آشنایی با چاشنی مفیدی به نام آبغوره

آبغوره یکی از چاشنی های مفید است که نه تنها موجب طعم دادن به غذا می شود بلکه در کاهش سطح کلسترول خون و چربی سوزی نقش مفیدی دارد.این چاشنی ترش مزه حاوی مزایای بسیاری برای سلامتی می باشد که در این مقاله به این مزایا اشاره می کنیم.

آبغوره و خواص تغذیه ای آن

آبغوره از انگور نرسیده یا همان غوره تهیه می شود و حاوی ویتامین ث بسیار بالایی می باشد.

این ماده  چاشنی غذاها  و طعم دهنده خوبی برای سالاد می باشد .

خواص آبغوره

آیا مصرف آب غوره در کاهش وزن موثر است؟

استفاده از آب غوره در سالاد باعث خوشمزه شدن سالاد و چربی سوزی می شود .

این چاشنی با افزایش سرعت سوخت و ساز بدن و چربی سوزی نقش موثری در کاهش وزن دارد.

خواص درمانی آبغوره چیست؟

  • آبغوره به علت برخورداری از سطح بالایی از ویتامین ث از خونریزی لثه ها و التهاب مخاط بدن جلوگیری می کند.
  • آبغوره با طبع سردی که دارد مدر بوده و با افزایش حجم ادرار باعث پاک سازی کلیه ها و سم زدایی از بدن می شود.
  • مصرف آبغوره با دارا بودن حالت اسیدی پس از صرف غذاهای چرب باعث عدم جذب چربی ها و هضم سریع غدا می شود.
  • آبغوره می تواند با دارا بودن ویتامین ث و خواص اسیدی در کاهش فشار خون موثر باشد.

روش تهیه آبغوره

آبغوره چگونه تهیه می شود؟

کافیست مقداری غوره را تمیز کنید و دم غوره ها را حدا کنید .
سپس غوره ها را تمیز بشویید و غوره ها را درون دستگاه آب میوه گیری بریزید
و پس از آب گیری آن را از صافی رد کنید .هسته های غوره را جدا کرده و دور بریزید
و مایع به دست امده را درون شیشه های تمیز و دربسته بریزید .

آیا کپکی که بر روی آبغوره تشکیل می شود سبب فساد آب غوره می شود؟

اگر آبغوره درون شیشه دربسته و محکم نگهداری شود احتمال کپک زدن آن بسیار پایین است اما بد نیست بدانید کپک روی بطری را نباید مخلوط آبغوره کنید و از مصرف آن پرهیز کنید.مصرف دراز مدت آبغوره کپک زده می تواند عامل مهمی در ابتلا به سرطان های دستگاه گوارش به شمار آید.
به این مطلب رای دهید
‏‎[تعداد رای کاربران]

درباره نویسنده

مطالب مرتبط

نظر بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *