1-بادام تلخ
بادام تلخ حاوی مقادير بالايي از آميگدالين گلوكوزيد است. با خوردن بادام تلخ این ترکیب در بدن به سيانيد هيدروژن تبديل مي شود. سيانيد هيدروژن يكی از ترکیبات اصلی آفتكشهاست كه در صنعت كشاورزي مورد استفاده قرار ميگيرد . خوردن مقدار زیادی بادام تلخ ميتواند ظرف چند ثانيه سبب مرگ فرد شود. اما حرارت دادن بادام ميتواند این ترکیب را غیر فعال کرده و مانع از مشكلات خطرآفرين آن شود.
2-سيب زميني سبز
زماني كه سيب زميني ها در حال رشد هستند، قسمت هايي كه خارج از خاك و در مقابل نور خورشيد قرار ميگيرد در زمان هايي كه تغييرات درجه حرارت بسيار زياد است، سبز شده و منجر به تولید مادهاي سمي به نام سولانين ميشود.سولانين سمي بسيار خطرناك است كهمی تواند تاثیرات بسیار بدی بر روي سيستم عصبي بگذارد . پس يادتان باشد كه هرگز سيبزمينيهاي سبز را مصرف نكنيد و قسمت هاي سبز رنگ را هنگام پخت و پز ببرید و دور بريزيد.
3-دانههاي سيب
دانه هاي سيب محتوي سم بسيار خطرناكي به نام آميگدالين است. آميگدالين تركيب سيانيد و قند است كه در بدن به سيانيد هيدروژن تبديل ميشود. سیانید هیدروژن همان ترکیبی است که در بادام تلخ و آفت کش ها وجود داشته و با آسيب رساندن به گلبولهاي قرمز خوني، مانع از اكسيژن رساني صحيح در بدن ميشود.زمانی که شما دانه های سیب را با دندان هایتان له می کنید و یا آن را می جوید آميگدالين به راحتي وارد بدن ميشود و در دراز مدت ميتواند صدمات جبران ناپذيري ايجاد كند. بنابراين بهترين حالت آن است كه جانب احتياط را رعايت كنيد و از خوردن دانههاي سيب جدا خودداري كنيد.
4-هسته زرد آلو
مغز هسته زردآلو نیز مانند دانه سیب محتوی سمی به نام آميگدالين است . آمیگدالین به شدت برای بدن مضر است و مصرف هسته زرد آلو به هیچ عنوان توصیه نمی شود.
دیدگاهتان را بنویسید