ماده مخدر شیشه چیست؟

ماده مخدر شیشه و اثرات زیان بار آن بر روی مغز

متاسفانه مواد مخدر هر روز با روند پیشرفت تکنولوژی مدرن تر و مخرب تر می شود .مخدر های قدیمی نظیر تریاک و هروئین موجب از دست دادن سلامتی جسمی فرد می شدند اما مخدر های صنعتی نظیر شیشه و کراک تهدیدی جدی برای سلامت جسم و روان مصرف کنندگانشان محسوب می شوند .افرادی که شیشه مصرف می کنند از سلامت روانی برخوردار نبوده و اطرافیانشان نیز تامین جانی ندارند .این ماده با تاثیر بر روی مغز و ایجاد حالت توهم در فرد می تواند جنایت های بی شماری را رقم بزند اگر می خواهید در مورد این ماده افیونی اطلاعات جامع تری کسب نمایید ما خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد می کنیم .

ماده مخدر شیشه چیست؟

این ماده یکی از محرک های روان گردان بوده و با تغییراتی در فعالیت مغز منجر به بروز حالات روانی و از دست دادن کنترل رفتاری می شود .مصرف این مخدر با ایجاد افزایش انرژی بدن سرخوشی کاذبی را در فرد مصرف کننده ایجاد می کند و باعث عدم تمرکز ذهنی و کاهش سطح هوشیاری فرد مصرف کننده می شود .

افراد معتاد به مصرف شیشه با چه نشانه هایی شناخته می شوند؟

مصرف مداوم شیشه در افراد سبب بروز حالاتی از روان پریشی مانند سوءظن ،بدبینی ،افسردگی ،پرخاشگری و عدم آرامش شده و این اشخاص تمایل بسیاری به اعمال  خشونت دارند .تغییرات رفتاری افراد شیشه ای واضح بوده و همراه با مشکلات جسمانی نظیر مشکلات گوارشی ،مشکلات قلبی و مغزی و خراب شدن دندان ها می باشد .

عوارض مصرف شیشه

سوء ظن افراد شیشه ای نسبت به دیگران

شیشه ای ها نسبت به رفتار و سخنان دیگران با توجه به زوال و تخریب مغزشان توسط این ماده روان گردان برداشت درستی نداشته و دچار توهم نسبت به رفتار ها و سخنان دیگران است .احساس های او عموما کاذب بوده و نشات گرفته از توهمات و تصورات خود می باشد .

حساسیت به وسایل الکترونیکی در مصرف کنندگان شیشه

افراد شیشه ای در تصور خود افرادی را مشاهده می کند که در تعقیب او هستند و به همین دلیل از وسایل الکنرونیکی نظیر تلویزیون ،رایانه ،ضبط صوت و ….حساس بوده و تصور می کند تمامی این وسایل برای کنترل رفتارهای او در منزل قرار داده شده اند .او حتی به دریچه های کولر نیز دیدی منفی دارد و در بسیاری از موارد به دلیل همین توهمات وسایل خانه را می شکند .در صورت مخالفت افراد خانواده با رفتارهایش برخورد های بدی در انتظارشان خواهد بود چه بسا قاتلین شیشه ای که به علت توهمات خود دست به قتلی زده اند .

نوروفیدبک دریچه  روشنی برای درمان اعتیاد به شیشه

روش درمانی جدیدی به نام نوروفیدبک با پرورش ذهن برای تمرکز بیشتر  به شیوه تحریک مغناطیسی مغز می تواند راه  مناسبی برای درمان مصرف کنندگان شیشه باشد .این روش عوارض جدی نداشته و تنها ممکن است سردرد مختصری را در فرد ایجاد کند .

نوروفیدبک چیست؟

نوروفیدبک چگونه انجام می شود؟

در این روش شخص معتاد را بر روی یک صندلی می نشانند و کلاهکی را به سر وی نزدیک می کنند تا با تماس میدان مغناطیسی موجود در کلاهک ها با مغز فرد مغز تحریک شده و قسمت های صدمه دیده آن شروع به بازسازی نماید .نوروفیدبک در  طی 30 جلسه یک  ساعته براي تمرين دادن  و نرمال کردن فعالیت های مغز انجام می شود .

اشتراک گذاری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *