مقدار مصرف جلبک اسپرولینا

جلبک اسپرولینا وکاربرهای آن+خرید و نحوه استفاده از اسپرولینا

جلبک اسپرولینا یکی از منابع گیاهی بسیار مؤثر برای تأمین سلامتی و ایجاد ایمنی بالا در بدن است که به علت دارا بودن سطح بالایی از کربو هیدرات‌ها می‌تواند انرژی بسیار زیادی را برای بدن تولید نماید. این محصول دارای خواص متعددی است که در مقاله امروز سلامت وب تصمیم داریم در مورد آن بیشتر با شما صحبت نماییم پس با ما همراه باشید.

جلبک اسپرولینا چیست؟

جلبک اسپرولینا(Spirulina) یک سوپر فود بسیار مغذی است که نوعی جلبک سبز آبی از شاخه‌ی سیانو باکتر‌هاست، سیانو باکتری‌های رشته‌ای و معلق در آب که ساختاری استوانه‌ای و مارپیچ دارند.  و این محصول عمدتاً به عنوان مکمل غذایی در صنعت داروسازی شناخته شده و مصرف یک کیلوگرم ازآن معادل مصرف هزار کیلو گرم میوه و سبزیجات تازه است.طبع اسپرولینا سرد بوده و ترکیبات تغذیه ای جلبک اسپرولینا به شرح زیر می باشد:

جلبک اسپرولینا چیست؟


ترکیبات تغذیه‌ای موجود در جلبک اسپرولینا

این ماده گیاهی سرشار از مواد مغذی و ترکیبات آنتی اکسیدانی است و میزان پروتئین در آن بسیار بالاست به طوری که هر 100 گرم از آن حاوی 51 تا 70 درصد پروتئین می‌باشد. این ماده همچنین حاوی اسید آمینه‌های ضروری، اسید چرب امگا‌3 و امگا6 ، ویتامین‌هایی هم چون ‌B1 ، B2 ،B3 ، B6 ، بیوتین، اسید فولیک، آ، ث و ای بوده و عناصر معدنی هم چون آهن، منیزیم، مس، روی، منگنز، پتاسیم، کلسیم، فسفر در آن به وفور یافت می‌شود.


خواص درمانی جلبک اسپرولینا

با توجه به عناصر نامبرده جلبک اسپرولینا به عنوان یک بمب غنی از ویتامین شناخته شده است. در ادامه شما را با مهم‌ترین خواص این ماده گیاهی ارزشمند یعنی خواص اسپرولینا آشنا می‌نماییم.


1) تأثیر اسپرولینا بر روی موها

امروزه بر اساس تحقیقات انجام شده مصرف اسپرولینا به علت دارا بودن سطح بالایی از پروتئین برای تضمین سلامت موها بسیار مهم است. افزایش، استحکام، حجم‌دهی به موها نرم ولطیف شدن موها و جلوگیری از موخوره تنها بخشی از خواص این جلبک ارزشمند است.این جلبک با دارا بودن اسید‌های چرب، آهن، روی و آمینو اسید‌ها سرعت رشد موها را افزایش داده و از کم‌پشت شدن مو‌ها جلوگیری می‌کند.

کاربرد جلبک اسپرولینا

 


2) کاهنده قند خون

همان‌طور که می‌دانید افزایش سطح قند خون منجر به تولید هورمونDHT و برهم خوردن تعادل انسولین در خون و در نتیجه ابتلا به بیماری دیابت می ‌گردد. بنابراین مصرف منظم و روزانه اسپرولینا با تنظیم سطح قند خون از ابتلا به دیابت و اثرات و عوارض ناشی از آن بر روی اندام‌های داخلی بدن مانند کلیه‌هاجلوگیری می نماید.


3) ضد سرطان

وجود تعادل میان رادیکال‌های آزاد و آنتی اکسیدان‌ها می‌تواند در تنظیم عملکرد‌های اصلی اندام‌های بدن نقش مؤثری داشته باشد. حال چنان چه مقدار رادیکال‌های آزاد در بدن زیاد شود بدن دچار عارضه‌ای به نام استرس اکسیداتیو می‌گردد. این عارضه در بروز التهاب و تولید و تشکیل تومور‌ها نقش مؤثری دارد. برای جلوگیری از بروز چنین وضعیتی می‌توانید از اسپرولینا که جلبکی سرشار از آنتی اکسیدان‌های قدرتمند است استفاده نمایید. تا بدنتان را در مقابل رادیکال‌های آزاد و عوارض ناشی از آن محافظت نمایید.


3) کلاژن ساز و جوان کننده پوست

این ماده گیاهی به علت دارا بودن ویتامین ای پوست را نرم و صاف کرده و ویتامین ث موجود در آن باعث شادابی، آب رسانی و شفافیت پوست می‌گردد. بنابراین استفاده از ماسک‌های حاوی اسپرولینا بر روی پوست علاوه بر پاک کردن پوست در رفع جای جوش، لک صورت، لیفت قوی پوست،جلوگیری از افتادگی پوست و تحریک کلاژن سازی و افزایش درخشش و شادابی پوست تأثیر بسزایی دارد.

خواص اسپرولینا برای پوست


4) کاهنده وزن

مصرف اسپرولینا قبل از ورزش سبب افزایش انرژی، افزایش چربی سوزی و افزایش استقامت عضلات می‌شود. مصرف این ماده پس از ورزش نیز باعث کاهش التهاب و عضله سازی می‌گردد. اگر شما نیز به دنبال راهی سریع برای چربی سوزی و کاهش وزن می‌باشید می‌توانید به جای پرداخت هزینه‌های بالا جهت انجام جراحی‌های زیبایی و لاغری از جلبک اسپرولینا استفاده نمایید و بدین ترتیب به راحتی خوش‌اندام شوید .


5) آرامش دهنده مغز و سیستم عصبی

 اثرات مثبت مصرف جلبک اسپرولینا برروی عملکرد تمامی اعضای بدن را نمی‌توان نادیده گرفت . مغز وسیستم عصبی نیز از این قاعده مستثنی نبوده و وجود آمینو اسید‌هایی مانند ترتپتوفان، گلوتامات، تیروزین در ایجاد حس آرامش در مغز اثر بسزایی دارد. مصرف اسپرولینا تولید هورمون شادی‌آور سروتونین را افزایش داده و وجود اسید‌های چرب امگا3 و امگا6 با بهبود عملکرد سیستم عصبی استرس و اضطراب را کاهش داده و تأثیر شگفت انگیزی در درمان افسردگی دارد.


6) درمان کم‌خونی

اسپرولینا به علت دارا بودن سطح بالایی از آهن در درمان کم‌خونی، کاهش ضربان قلب و …. بسیار مفید است و مصرف آن به عنوان یک مکمل غذایی می‌تواند کمبود این عنصر را در زنان و به خصوص وگان‌ها جبران نماید.


7) بهترین غذای آینده بشر

با توجه به این که میزان ویتامین A موجود در این جلبک 4 برابر بیشتر از هویج و میزان پتاسیم موجود در آن چهار برابر بیشتر از موز است سازمان بهداشت جهانی به این ماده گیاهی لقب غذای آینده بشر را داده است.همچنین بهتر است تا بدانید اسپرولینا چهار برابر جو دارای فیبر، سه برابر بیشتر از گوشت و تخم مرغ دارای پروتئین، و ده برابر بیشتر از شیر دارای کلسیم و دوازده برابر بیشتر از جگر آهن دارد.

مقدار مصرف جلبک اسپرولینا

 


8) تأمین کننده انرژی مورد نیاز بدن

این مکمل گیاهی به واسطه دارا بودن بیش از 60 نوع ماده مغذی هم چون پروتئین‌ها، آمینو اسید‌ها، ویتامین‌ها و …. باعث پایداری متابولیسم و تأمین انرژی مورد نیاز روزانه بدن می‌شود. این محصول به عنوان یک ترکیب قلیایی با تنظیم PH و اسیدیته خون اسیدتیه خوراکی ‌هایی مانند برنج، گوشت و… را خنثی کرده و سطح PH خون و مایعات بدن را در حد نرمال حفظ می‌نماید.


9) سایر خواص

سایر کاربردهای جلبک اسپرولینا عبارت است از:

– مفید برای مبتلایان به بیماری سلیاک

– جلوگیری از پیری زود رس

– کمک به سم زدایی  و دفع فلزات سنگین از بدن

– کاهنده کلسترول خون

– کاهش علائم سندروم خستگی مزمن

–مناسب جهت مصرف ورزشکاران

 – درمان کبد چرب


مقدار مجاز مصرف روزانه اسپرولینا

مقدار مصرف جلبک اسپرولینا توسط کودکان بین نیم تا یک و نیم گرم و توسط بزرگسالان بین یک تا 5 گرم می‌باشد. ورزشکاران نیز می‌توانند روزانه بین 10 تا15 گرم از این ماده را مصرف نمایند. طرز استفاده از اسپرولینا نیز بسیار ساده است شما  این محصول را می‌توانید به صورت قرص، کپسول و پودر به صورت خوراکی و موضعی مصرف نمایید .


هشدار مصرف و عوارض جانبی ناشی از مصرف اسپرولینا

  • در دوران بارداری و شیردهی زیر نظر پزشک مصرف شود.
  • افراد مبتلا به بیماری‌های خود ایمنی در مورد مصرف این دارو با پزشک خود مشورت نمایند.
  • در صورت مصرف فرآورده‌های گیاهی و یا دارویی دیگر با داروساز صحبت کنید.
  • تا 30 دقیقه پس از مصرف اسپرولینا از نوشیدن چای و قهوه خودداری نمایید.

کلام پایانی

اسپرولینا به عنوان قدیمی‌ترین موجود زنده‌ی زمین ، یک جلبک سبز تیره رنگ آبی حلزونی شکل است که به عنوان منبع غنی از پروتئین گیاهی شناخته شده است. این ماده گیاهی به علت دارا بودن ویتامین‌ها و سایر ترکیبات غذایی ارزشمند به معدن طلای غذایی شهرت دارد. طعم تند اسپرولینا و مواد مغذی فراوان آن، اسپرولینا را به گنجینه‌ای جذاب و خاص تبدیل نموده است که دربین 30 هزار جلبک شناخته شده به عنوان مناسب‌ترین خوراکی‌ها برای مصرف شناخته شده است. چین و ژاپن بزرگ‌ترین تولیدکنندگان و صادر کنندگان جهانی اسپرولینا هستند و این ماده به دلیل دارا بودن ویژگی‌های منحصر بفرد غذایی ایده‌ال و شگفت‌ برای تمامی افراد بدون در نظر گرفتن شرط سنی می‌باشد. با مصرف منظم و درست اسپرولینا می‌توانید زیبایی و سلامتی را در آغوش بگیرید.

اشتراک گذاری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *