آشنایی با چاشنی مفیدی به نام آبغوره
آبغوره یکی از چاشنی های مفید است که نه تنها موجب طعم دادن به غذا می شود بلکه در کاهش سطح کلسترول خون و چربی سوزی نقش مفیدی دارد.این چاشنی ترش مزه حاوی مزایای بسیاری برای سلامتی می باشد که در این مقاله به این مزایا اشاره می کنیم. |
آبغوره چگونه تهیه می شود؟
کافیست مقداری غوره را تمیز کنید و دم غوره ها را حدا کنید .
سپس غوره ها را تمیز بشویید و غوره ها را درون دستگاه آب میوه گیری بریزید
و پس از آب گیری آن را از صافی رد کنید .هسته های غوره را جدا کرده و دور بریزید
و مایع به دست امده را درون شیشه های تمیز و دربسته بریزید .
آیا کپکی که بر روی آبغوره تشکیل می شود سبب فساد آب غوره می شود؟
اگر آبغوره درون شیشه دربسته و محکم نگهداری شود احتمال کپک زدن آن بسیار پایین است اما بد نیست بدانید کپک روی بطری را نباید مخلوط آبغوره کنید و از مصرف آن پرهیز کنید.مصرف دراز مدت آبغوره کپک زده می تواند عامل مهمی در ابتلا به سرطان های دستگاه گوارش به شمار آید.
عالی عالی کاش زودتر با این محلول آشنا میشدم من بعد هفت جلسه لیزر جلسه ای ۳ میلیون فقط پوستم…
سلام و درود این محصول برای بینی هایی که آنزیم زده باشند مناسبه من با آنزیم جواب نگرفتم آیا این…
خودتون رو به دردسر نندازید فقط رینتاب جواب میده
با سلام لطفا با کارشناسان سایت تماس بگیرید با توجه به سن وضعیت شما جنس و چاقی و لاغری افراد…
بچه ها ترخدا جواب منو بدید من ازمون استخدامی قبول شدم یه تتو بزذگ رو دستم زدم حالا همه میگن…