روغن تراپی پوست

روغن‌ تراپی پوست چیست؟+فوائد روغن‌ تراپی برای پوست

روغن‌ تراپی پوست یکی از تکنیک‌های بسیار مفید و اثربخش برای درمان بسیاری از بیماری‌ها و مشکلات پوستی است که از گذشته تا به امروز اثرات مفید و سودمند این روش برای رفع مشکلات پوستی کاملاً به اثبات رسیده است. با توجه به اینکه امروزه زیبایی پوست یکی از دغدغه‌های اصلی افراد خصوصاً خانم‌ها می‌باشد در این مقاله تصمیم گرفتیم تا در مورد روغن‌ تراپی پوست و اثرات درمانی شگفت‌انگیز آن با شما صحبت نماییم.

روغن‌ تراپی پوست چیست؟

روغن‌ تراپی پوست یکی از روش‌های درمانی بسیار مفید برای رفع مشکلات پوستی و افزایش نظافت و شفافیت پوست می‌باشد که در مقایسه با تکنیک‌های جدید زیبایی روشی کم‌هزینه و بدون عارضه و در دسترس تلقی می‌شود. این روش برای برطرف نمودن مشکلات ظاهری پوست مناسب بوده و اثرات شگفت‌انگیزی را به همراه دارد.


انواع مشکلات پوستی

انواع مشکلات پوستی شامل 2 نوع محیطی و ریشه‌ای می‌باشد. در برخی مواقع مشکلات پوستی در اثر عوامل محیطی هم چون سرما و گرما و یا عدم مراقبت صحیح از پوست ایجاد می‌شود که در این حالت روغن‌ تراپی پوست روشی مؤثر و کارآمد برای رفع مشکلات نامبرده به شمار می‌آید. اما گاهی اوقات وجود مشکلات پوستی علت ریشه‌ای داشته و عملکرد نامناسب کبد، روده و یا قلب سبب بروز جوش، آکنه، لک‌های قهوه‌ای و حتی خشکی پوست می‌گردد. در این حالت برای درمان مشکلات نامبرده روغن‌تراپی مؤثر نبوده و برای درمان عملکرد نادرست اندام‌های نامبرده و حل ریشه ای این مشکلات می‌بایست به پزشک متخصص مراجعه نمایید.


تأثیر روغن‌ تراپی بر روی پوست

با توجه به نوع روغن‌های گیاهی با استفاده از روغن‌ گیاهی متناسب با نوع پوست خود به آسانی می‌توانید بسیاری از مشکلات پوستی را درمان نمایید. استفاده از این روش و کسب نتیجه دلخواه نیاز به صبر و حوصله داشته و می‌بایست برای اثربخشی بیشتر روغن‌تراپی پوست طبق دستور پزشک و در ساعات و روز‌های تعیین شده انجام شود.


فوائد روغن‌ تراپی پوست

مهم‌ترین فوائد روغن‌ تراپی پوست شامل موارد زیر می‌باشد:

  • رفع خشکی پوست
  • درمان چین و چروک‌های پوستی
  • از بین بردن لک‌های پوستی
  • آب‌رسانی پوست
  • درمان و کاهش التهابات پوست
  • نرم و شفاف شدن پوست
  • رفع جوش و آکنه
  • درمان تیرگی دور چشم
  • افزایش لطافت پوست
  • سفت شدن پوست و …

روغن های مفید و پرکاربرد در فرایند روغن‌ تراپی پوست

اگر شما نیز می‌خواهید پوستی زیبا و سالم داشته باشید از معجزه روغن‌های گیاهی نامبرده و فرایند روغن‌تراپی پوست استفاده نمایید. روغن‌های مهم و پر‌کاربرد در جهت استفاده برای روغن‌تراپی پوست عبارتند از:


1) روغن نارگیل

روغن نارگیل یکی از بهترین و پرخاصیت‌ترین روغن‌های گیاهی است که حاوی ویتامین‌ها، املاح معدنی و پروتئین‌های مختلفی می‌باشد. آنتی اکسیدان‌های موجود درون این روغن پوست را به خوبی آب‌رسانی و تغذیه نموده و موجب لایه‌برداری، تغذیه و تقویت پوست می‌شوند.


2) روغن سیاه‌ دانه

یکی دیگر از معجزات طبیعی بسیار اثربخش برای برطرف نمودن بسیاری از مشکلات پوستی روغنی به‌نام سیاه‌ دانه است. این محصول ارزشمند در تقویت پوست و رفع لک‌های تیره و روشن شدن رنگ پوست تأثیر بسزایی داشته و از فلج عصب صورت نیز جلوگیری می‌کند.


3) روغن جوجوبا

روغن جوجوبا روغنی مفید و پرکاربرد در تهیه بسیاری از کرم‌ها و محصولات آرایشی و بهداشتی است. استفاده از این روغن به علت دارا بودن سطح بالایی از ویتامین‌ها و آنتی اکسیدان‌ها در پاکسازی پوست مؤثر بوده و لطافت را به پوست شما هدیه می‌کند. روغن جوجوبا برای درمان جوش و آکنه، التهابات پوستی، جوانسازی پوست و برطرف کردن چین و چروک محصولی مفید و نافع شناخته شده است.


4) روغن آرگان

روغن آرگان یا طلای مایع اکسیری جادویی برای سلامتی و زیبایی به شمار می‌رود. این محصول حاوی مقدار زیادی اسیدچرب، ویتامین آ، ویتامین ث، ویتامین ای، امگا3، امگا6، و آنتی‌اکسیدان‌ها بوده و مرطوب کننده طبیعی پوست به‌سمار می‌رود. با ماساژ روغن آرگان بر روی پوست خود آن را به آسانی آب‌رسانی کرده و لطافت و شفافیت را برای پوستتان به ارمغان آورید.


5) روغن بادام

جهت روغن‌ تراپی پوست از مزایای درمانی روغن بادام شیرین غافل نشوید. روغن بادام غنی از ویتامین ای، اسید‌های چرب اشباع نشده، پتاسیم و روی بوده و مصرف آن بر روی پوست از خشکی پوست جلوگیری می‌کند. ویتامین ای موجود در این محصول از پوست در برابر اشعه‌های مضر خورشید محافظت نموده و چین و چروک‌های پوستی را کاهش می‌دهد. پاکسازی عمیق پوست، درمان جوش‌های سرسیاه، درمان منافذ باز پوست و رفع تیرگی دور چشم از جمله مهم‌ترین مزایای درمانی این روغن به‌شمار می‌روند.


6) روغن جوانه گندم

روغن جوانه گندم به علت دارا بودن ویتامین ای، ویتامین ب و اسید های چرب نرم کننده عالی پوست به‌شمار می‌رود. این روغن پوست را تقویت کرده و آن‌را مرطوب و هیدراته می‌نماید. روغن جوانه گندم در لایه‌برداری پوست نیز مفید بوده و پوست از وجود آلودگی‌ها به خوبی پاکسازی می‌نماید.


7) روغن بابونه

روغن بابونه یکی از روغن‌های محبوب و پرطرفدار است که در صنایع تولید لوازم آرایشی و محصولات مراقبت پوست کاربرد وسیع و گسترده‌ای دارد. این محصول برای درمان جوش، لک‌های پوستی، آب‌رسانی پوست و رفع التهابات پوستی مؤثر و مفید می‌باشد.


8) روغن زیتون

روغن زیتون سرشار از اسید‌های چرب، موادمغذی و آنتی‌اکسیدان‌هاست. ماساژ این روغن بر روی پوست سبب درمان آسیب‌دیدگی‌های پوستی، تحریک کلاژن سازی، رفع زخم و سوختگی و ترمیم پوست خواهد شد.


9) روغن هسته انار

روغن هسته انار برای درمان گودی زیرچشم، فرم‌دهی و شکل‌دهی به بافت‌های افتاده صورت و رفع منافذ باز پوست محصولی مفید و مؤثر شناخته شده است. این روغن عالی و کاربردی روشن کننده رنگ پوست بوده و ترک‌های پوستی ناشی از سرما را درمان می‌نماید. این روغن مرغوب با رطوبت رسانی عمیق پوست در درمان خشکی پوست نافع بوده و از ایجاد چین و چروک‌ بر روی پوست جلوگیری می‌نماید.


10) روغن آووکادو

روغن آووکادو به دلیل دارا بودن ترکیبات عالی متشکل از ویتامین‌ها، آنتی‌اکسیدان‌ها و چربی های اشباع نشده مزایای بی‌شماری را برای پوست به همراه دارد. این محصول تعادل چربی پوست را حفظ کرده و با آب‌رسانی پوست ، پوست را نرم و درخشان می‌نماید. با مصرف این محصول از استحکام بافت پوست محافظت کرده و آن را شاداب و بانشاط کنید.


عوارض روغن‌تراپی پوست

اگرچه در روغن‌تراپی پوست از روغن‌های گیاهی برای رفع مشکلات پوستی استفاده می‌شود اما این بدون معنا نیست که این روش برای تمامی افراد روشی مفید، ایمن و بدون خطر است. احتمال واکنش‌های پوستی در افراد دارای پوست حساس در این روش بالا بوده که به منظور کاهش بروز واکنش‌های آلرژیک توصیه می‌کنیم از روغن‌های 100% خالص و طبیعی استفاده کنید تا بدین ترتیب از بروز عوارض روغن‌ تراپی پوست جلوگیری کنید.


نحوه انجام روغن‌تراپی پوست به چه صورت می‌باشد؟

برای انجام روغن‌تراپی پوست در خانه ابتدا پوست خود را به کمک یک شوینده مناسب به خوبی بشویید سپس پوست را خشک کرده و چند قطره از روغن مورد نظر خود را بر روی پوست صورت ریخته و پوست را به صورت دورانی و به آرامی ماساژ دهید. شما می‌توانید پس از گذشت نیم ساعت پوست خود را با آب ولرم بشویید و از کرم‌ها و محصولات ارایشی مورد نظر خود استفاده کنید.

اشتراک گذاری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *