16 ماده غذایی مفید برای کاهش خطر ابتلا به سرطان سینه

16 ماده غذایی مفید برای کاهش خطر ابتلا به سرطان سینه

سرطان سینه پس از سرطان دهانه رحم در زنان یکی از شایع ترین سرطان های کشنده می باشد .از هر هشت زن در جهان یک نفر مبتلا به سرطان سینه می باشد. سازمان بهداشت جهانی (WHO) پیش بینی کرده است که تا سال 2020 افراد مبتلا به این سرطان به یک شکل هشدار دهنده افزایش خواهد یافت. اگرچه علل ابتلا به سرطان سینه نا مشخص است اما مصرف دخانیات، تغذیه نامناسب،اضافه وزن و سابقه خانوادگی از مهم ترین علل ابتلا به این سرطان محسوب می شوند.مطالعات نشان می دهد تغذیه سالم و مناسب می تواند خطر ابتلا به سرطان را  25 تا 30 درصد کاهش دهد. به همین دلیل برای کاهش خطر ابتلا به سرطان سینه از مواد غذایی که در سلامت وب امروز آمده است استفاده کنید.

سرطان سینه چیست؟

سرطان سینه یکی از شایع ترین سرطان های زنانه می باشد که می تواند در صورت عدم تشخیص به موقع سبب مرگ فرد شود .بدین منظور توصیه می کنیم زنان همیشه با معاینه سینه ها در منزل ،سونوگرافی و ماموگرافی از سلامتی سینه های خود اطمینان یابند تا در صورت بروز مشکل بتوانند اقدامات درمانی لازم را سریعا انجام داده و از بروز عواقب جبران ناپذیر تا حدود بسیار زیادی جلوگیری نمایند .برای آشنایی بیشتر با علایم این سرطان و نحوه خود آزمایی سرطان سینه در منزل مقاله با معاینه سینه های خود در منزل از سرطان سینه پیشگیری کنید و یا جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد روش های غربالگری این عارضه مقاله ماموگرافی ،روش غربالگری سلامتی سینه در زنان را مطالعه بفرمایید .

علایم سرطان سینه


1-بلوبری

بلوبری یکی از انواع توت ها و غنی از آنتی اکسیدان ها بوده و مصرف آن می تواند با سلول های سرطانی سینه مبارزه کرده و از تشکیل مولکول های پروتئین التهابی و سنتز سلول های سرطانی در بدن جلوگیری کند.

بلوبری میوه ضد سرطان


2-بادام زمینی

بادام زمینی غنی از سلنیوم، فیبر و ترکیبات مفید شیمیایی است که مصرف آن می تواند التهاب را در بدن کاهش داده و از طریق بهبود سیستم ایمنی بدن  از رشد تومور جلوگیری کند.

خود آزمایی سرطان سینه


3-قارچ

قارچ ها یک ماده غذایی عالی برای محافظت از شما در برابر سرطان سینه می باشند. اگر بتوانید هر روز قارچ های تازه مصرف کنید، احتمال ابتلا به سرطان سینه در شما کمتر از سایرین است. زیاده روی در مصرف قارچ نیز خطر ابتلا به سرطان سینه را در زنان قبل از یائسگی افزایش می دهد.

درمان سرطان سینه


4- انار

پزشکان مصرف میوه انار  را برای جلوگیری از سرطان سینه  به زنان توصیه می کنند. انار حاوی خواص پلی فنول و آنتی اکسیدان هایی است که از رشد سلول های سرطانی در بدن جلوگیری می کنند و به همین دلیل یکی از بهترین مواد غذایی ضد سرطان سینه شناخته شده است.

مواد غذایی ضد سرطان سینه


5- اسفناج

مصرف اسفناج در برنامه غذایی برای جلوگیری از خطر ابتلا به سرطان سینه بسیار سودمند است .اسفناج و سایر سبزیجات برگ سبز حاوی فیبر، ویتامین B و ترکیبات مغذی بی شماری هستند که می توانند از تشکیل و رشد تومورها در بدن جلوگیری نمایند.

جلوگیری از خطر ابتلا به سرطان سینه


6-بروکلی

بروکلی یک گیاه غنی از سولفورفان و اندول است که مصرف آن می تواند در روند مبارزه علیه انواع سرطان ها، از جمله پستان، مثانه، پروستات و سرطان ریه کمک بسیاری نماید.

مبارزه علیه انواع سرطان ها


7- زردچوبه

زردچوبه یک ادویه معمولی است که در پخت انواع غذاها مورد استفاده قرار می گیرد. این ادویه شامل ترکیبات ضد سرطان به نام کورکومین است که می تواند بسیاری از انواع سلول های سرطانی را از جمله سرطان های سینه، دستگاه گوارش، ریه و پوست مهار کند. زردچوبه قدرت مبارزه با سخت ترین سلول های سرطانی را دارد بنابراین از افزودن این ادویه به غذاهایتان عاغل نشوید.

ترکیبات ضد سرطان


8- تخم مرغ

تخم مرغ حاوی مواد مغذی ضروری به نام کولین است که می تواند با سرطان پستان مبارزه کند. نه تنها تخم مرغ به عنوان یک غذای مغذی عمل می کند، بلکه ممکن است در کاهش خطر ابتلا به سرطان سینه و درمان سرطان سینه نقش داشته باشد. زناني که در طول هفته حداقل یک عدد تخم مرغ مصرف می کنند ریسک ابتلا به سرطان سینه در آنان بسیار پایین تر از سایرین است.

سن سرطان سینه


9-دانه های کتان

چربی ها و فیبر های امگا 3 که در دانه های کتان یافت می شوند، یک محافظ قوی علیه سلول های سرطانی  مولد سرطان  سینه می باشند. دانه های کتان را به ماست و یا سالادتان بیفزایید و از مزایای بی شمار آن ها استفاده کنید .

سرطان سینه از چه سنی شروع میشه


10-هویج

هویج  با دارا بودن آنتی اکسیدان ها به عنوان یک گیاه ضد سرطان شناخته شده اند.مطالعات نشان می دهد زنانی که هویج مصرف می کنند،خطر ابتلا به سرطان سینه در آن ها به میزان 18 تا 28 درصد کاهش می یابد.

سرطان سینه خوش خیم


11-گوجه فرنگی

گوجه فرنگی یکی از بهترین گزینه ها برای جلوگیری از سرطان پستان است. بر اساس یک مطالعه منتشر شده، مصرف گوجه فرنگی سبب کاهش خطر ابتلا به سرطان و سایر بیماری های مزمن می شود.


12- سیر

مصرف سیر باعث کاهش رشد تومور های سرطانی و جلوگیری از خطر سرطان پستان در میان زنان می شود. برای بهره مندی از ترکیبات ضد سرطانی سیر هر روز صبح یک حبه سیر بخورید تا زندگی بدون سرطان داشته باشید.

آیا سرطان سینه درمان دارد


13- گردو

گردو با دارا بودن اسیدهای چرب امگا 3 و آنتی اکسیدان های فعال بی شمار یک ماده غذایی ایده آل ضد سرطان سینه می باشد. گردو فعال سازی سلول های سرطانی را متوقف کرده و مصرف روزانه آن بهترین راه برای خلاص شدن از شر سرطان سینه به حساب می آید.

رژیم غذایی در شیمی درمانی


14- سیب زمینی شیرین

سیب زمینی شیرین یکی از سبزیجات نارنجی رنگی است که منبع بالای کاروتنوئیدهای شناخته شده مانند بتاکاروتن می باشد. مطالعات نشان داده است مصرف سیب زمینی شیرین در زنان خطر ابتلا به سرطان سینه را تا 17 درصد کاهش می دهد.

تغذیه بعد از درمان سرطان


15-چای سبز

مصرف چای سبز به علت دارا بودن پلی فنل های بی شمار مزایای سلامتی بی شماری به همراه دارد .مهم ترین مزیت سلامتی این چای خواص ضد سرطانی آن می باشد. اگر می خواهید خطر ابتلا به سرطان سینه را کاهش دهید روزانه حداقل یک فنجان چای سبز بنوشید.

خواص ضد سرطانی


16-فلفل سبز

فلفل سبز حاوی ترکیباتی به نام کپسایسین  است و با رشد سلول های سرطانی مبارزه می کند. بنابراین این گیاه را به همراه غذای روزانه تان میل کنید تا از خطر ابتلا به سرطان علی الخصوص سرطان سینه در امان بمانید .

سرطان سینه

درباره نویسنده

نوشته های مرتبط

نظری بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *