خرید و فروش سیر صادراتی همدان به صورت عمده ارسال به تمامی نقاط و صادرات سیر آدرس دفتر فروش :همدان مریانج انتهای شهید مدنی نبش چهار راه طیب رضایی ۰۹۱۸۸۱۶۷۸۵۱
|
◊◊◊◊هشدار درباره سیر چینی◊◊◊
آیا میدانید تعداد زیادی از کشاورزان چینی سیر را به کمک مواد شیمیایی مضر و غیرمجاز پرورش میدهند. تحقیقات انجام شده نشان میدهد که بسیاری از کشاورزان چینی از دو آفتکش غیرمجاز به نامهای فوریت و پاراتیون استفاده میکنند تا محصولات خود را در کمترین زمان و با کمترین زحمت به دست بیاورند. پاراتیون و فوریت بسیار سمی هستند.
اما مشکل دیگری که در مورد کیفیت سیرهای چینی وجود دارد، خاک آلوده این کشور است. خاک چین سمی است و به همین دلیل باید نگران کیفیت محصولاتی چون سیر بود. گزارش رسمی دولتی در سال ۲۰۱۴ حکایت از این دارد که نزدیک به یکپنجم خاک چین به فلزات سنگین چون کادیوم و آرسنیک و همچنین مقادیری از آفتکشها و کودهای ناسالم آلوده است. به گزارش Epoch times، آب رودخانههای اصلی و مهم چین نیز به مقادیر زیادی مواد شیمیایی صنعتی و و زبالههای خانگی آلوده هستند.
روش تشخیص سیر محلی را از سیر چینی
همه باید از مصرف سیر چینی خودداری کنند. این سیرها حاوی سفیدکننده و میزان زیادی مواد شیمیایی است که برای سلامتی خطرناکند. در خرید بعدی خود این نکات را به ذهن بسپارید:
۱- سیری که میخرید باید ریشه و ساقه داشته باشد. معمولا برای اینکه سیرهای چینی با کشتی حمل میشوند ریشه و سابقه آنها را جدا میکنند تا وزنشان سبکتر شود.
۲- سیرهایی که سنگین و پیازی شکل هستند سالمترند. سیرهای چینی کوچکتر و سبکترند.
۳- طعم سیرهای وطنی از سیرهای چینی بهتر است.
۴- برای اطمینان از مصرف سیر سالم بهتر است آن را از کشاورز محلی خریداری کرده و یا خودتان آن را پرورش دهید.
سیر گیاهیست بدبو ولی پر خاصیت که درتامین سلامتی بدن و قلب و عروق نقش بسیار مهمی دارد .مصرف این گیاه در درمان انواع بیماری ها کاربرد داشته و در پیشگیری از ابتلا به انواع سرطان ها موثر است .شهرهای شمالی کشور ایران و استان همدان برترین مراکز کشت سیر در کشور هستند و بالا بودن آمار کشت این گیاه در ایران سبب شده است تا کشورمان حجم زیادی از سیر ایران را به سایر کشورها از جمله روسیه، عراق، ترکمنستان و آذربایجان، صادر نماید .برای آشنایی بیشتر با این گیاه از مرحله کشت تا فروش این محصول و بررسی مزایا و معایب این گیاه با سلامت وب امروز همراه باشید .
خرید و فروش سیر چگونه امکان پذیر می باشد؟
خرید و فروش سیر پس از کاشت و برداشت این گیاه به راحتی امکان پذیر می باشد .چرا که سیر گیاهی علفیست که کشت آن در آسیای مرکزی و سپس شرق اروپا و شرق آسیا انجام می شود .امروزه علاوه بر ایران کشورهایی مانند چین ، کره ،اسپانیا ، مصر، تایلند ، آرژانتین و آمریکا نیز با پرورش این محصول توانسته اند سهمی در بازار صادرات این محصول داشته باشند .شکل این گیاه همانند پیاز بوده و علاوه بر مصارف خوراکی از آن به عنوان درمان دارویی نیز استفاده می کنند .این گیاه در شرایط مختلف آب وهوایی و انواع خاک ها کشت می شود و آفات کمی دارد .
استان های مهم پرورش سیر در ایران
- استان همدان
- استان خراسان
- استان سمنان
- استان مازندران
- استان خوزستان
- استان مرکزی
- استان هرمزگان
- استان گیلان
بیشترین میزان تولید سیر کشور مربوط به کدام استان می باشد ؟
سیر شهرهایی مانند اهواز ،همدان و مشهد از معروفیت و کیفیت بالاتری برخوردار می باشد و استان خوزستان با سطح زیر کشت حدود
۳۲۰ هکتار از مهم ترین مناطق تولید سیر در ایران می باشد .خرید و فروش سیر همدان نیز اکنون در بازار رواج داشته و این سیرها تندتر از سیرهای تولید شده توسط سایر استان ها می باشند .همچنین بهتر است بدانید قیمت سیر تازه همیشه از قیمت سیر خشک کمتر می باشد .
اثرات درمانی سیر
در گذشته از سیر برای درمان بیماری طاعون استفاده می شد و به علت دارا بودن خواص آنتی بیوتیکی این گیاه از ضماد آن برای پانسمان زخم ها و رفع عفونت ها استفاده می کردند .امروزه از سیر در تهیه انواع داروهای ضد فشار خون ،ضد چربی خون و استفاده می شود .این گیاه علاوه بر موارد ذکر شده در کاهش کلسترول خون ، درمان بیماری های قلب و عروق ، سرما خوردگی ، آنفولانزا، کاهش قندخون ، پیشگیری از بروز سرطان و درمان بسیاری از بیماریهای تنفسی ، ریوی و گوارشی کاربرد درمانی گسترده ای دارد .
کشت سیر چگونه انجام می شود؟
این گیاه (Allium sativum) مشابه گیاهان تک لپه ای مانند خانواده (Alliaceae) و مشابه گیاه ذرت می باشد .بهترین روش کاشت سیر روش جوی پشته می باشد. برای کاشت، با توجه به قیمت روز بذر سیر بذر را خریداری کرده و سپس سیرچه را از پیاز سیر جدا نموده و سیرچه را طوری در خاک قرار دهید که نوک سیر به سمت بالا و انتهای سیرچه به سمت پایین قرار گیرد. برای کشت این گیاه به صورت ارگانیک انجام امور زیر الزامیست :
- دادن کود کمپوست با مواد زاید ارگانیک
- مالچ پاشی (خاک پوش)
- مدیریت خاک برای تولید بهداشتی
- کنترل علفهای هرز و حشرات با روش های طبیعی مانند تناوب ، وجین دستی و خاک ورزی
- عدم استفاده از آفت کش ها می باشد .
چه مواردی سبب کاهش کیفیت تولید سیر می شود؟
میزان سیر برداشتی می بایست 8 تا 12 برابر سیر کاشته شده باشد و عدم برداشت سیر به این مقدار به علت موارد زیر اتفاق می افتد :
- استفاده از سیرچه های بذری نامناسب
- کشت بهاره به جای کشت پاییزه
- کمبود آب
- کاشت در زمینی که به خوبی آماده نشده است
این عوامل علاوه بر این که سبب کاهش تولید محصول کمتری می شوند در قیمت سیر تازه در بازار و افزایش قیمت سیر در سال 96 تاثیر بسزایی دارند .
مراحل رشد گیاه سیر
گیاه سیر ارتفاعی بین 60 تا 120 سانتی متر دارد و ریشه آن در حدود 180 گرم وزن دارد .این گیاه از گیاه پیاز بزرگ تر بوده و گل های آن به رنگ سفید و ارغوانی می باشد .ریشه سیر از 4 الی 15 عدد سیرچه یا حبه سیر تشکیل شده است و هر سیرچه در یک پوسته کاغذی که از دو برگ تشکیل شده است قرار دارد .سیرچه ها در طی مراحل رشد به سیر بالغ تبدیل می شوند .ساقه این گیاه گرد،نرم و ساده بوده و از آخرین تک برگ شروع به نمو کرده و ساقه حقیقی کوچک و پهن می باشد .ساقه گل دهنده این گیاه همانند ساقه گل دهنده پیاز توپر است و چرخه تولید مثل آن دو ساله می باشد .
مدت زمان لازم برای رشد سیر
مدت زمان رشد سیر از زمان کاشت تا رسیدگی آن بین 100 تا 120روز می باشد و بهترین فصل برای کاشت آن پاییز و زمستان می باشد .رشد برگ ها در دمای 15 تا 25 درجه و رشد ریشه در دمای کمتر از سه درجه اتفاق می افتد .
ویژگی های خاک مناسب برای کاشت بذر سیر
- قرار گرفتن زمین کشت سیر در معرض نور خورشید
- خاک غنی و عاری از مواد آلی
- کافی بودن میزان آب زمین
- زهکشی مناسب خاک
- سبک بودن بافت خاک
- خاک های دارای پروفیل عمیق
- غنی کردن خاک با کود مناسب
- دارا بودن PH بین 6 تا 5/7
مرحله داشت سیر
در این مرحله علف های هرز به وسیله وجین نمودن گیاه از بین می رود و این کار دو تا سه بار انجام می شود .در صورت گسترش بیماری استفاده از سموم قارچ کشی مانند(Maneb) و یا زینب (Zineb) به فاصله هر سه هفته یکبار ضروری می باشد .
روش های جلوگیری از یخ زدن سیرهای زمستانه
- پوشش مناسبی از برف برای جلوگیری از یخ زدگی بر روی خاک
- پوشاندن خاک در فصل پاییز با خاکپوشی مانند کاه و کلش به ضخامت 10 تا 15 سانتی متر
- عمق کاشت سیرچه ها بین 2/5 تا 5 سانت با فاصله ردیفی بین 20 تا 40 سانتی متر
- متراکم بودن کاشت سیرچه ها
- قرار دادن قائم سیرچه ها در خاک
آبیاری گیاه سیر
نوع خاک در تعیین فواصل آبیاری و میزان آب مصرفی نقش موثری دارد .خاک های سبک نیاز به آب مصرفی کمتر و دوره آبیاری کوتاهتری خواهد داشت و خاک های سنگین نیاز به آب بیشتری دارند و همین موضوع می تواند در توسعه بیماری های قارچی در خاک زیر کشت تاثیر بسزایی داشته باشد .در واقع این گیاه به خشکی حساس می باشد و برای رشد مناسب نیاز به رطوبت کافی دارد .آبیاری را می بایست در حدود 2 تا 3 هفته قبل از زرد شدن برگ ها می بایست قطع نمود .
کوددهی گیاه سیر
برای جلوگیری از بروز آفات استفاده از انواع کود در بالا بردن میزان کیفیت محصول نقش بسزایی دارد .استفاده از کود دامی برای خاک های رسی برای گیاه سیر دوبرابر سایر گیاهان می باشد .استفاده از کود شیمیایی برای خاک های شنی نیز مفید می باشد .
ویژگی های بذر مناسب برای کاشت سیر
- دارا بودن اندازه مناسب پیاز
- زیاد بزرگ نبودن بذر پیاز به علت ضعیف بودن بذر
- استفاده از سیرچه های متوسط
- آلوده نبودن بذرها
آفات مربوط به گیاه سیر
- زرد شدن برگ های گیاه در اوایل بهار به علت مرگ زمستانی
- پوسیدگی فوزاریومی قاعده
- کپک پنی سیلیوم و ویروسها به علت رطوبت خاک
- موزاییکی شدن برگها
- موجی شدن برگها
- شته دار شدن گیاه
- حمله حشراتی مانند مگس پیاز ،ترپس و کرمهای مفتولی
برداشت گیاه سیر
آخرین مرحله برداشت این گیاه می باشد .تصمیم گیری و هزینه های این مرحله دقیق تر و سنگین تر از مراحل قبل می باشد .در صورت برداشت زودتر از موعد پیازهای کوچک به دست خواهیم آورد و در صورت برداشت دیرتر از موعد ممکن است گیاه سیر دچار کپک زدگی و خشکی شود .بهترین زمان برداشت سیر معمولا اواخر تیرماه و در روزهای خشک می باشد .در واقع زمانی که 50تا 75 درصد برگ ها زرد می شوند و برگ های پایینی قهوه ای می شوند زمان مناسب برداشت فرا رسیده است .اگر میخواهید سریعتر سیر را برداشت نمایید بهتر است این گیاه را در اواخر پاییز بکارید .
عمل آوری و انبار کردن
پس از برداشت سیر برای جلوگیری از کپک زدن سیر و رفع رطوبت آن سیرهای برداشت شده را در فضایی با تهویه مناسب و به دور از نور خورشید می بایست انبار نمود .می توان با آویزان نمودن این گیاهان به صورت دسته ای سریعتر آن را خشک نمود .
عوامل موثر در قیمت خرید و فروش سیر
در صورتی که خریدار سیر هستید بهتر است بدانید قیمت عمده سیر در زمین های کشاورزی بسیار ارزان است و برای اطلاع از قیمت روز سیر خشک سال 96 به طور دقیق می توانید از زمین داران این محصول اطلاعات لازم را کسب نمایید .در واقع قیمت سیر امروز تابعی از میزان تولید این محصول و میزان حاشیه سود این محصول می باشد .
عوارض جانبی مصرف سیر
این گیاه به موازات دارا بودن اثرات درمانی بیشمار عوارض جانبی نیز دارد که به اختصار به بیان آن ها در این نوشته سلامت وب می پردازیم :
1- آسیب دیدن کبد
در صورت مصرف بی رویه سیر ممکن است کبد شما آسیب دیده و دچار سمی شدن کبد شوید .
2-بوی بد دهان
مصرف بیش از اندازه سیر در بد بو شدن تنفس و دهان تاثیر گذار می باشد .علت بوی بد سیر مربوط به محتویات شیمیایی تشکیل دهنده این گیاه می باشد .
3-تهوع ،سوزش سر دل و استفراغ
تهوع ،سوزش سر دل و استفراغ از پیامدهای دیگر مصرف بیش از اندازه سیر می باشد .همچنین این گیاه می تواند ریفلاکس معده را تشدید نماید.
4-اسهال
یکی دیگر از مشکلاتی که می تواند در اثر مصرف بیش از اندازه سیر برای شما ایجاد شود ابتلا به مشکلات روده ای و اسهال می باشد .
5-رقیق نمودن خون
اگر قصد انجام جراحی دارید بهتر است تا دو روز قبل از جراحی از مصرف سیر پرهیز کنید تا دچار رقیق شدن خون و افزایش حج خونریزی پس از جراحی نشوید .
6- کاهش فشار خون
این گیاه برای کاهش سطح فشار خون بسیار مفید است اما بهتر است بدانید در صورتی که در حال مصرف داروهای کاهنده فشار خون می باشید می بایست از زیاده روی در مصرف این گیاه به علت کاهش شدید فشار خون پرهیز نمایید .
7-تولید اگزما
مصرف بیش از اندازه سیر در تولید اگزما و بروز حساسیت های پوستی موثر است .بنابراین برای جلوگیری از بروز موارد ذکر شده از زیاده روی و افراط در مصرف سیر جدا پرهیز نمایید .
8- میگرن
مصرف بیش از اندازه سیر به صورت خام در بروز میگرن موثر است .این گیاه با تحریک اعصاب موثر در بروز این بیماریمی تواند نقش تعیین کننده ای داشته باشد .
در ادامه می بایست خاطر نشان نمود برای کاهش عفونت های واژینال ،مشکلات بینایی ،سردرد و سرگیجه از زیاده روی در مصرف سیر خودداری نموده و از مصرف بیش از اندازه این گیاه در دوران بارداری و شیردهی پرهیز نمایید .
خرید و فروش سیر عمده همدان به صورت عمده ارسال به تمامی نقاط
09188167851
آدرس دفتر فروش :همدان روستای سولان روبه روی اخمزن
رضایی
- خرید و فروش عمده سیر همدان با کیفیت عالی و درجه یک
- عرضه پودر سیر جهت مصرف عطاری ها و کارخانه های سوسیس و کالباس
- سیر پوست کنده جهت کارخانجات
- خرید و فروش سیر صادراتی
سپردار بنفش زیتون
سپردار بنفش زیتون :
نام علمی : Parlatoria oleae
این حشره اگرچه برای اولین بار از روی درختان زیتون جمعآوری شده است ولی به عده زیادی از درختان میوه دانهدار، هستهدار، گیاهان زینتی و جنگلی حمله مینماید.
این سپردار روی برگ، شاخه، تنه و میوه زندگی میکند و در محلی که خرطوم خود را در بافت گیاه فرو مینماید، کلروفیل گیاه میزبان از بین رفته و به جای آن لکه گرد و قرمز ارغوانی رنگی به وجود میآید.
در روی تنه و سرشاخه محل تجمع شپشکها، لکههای قهوهای رنگ مشاهده میشود که تصور میرود یک نوع بیماری فیزیولوژیک باشد. این وضعیت روی میوههای مختلف نیز مشاهده میشود و اغلب ممکن است با علائم بیماریهای گیاهی خاص اشتباه شود. حمله و تغذیه این شپشک باعث ضعف درختان میوه و آماده شدن آنها برای حمله سوسکهای پوستخوار و سایر آفات درجه دوم میشود.
زیستشناسی و مشخصات
در نقاط معتدل سرد زمستان را به صورت پوره سن دو و در نواحی گرمتر به صورت حشرات کامل نابالغ در روی شاخهها و تنه درختان به سر میبرد. حشرات ماده به رنگ بنفش تیره، فاقد بال، پا و شاخک میباشند.
بدن حشره را پولک خاکستری رنگی پوشانده است و جلد لاروی به رنگ قرمز در کنار سپر قرار دارد. حشرات ماده در اواخر فروردین ماه و اوایل اردیبهشت ماه شروع به تخمریزی میکنند. دوره نشو و نمای جنینی حدود ۲۰ روز میباشد. پس از آن پورهایی به رنگ ارغوانی روشن از تخم خارج میشوند که دارای شش پا و یک جفت شاخک مودار میباشند. سطح بدن نیز از موهای پراکنده پوشیده است.
پورهها به آسانی بوسیله باد منتقل میشوند. دوره زندگی بسته به شرایط فصل در حود ۳۰ تا ۵۰ روز است و ۲ تا ۳ نسل در سال دارد.
کنترل:
کفشدوزکهای شکارگر Coccinelidae:Coleoptera
1- Chilocorus bipustulatus
2- Exochomus quadripustulatus
زنبورهای پارازیتوئید Aphelinidae:Hymenoptera
1- Fiscus testaceus
2- Aphytis proclia
3- Aphytis mytilaspidis
4- Aphytis chrysomphali var. mazandranica
5- Aphytis maculicornis
کنترل شیمیایی:
مبارزه شیمیایی باید زمانی باشد که شپشک در مرحله Crawler باشد و ۷۵% پورههای از زیر سپر خارج شده باشند.
آزینفوس متیل(گوزاتیون) EC20% به نسبت ۲ در هزار
اتیون EC47% به نسبت ۱/۵ درهزار
اتریمفوس(اکامت) EC50% به نسبت ۱در هزار
کلرپیریفوس(دورسبان) EC40.8%به نسبت ۱/۵- ۱ درهزار
روغن امولسیون شونده O 80% به نسبت ۰.۵ درصد
مبارزه زمستانه: این مبارزه اغلب در مورد گونههایی عمل میشود که حشره به صورت پوره و یا حشره کامل میباشد. این روش در مورد شپشکهای زیر خانواده Lecaninae که دارای بدن بدون محافظ میباشند خیلی مؤثر است (مانند شپشک سیاه زیتون).
سمپاشی زمستانه اواخر زمستان به صورت روغنپاشی سموم روغنی (Volk) پس از سپری شدن اوج سرمای زمستان و قبل از بیداری درختان انجام میشود (روغنهای زمستانه دارای هیدروکربن اشباع کمتری هستند).
مبارزه شیمیایی با شپشک های مرکبات:
فرمول سم حاوی: مالاتیون امولسیون ۶۰%
اتیون امولسیون ۴۷% ۲۰۰ سی سی
دیتان یا زینب ۲۰۰ سی سی
تریون یا تترادیفون ۲۰۰ سی سی
روغن ولک یا سیترول ۱ لیتر
۲ نوبت سمپاشی در طول سال :
۱- اوایل تابستان ( بعد از گلدهی و شروع رشد میوه)
۲- اواخر تابستان (اواخر شهریور ماه)
آفات گیاهان و مبارزه با آن
درود. بنده حدود ۲۰ تن از بهترین سیر همدان، با کیفیت و ارگانیک برای فروش دارم، این سیر بدون سموم و افت کش و به صورت سنتی عمل آمده و بسیار تند و با خاصیت میباشد. مخصوص بذر و صادرات، عزیزانی که تمایل به خرید دارند تماس بگیرند
عواطفی همت
عالییییییییییییییییی
سلام سره زمین سیر را به چه قیمتی بر می داری در خدمتم
سلام من ۸۰ تن سیر دارم البته اللن رو زمسنه ها من سبزیشو میفروشم نه خود بذر سیر . یعنی دو هکتار کاشتم ، اگه نیاز باشه بازم هست، خریدار اگه هس در خدمتم
من نیازمند یک مقدار سیر درجه ١ همدان هستم و ارسال آن به شهرستان در صورت امکان همکاری فرمایید.
عالیه
سلام. ما ۴ تن سیر داریم که متاسفانه اصلا خریدار نداره. میگن به خاطر واردات سیر چینی الان سیر خودمون خریدار نداره.
فروش سیر درجه یک برداشت خودم بوده.
سنندج
سلام سیرخوب ودرجه یک هرکی خواست تماس بگیره
سلام قیمت سیر خشک چنده
سیر همدان عالیه ما برای اقوام آلمان میفرستیم
از تهران میخریم میفرستیم برلین
منهم با شما موافقم سیر همدان تندتر هست و خواص بیشتری داره و برای درمان بیماریها و کاهش فشار خون موثرتره.😋
سیر ایران درسته مثله سیر چینی تر تمیز نیست ولی در عوض سالمتره ممنون که اطلاع رسانی کردید