1-بادام تلخ
بادام تلخ حاوی مقادیر بالایی از آمیگدالین گلوکوزید است. با خوردن بادام تلخ این ترکیب در بدن به سیانید هیدروژن تبدیل می شود. سیانید هیدروژن یکی از ترکیبات اصلی آفتکشهاست که در صنعت کشاورزی مورد استفاده قرار میگیرد . خوردن مقدار زیادی بادام تلخ میتواند ظرف چند ثانیه سبب مرگ فرد شود. اما حرارت دادن بادام میتواند این ترکیب را غیر فعال کرده و مانع از مشکلات خطرآفرین آن شود.
2-سیب زمینی سبز
زمانی که سیب زمینی ها در حال رشد هستند، قسمت هایی که خارج از خاک و در مقابل نور خورشید قرار میگیرد در زمان هایی که تغییرات درجه حرارت بسیار زیاد است، سبز شده و منجر به تولید مادهای سمی به نام سولانین میشود.سولانین سمی بسیار خطرناک است کهمی تواند تاثیرات بسیار بدی بر روی سیستم عصبی بگذارد . پس یادتان باشد که هرگز سیبزمینیهای سبز را مصرف نکنید و قسمت های سبز رنگ را هنگام پخت و پز ببرید و دور بریزید.
3-دانههای سیب
دانه های سیب محتوی سم بسیار خطرناکی به نام آمیگدالین است. آمیگدالین ترکیب سیانید و قند است که در بدن به سیانید هیدروژن تبدیل میشود. سیانید هیدروژن همان ترکیبی است که در بادام تلخ و آفت کش ها وجود داشته و با آسیب رساندن به گلبولهای قرمز خونی، مانع از اکسیژن رسانی صحیح در بدن میشود.زمانی که شما دانه های سیب را با دندان هایتان له می کنید و یا آن را می جوید آمیگدالین به راحتی وارد بدن میشود و در دراز مدت میتواند صدمات جبران ناپذیری ایجاد کند. بنابراین بهترین حالت آن است که جانب احتیاط را رعایت کنید و از خوردن دانههای سیب جدا خودداری کنید.
4-هسته زرد آلو
مغز هسته زردآلو نیز مانند دانه سیب محتوی سمی به نام آمیگدالین است . آمیگدالین به شدت برای بدن مضر است و مصرف هسته زرد آلو به هیچ عنوان توصیه نمی شود.