با مصرف تخم کتان چربی های شکمتان را بسوزانید

شاید شما هم این روز ها در جمع های مختلفی که هستید از تخم کتان و اثرات جادویی آن در آب کردن چربی های شکمتان حرف هایی شنیده باشید و باید بدانید این موضوع صحت داشته و افرادی که از اضافه وزن رنج می برند و علاقمندند که  وزن خود را کم کرده و اندام ایده آلی داشته باشند می توانند از تخم کتان استفاده کنند .اگر می خواهید با این ماده اعجاب انگیز بیشتر آشنا شوید توصیه می کنیم این مقاله را که به معرفی خواص تخم کتان در لاغری پرداخته است را مطالعه کنید .

تخم کتان چیست؟

تخم کتان یک دانه روغنی است که در رسیدن به وزن ایده آل و چربی سوزی نقش بسزایی دارد .این ماده سرشار از اسید های چرب امگا 3، ویتامین ای و فیبر محلول و غیر محلول می باشد و خواص بی شماری در سلامتی بدن و زیبایی اندام دارد.که در زیر به شرح هر کدام از این خواص می پردازیم.

تخم کتان چیست؟

کاهش نفخ با تخم کتان

تخم کتان حاوی مقادیر بالایی فیبر محلول و نامحلول بوده و با سرعت بخشیدن به عمل هضم غذا از نفخ شکم جلوگیری کرده و احتمال ابتلا به یبوست را کاهش می دهد .برای درمان نفخ شکم کافیست تخم کتان را آسیاب کنید و آن را در سالاد و ماستتان بریزید .

تخم کتان و پاک سازی دستگاه گوارش

مطالعات دانشمندان نشان داده است که تخم کتان دوست دار سلامتی دستگاه گوارش است .

شما می توانید با مصرف دانه های تخم کتان دستگاه گوارشتان را از سموم و مواد زائد پاک سازی کرده

و با کاهش توده های چربی شکمتان را کوچک کنید .

تخم کتان و کاهش اشتها

چربی سوزی با تخم کتان

این دانه گیاهی حاوی مقادیر زیادی از چربی های غیر اشباع بوده و در کاهش چربی های ناحیه شکم و چربی سوزی نقش موثری دارد .با مصرف تخم کتان می توانید سوخت و ساز بدنتان را افزایش دهید و از این طریق چربی های انباشته در شکمتان را بسوزانید .

تخم کتان و کاهش میزان اشتها

مصرف تخم کتان می تواند در کاهش میزان اشتهای شما نقش داشته باشد .بنابراین کافیست نیم ساعت قبل از صرف هر وعده غذایی از یک قاشق تخم کتان استفاده کنید تا با ایجاد احساس سیری از پرخوری اجتناب کنید .همچنین مصرف تخم کتان قبل از غذا باعث سرعت بخشیدن به عمل هضم غذا و تنظیم سطح انسولین خون شده و از این طریق در کاهش اشتهای شما نقش کلیدی دارد .

بهترین روش استقاده از تخم کتان

بهترین شیوه استفاده از تخم کتان چیست؟

مصرف تخم کتان به صورت دم کرده بهترین شیوه استفاده از این دانه روغنی می باشد

چرا که با پودر کردن دانه کتان میزان کالری آن به علت شکسته شدن پیوند های سلولی افزایش می یابد

اما اگر در طی روز از فعالیت بدنی بالایی برخوردارید

می توانید تخم کتان را آسیاب کرده و ازپودر آن در ماست یا سالادتان بریزید.

روش تهیه دم کرده تخم کتان به چه شکلی می باشد؟

شما می توانید مقداری تخم کتان را در مقداری آب جوش بریزید

و بر روی لیوان درپوشی بگذارید

و پس از گذشت چند دقیقه آن را مصرف کنید .

مصرف دو فنجان دم کرده تخم کتان قبل از صرف وعده های غذایی در کاهش اشتها

و کاهش جذب چربی ها توسط دستگاه گوارش بسیار سودمند است .

 

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *