آشنایی با چاشنی مفیدی به نام آبغوره

آبغوره یکی از چاشنی های مفید است که نه تنها موجب طعم دادن به غذا می شود بلکه در کاهش سطح کلسترول خون و چربی سوزی نقش مفیدی دارد.این چاشنی ترش مزه حاوی مزایای بسیاری برای سلامتی می باشد که در این مقاله به این مزایا اشاره می کنیم.

آبغوره و خواص تغذیه ای آن

آبغوره از انگور نرسیده یا همان غوره تهیه می شود و حاوی ویتامین ث بسیار بالایی می باشد.

این ماده  چاشنی غذاها  و طعم دهنده خوبی برای سالاد می باشد .

خواص آبغوره

آیا مصرف آب غوره در کاهش وزن موثر است؟

استفاده از آب غوره در سالاد باعث خوشمزه شدن سالاد و چربی سوزی می شود .

این چاشنی با افزایش سرعت سوخت و ساز بدن و چربی سوزی نقش موثری در کاهش وزن دارد.

خواص درمانی آبغوره چیست؟

  • آبغوره به علت برخورداری از سطح بالایی از ویتامین ث از خونریزی لثه ها و التهاب مخاط بدن جلوگیری می کند.
  • آبغوره با طبع سردی که دارد مدر بوده و با افزایش حجم ادرار باعث پاک سازی کلیه ها و سم زدایی از بدن می شود.
  • مصرف آبغوره با دارا بودن حالت اسیدی پس از صرف غذاهای چرب باعث عدم جذب چربی ها و هضم سریع غدا می شود.
  • آبغوره می تواند با دارا بودن ویتامین ث و خواص اسیدی در کاهش فشار خون موثر باشد.

روش تهیه آبغوره

آبغوره چگونه تهیه می شود؟

کافیست مقداری غوره را تمیز کنید و دم غوره ها را حدا کنید .
سپس غوره ها را تمیز بشویید و غوره ها را درون دستگاه آب میوه گیری بریزید
و پس از آب گیری آن را از صافی رد کنید .هسته های غوره را جدا کرده و دور بریزید
و مایع به دست امده را درون شیشه های تمیز و دربسته بریزید .

آیا کپکی که بر روی آبغوره تشکیل می شود سبب فساد آب غوره می شود؟

اگر آبغوره درون شیشه دربسته و محکم نگهداری شود احتمال کپک زدن آن بسیار پایین است اما بد نیست بدانید کپک روی بطری را نباید مخلوط آبغوره کنید و از مصرف آن پرهیز کنید.مصرف دراز مدت آبغوره کپک زده می تواند عامل مهمی در ابتلا به سرطان های دستگاه گوارش به شمار آید.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *