قیمت روغن سیر

روغن سیراکسیر سلامتی و زیبایی + خواص،عوارض و قیمت روغن سیر

روغن سیر یکی از معروف‌ترین روغن‌های گیاهی در طب سنتی است که خواص دارویی و درمانی بسیاری دارد و در زمینه درمان و پیشگیری از بسیاری از بیماری‌ها اثرات فوق‌العاده‌ای رابه همراه دارد. اگر می‌خواهید همیشه سلامت و شاداب باشید روغن سیر را دریابید و با خرید و مصرف آن از سلامتی خود محافظت نمایید. در نوشته امروز می‌خواهیم سیر تا پیاز خواص روغن سیر را برایتان بازگو نماییم تا شما عزیزان نیز با مزایای درمانی ارزشمند این محصول آشنا شوید.

روغن سیر چیست؟

روغن سیر ( Garlic Oil) محصولی شگفت‌انگیز و استثنایی است که از گذشته‌های بسیار دور مصارف طبی و درمانی گسترده‌ای داشته است. این محصول از گیاه سیر به دست آمده و طبع آن گرم و خشک و طعم آن تند و تیز می‌باشد.


ترکیبات شیمیایی موجود در روغن سیر

این روغن همانند سیر سرشار از آنتی‌اکسیدان‌ها، آنتی‌بیوتیک‌ها و ویتامین‌ها و مواد معدنی است. ویتامین‌های گروه ب، ویتامین ث، ویتامین ای، منگنز، مس، کلسیم،‌فسفر، زینک، گوگرد، آهن، سلنیوم و … اسید‌های چرب اولئیک‌اسید، لینوئیک‌اسید و امگا3 و امگا9 در این ماده به وضوح یافت می‌شود.


خواص درمانی روغن سیر

مهم‌ترین فوائد درمانی روغن سیر برای سلامتی بدن، پوست و مو به شرح زیر می‌باشد:


1- تقویت کننده مو‌ها

ماساژ روغن سیر بر روی ساقه‌ی مو‌ها سبب تقویت و استحکام مو‌ها می‌گردد. این محصول دارای میزان قابل توجهی ماده معدنی گوگرد بوده و همین ماده زمینه ساخت کراتین که ماده اصلی رشد تار‌های مو می‌باشد را به آسانی فراهم می‌نماید. این محصول مو‌ها را مستحکم و ضخیم نموده و با تقویت آن‌ها انعطاف‌پذیری تارهای مو را افزایش می‌دهد.


2- ضد شوره

این محصول به دلیل دارا بودن خواص آنتی‌باکتریال ضد‌شوره‌ای قوی است لذا  با ماساژ این محصول بر روی مو‌ها و کف سر می‌توانید از ایجاد شوره جلوگیری کرده و از سلامتی مو‌های خود محافظت نمایید.


3- جلوگیری از ریزش مو

سلنیوم و ویتامین ای موجود در این ماده از شکستگی و آسیب دیدگی مو‌ها جلوگیری کرده و با تقویت جریان خون در کف سر سبب افزایش رشد موهای سالم و جلوگیری از ریزش مو و طاسی سر خواهد شد. این محصول آبرسانی قوی برای موها بوده و تمامی نیازهای متغذیه‌ای ساختار موها را فراهم کرده و آن را نرم و پر پشت می‌نماید.جهت استفاده از این محصول برای افزایش رشد موها و سایر خواص نامبرده مقداری روغن سیر را با کمی روغن کرچک و رزماری به نسبت مساوی ترکیب کرده و پس از کمی گرم کردن آن را بر روی ریشه و ساقه موها ماساژ دهید و پس از 2 الی 3 ساعت موها رابشویید.


4- مفید برای پوست

این محصول دارای خواص ضد قارچی، ضد‌عفونی کنندگی و ضد التهابی است لذا مصرف موضعی آن می‌تواند در رفع بسیاری از بیماری‌های پوستی همانند جوش، آکنه، خشکی پوست، میخچه و رفع چین و چروک اثرات مثبتی به همراه داشته باشد. ویتامین‌ها و عناصر معدنی موجود در این روغن ارگانیک دوستدار زیبایی و سلامت پوست بوده و از آنها به خوبی محافظت می‌نماید.


5- تقویت سیستم ایمنی بدن

ویتامین ث و زینک به همراه سایر ویتامین‌های موجود در روغن سیر احتمال انتقال عفونت را کاهش داده و با تقویت سیستم ایمنی بدن خطر ابتلا به بیماری‌ها را تا حد بسیار زیادی کاهش داده و از سلامت بدن در برابر ویروس‌ها و سایر عوامل بیماری‌زا محافظت می‌کند.


6- کاهش ابتلا به بیماری‌های قلبی

این ماده در کاهش کلسترول و تری‌گلیسیرید و فشار خون که 3 عامل اصلی افزایش خطر بروز حملات قلبی است نقش بسزایی دارد. مصرف روغن سیر سلامتی قلب و عروق را تضمین کرده و از غلظت خون، سکته قلبی، تصلیب شرایین و … جلوگیری می‌کند.


7- درمان عفونت گوش

این محصول به واسطه دارا بودن گوگرد، سولفور و ترکیبی به نام آلیسین التهاب گوش را از بین برده و با دارا بودن خواص ضدعفونی کنندگی قوی در درمان گوش درد و از بین بردن عفونت‌های گوش مؤثر و نافع می‌باشد.


8- درمان دندان درد

این ماده ضد التهابی بسیار قوی است و به علت دارا بودن خواص آنتی‌بیوتیکی در نابودی باکتری‌های دهان و دندان اثرات کارآمد و موثری دارد. برای کاهش دندان درد تنها کافی است تا پنبه‌ای را به روغن سیر آغشته کنید و آن را به مدت 10 دقیقه بر روی دندان دردناک قرار دهید و از معجزه این روغن شگفت‌زده شوید.


9- درمان عفونت‌های گوارشی

تحقیقات نشان داده‌است خاصیت ضد‌باکتریایی روغن سیر در درمان زخم‌معده و از بین بردن هیلکوباکترپیلوری بسیار مفید و مؤثر می‌باشد. بسیاری از عفونت ‌های گوارشی به واسطه مصرف مجاز روغن سیر قابل درمان می‌باشد.


10- ضد سرطان

این روغن همانند سیر دارای خواص ضد‌سرطانی است و می‌تواند از رشد و گسترش سلول‌های سرطانی در بدن جلوگیری نماید. ترکیبات آنتی اکسیدانی، گوگرد و … موجود در این ماده از تشکیل تومور‌های مربوط به سرطان معده، سرطان روده و سرطان سینه جلوگیری می‌کند.


11- درمان دیابت

این روغن در تنظیم انسولین نقش بسزایی داشته و به علت دارا بودن ماهیت هیپوگلسیمی از عدم تعادل گلوکز در خون جلوگیری کرده و با تسهیل فرایند مصرف انرژی توسط بدن در درمان دیابت نیز می‌تواند مؤثر باشد.


12- درمان چاقی

ترکیبات موجود در این روغن میزان اشتهای فرد را کاهش داده و با ایجاد حس سیری از پرخوری جلوگیری می‌کند. این محصول دارای خواص چربی‌سوزی بوده لذا مصرف روغن سیر برای لاغری نیز مفید می‌باشد.


طرز تهیه روغن سیر

روغن سیر به دو روش خانگی و صنعتی قابل تهیه می‌باشد.برای تهیه روغن سیر در خانه کافی است تا چند حبه سیر خرد شده را درون نصف فنجان روغن زیتون ریخته و آن‌ها را به خوبی با هم مخلوط کنیدو بر روی حرارت قرار دهید تا رنگ سیر تغییر کرده و به رنگ قهوه‌ای درآید اکنون ظرف را از روی حرارت بردارید و پس از خنک شدن آن را از صافی عبور داده و روغن به دست‌آمده را در ظرف شیشه‌ای ریخته و در جای خشک و خنک نگهداری نمایید.


چگونه از روغن سیر استفاده کنیم؟

با توجه به این که این محصول می‌تواند در برخی افراد سبب بروز واکنش‌های آلرژی‌زا گردد و لذا جهت مصرف این محصول و تعیین دوز خاص جهت مصرف حتماً با یک متخصص طب‌ سنتی مشورت نمایید. این محصول به دو صورت خوراکی و موضعی قابل مصرف بوده و بوی تند و تیزی دارد.


عوارض جانبی روغن سیر

این روغن می‌تواند به عنوان یک درمان جایگزین جایگزین مؤثر برای رفع مشکلات نامبرده کاربرد گسترده‌ای داشته باشد اما از آن جا که مطالعات کافی در مورد اثر بخشی این محصول صورت نگرفته است توصیه می‌کنیم قبل از مصرف این محصول حتماً با یک پزشک مشورت نمایید. زیاده‌روی در مصرف خوراکی روغن سیر سبب بروز عوارض روغن سیر هم‌چون مشکلات گوارشی و آلرژی‌های پوستی خواهد شد. همچنین بهتر است بدانید مصرف این محصول در طی دوران بارداری و شیردهی مجاز نمی‌باشد.


نحوه خرید و قیمت روغن سیر

جهت خرید روغن سیر به عطاری‌ها، داروخانه‌ها و فروشگاه‌های عرضه کننده روغن ارگانیک مراجعه کنید. با توجه به این که روغنی که در این مراکز به فروش می‌رسد به روش صنعتی و از را ه فرایند تقطیر بخار حبه‌های تازه سیر در روغن پایه به دست می‌آید قیمت روغن سیر نسبتاً بالا می‌باشد.

 

 

اشتراک گذاری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *