باشد .این مقاله به بررسی خواص تغذیه ای و دارویی پیازچه پرداخته است .
بررسی ویتامین ها و مواد معدنی موجود در پیازچه
1-ویتامین C
پیازچه حاوی مقادیر بالایی از ویتامین ث می باشد . ویتامین C در تقویت سیستم ایمنی بدن ،بهبود فعالیت قلب و سیستم گردش خون ،پیشگیری از سرطان ها ،سلامت پوست و جلوگیری از چین و چروک پوستی و جوان سازی پوست نقش موثری دارد.
2-منیزیوم
منیزیوم موجود در پیازچه از گرفتگی عروق قلبی جلوگیری کرده و سبب کاهش گرفتگی های عضلانی ،جلوگیری از ابتلا به افسردگی و پیشگیری از پوکی استخوان می شود.
3-آلیل پروپیل دی سولفاید
وجود این ترکیب در پیازچه سبب افزایش انسولین در خون و درنتیجه کاهش قند خون می شود . دی سولفاید موجود در این ترکیب در پیازچه می تواند در کبد جایگزین انسولین شود و خطر ابتلا به بیماری دیابت را تا حدود زیادی کاهش دهد.
پیازچه چه خواصی دارد؟
1- مصرف پیازچه سبب کاهش قند خون در افراد مبتلا به دیابت می باشد .
2- مصرف پیازچه می تواند در درمان کلسترول بالای خون و کاهش سطح چربی های بد خون مفید واقع شود .
3- پیازچه در مبتلایان به پرفشاری خون سبب کاهش فشار خون بالای آن ها می شود.
4-پیازچه با دارا بودن خواص آنتی اکسیدانی و سطح بالای ویتامین ث در پیشگیری از بروز انواع سرطان ها سودمند می باشد.
5- مصرف پیازچه در بیماران روماتیسمی سبب کاهش التهاب و درنتیجه کاهش دردهای مفصلی می شود .
پیازچه را چگونه مصرف کنیم؟
1-قراردادن پیازچه در سبد سبزی خوردن و مصرف آن به همراه وعده های غذایی
2-در تهیه کوکو ها سالاد ها و سوپ ها و املت ها می توان از این سبزی مفید استفاده کرد.