نقش تغذیه در کاهش سطح هوش

خوراکی هایی که باعث کاهش سطح هوش شما می شوند را بشناسید

همه ما می دانیم اگر چه هوش عاملی ذاتیست اما نقش مواد غذایی مصرفی ما در طی روز در افزایش و یا کاهش سطح هوش امری تعیین کننده می باشد .برخی از خوراکی ها سبب باهوش شدن و برخی دیگر سبب کاهش سطح هوش می شوند .بنابراین اگر می خواهید از کم هوشی خود جاوگیری کنید باید از مصرف مواد غذایی که در زیر معرفی می شود خودداری کنید .امیدواریم این نوشته سلامت وب را بخوانید و به توصیه های ذکر شده در آن عمل کرده و از مطالعه آن لذت ببرید.

1-کاهش سطح هوش با جویدن آدامس

تحقیقات نشان داده است  جویدن مداوم آدامس سبب کاهش سطح هوش و کارایی مغز می شود .این خوراکی قدرت تمرکز شما را کاهش داده و ثبت اطلاعات در مغز را با مشکل روبرو می کند.اگر می خواهید دچار مشکلات حافظه ای نشوید در مصرف آدامس افراط نکنید.

جویدن آدامس و کاهش سطح هوش


2- سیب زمینی سرخ کرده

سیب زمینی سرخ کرده اگر چه غذایی خوشمزه است اما بسیار کم ارزش و پر کالری می باشد .زیاده روی در مصرف این ماده غذایی علاوه بر افزایش وزن سبب کاهش سطح هوش می شود .شما می توانید به جای سیب زمینی سرخ کرده از مواد غذایی سالم تری استفاده کنید و با توجه به برنامه غذایی خود از کاهش سطح هوش خود و خانواده تان جلوگیری کنید.

کاهش قدرت حافظه


3- کره

مصرف کره و سایر چربی های اشباع در رژیم غذایی عملکرد مغز را کاهش داده و سبب کاهش سطح هوش می شود .تحقیقات نشان داده است مصرف چربی های سالم و غیر اشباع نظیر روغن زیتون ،روغن کنجد و روغن هسته انگور برای پخت و پز می تواند سبب بهبود عملکرد مغز شده و در تقویت تقویت حافظه نقش بسزایی داشته باشد .شما می توانید میزان کره مصرفی خود را کاهش دهید و مواد غذایی حاوی اسیدهای چرب امگا 3 نظیر ماهی ،گردو ،زیتون و … را جایگزین کره نمایید .

بهبود عملکرد مغز


 4-شکر

شکر دشمن سلامتی و مغز محسوب می شود و شیرین ترین  سم جهان می باشد .این ماده غذایی علاوه بر تخریب مینای دندان سبب افزایش وزن و بروز دیابت در شما می شود و با اثر بر روی فعالیت های مغزی راندمان مغز را کاهش می دهد .تحقیقات نشان داده است علاوه بر مضرات شکر که عنوان شد مصرف شکر می تواند قدرت حافظه را کاهش داده و سبب بروز اختلال در فعالیت های مغزی شود.بنابراین توصیه می کنیم مصرف شکر را محدود کرده و از مواد غذایی سالم و یا شکر قهوه ای استفاده نمایید .

کاهش راندمان مغز


5- نمک

نمک سم سفید دیگریست که می تواند برای مغز مضر بوده و مصرف بی رویه آن سبب کاهش سطح هوش در شما شود .نمک علاوه بر افزایش سطح فشار خون فعالیت های شناختی مغز را تحت تاثیر قرار داده و سرعت انتقال پیام های عصبی را کاهش می دهد.بنابراین از مصرف نمک فراوان به دلیل کاهش عملکرد مغز خودداری نمایید .

نمک دشمن مغز


6- سوسیس و کالباس

اگر جزو طرفداران پر و پا قرص سوسیس و کالباس هستید

خبر مایوس کننده ای برایتان داریم .

محققین اعلام کرده اند مصرف این دسته از مواد غذایی به علت وجود ترکیبات نگه دارنده

و ناسالم  و انواع طعم دهنده ها و رنگ های مصنوعی موجب کاهش سطح هوش و حافظه می شود .

چربی های سوسیس و کالباس عملکرد مغز را مختل کرده

و زمینه بروز چاقی را در شما مهیا می سازند .

متخصصین تغذیه توصیه می کنند بهتر است به جای مصرف سوسیس

و کالباس از حبوبات و پروتئین های گیاهی نظیر سویا استفاده نمایید .

کاهش عملکرد مغز

 

 

اشتراک گذاری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *